Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Εδεσσαϊκός B.C. – Φ.Ο. Αριδαίας 51-50 (Παιδικό πρωτάθλημα)



Την 4η νίκη του στο παιδικό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Εδεσσαϊκού, καθώς νίκησε εντός έδρας τον  Φ.Ο. Αριδαίας με 51-50.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ σε όλη του την διάρκεια, με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ομάδα του Φ.Ο.Α. ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι  και με πρωταγωνιστές τους Πετρούδη και Αμπάρη πήρε προβάδισμα στο σκορ. Από τον Εδεσσαϊκό σκόραραν οι Σταυρακίδης , Τεντζέρης και Δουλκερίδης. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα του  Φ.Ο.Α. μπροστά στο σκορ με 9-12.
Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Έδεσσας ήταν καλύτερη και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Καραϊσαρίδη, Σταυρόπουλο και Δουλκερίδη πέρασε μπροστά στο σκορ και κατάφερνε να συντηρεί μια διαφορά 3-4 πόντων. Από την πλευρά του ο Φ.Ο.Α. σκόραρε κυρίως με τον Υποδηματόπουλο. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Έδεσσας μπροστά στο σκορ με 27-21.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση τους. Ο Εδεσσαϊκός κατέφερε λίγο πριν το τέλος να προηγηθεί με 4 πόντους (51-47), με τρίποντο του Δουλκερίδη και δύο εύστοχες βολές του Καραϊσαρίδη. Η ομάδα της Αριδαίας σκόραρε με τρίποντο στην επίθεση της κάνοντας το τελικό 51-50.
Διαιτητής: Μπόϊτσης με λάθη και για τις δύο ομάδες.
Δεκάλεπτα 9-12, 27-21 (ημίχ.),  44-38, 51-50 (τελικό)
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC (Ροδοβίτης) Δουλκερίδης 8, Καραϊσαρίδης 10 (1) Σταυρόπουλος 13 (2) Σταυρακίδης 18 (1), Γάτσος ,Τεντζέρης 2 Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Κεχαγιόγλου, Πασσαλής, Πασχαλίδης
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ( Χασάπης) Κληντσάρης 2, Παυλίδης, Μπίνος, 8, Βασίλογλου -Καμενίκης, Υποδηματόπουλος 10 Πετρούδης 13.Βασίλογλου 8 (2 ) Αναστασίου, Αμπάρης 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου