Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Οι «ΙΚΑΡΟΙ» Γιαννιτσών υποδέχτηκαν τον Άρη Θεσσαλονίκης στα Γιαννιτσά



Ποδαρικό "με το δεξί" για την καινούργια χρονιά 2018 έκανε η Ακαδημία μπάσκετ 'Ίκαροι" Γιαννιτσών αφού φιλοξένησε τον Άρη Θεσαλονίκης στα Γιαννιτσά σε φιλικό αγώνα στο κλειστό Γυμναστήριο "Ελλη Μυστακίδου".
Οι "Ικαροι" με γνώμονα την πάγια βασική τους στόχευσή , να επενδύσουν στον τομέα του αθλητισμού, της νεολαίας και στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεων τους στάθηκαν αρωγοί σε έναν αγώνα-διαφήμιση του αθλήματος.Το ανδρικό τμήμα των "Ικάρων" σε συνεργασία με το παιδικό τμήμα του Άρη, έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες θεατές,
αθλητές-αθλήτριες και γονείς να παρακολουθήσουν ένα καταπληκτικό μπασκετικό ματς,αφού ο καταιγιστικός ρυθμός, οι δυνατές φάσεις και μονομαχίες ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του.
Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν και η επιστροφή του ταλαντούχου καλαθοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Στέργιου Σπόντη στα Γιαννιτσά, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ως αντίπαλος της μέχρι πρότινος ομάδας του των "Ικάρων" στο "Έλλη Μυστακίδου"ενώ μετά το τέλος του αγώνα χαιρέτησε έναν-έναν τους παλιούς του συμπαίκτες και προπονητές Σερέτη Θεολόγο, Σπόντη Νίκο και Ντουβαλέτη Κωνσταντίνο.
Οι "Ίκαροι" του ετοίμασαν ζεστή υποδοχή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πριν τον αγώνα, κάτι που συγκίνησε τον παίκτη αλλά δεν τον επηρέασε στο παρκέ να χαριστεί σε κανέναν και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του κάνοντας καλή εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη πλέον φανέλα.
Η αναμέτρηση έγινε σε πανηγυρικό , αθλητικό κλίμα με τους δύο αντιπάλους ν' ανταλλάσουν ευχές και ν' ανανεώνουν το ραντεβού τους για το "Nick Gallis Hall"
Την αναμέτρηση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας των "Ικάρων" Γραμματικού Ευάγγελος, ο Τεχνικός Διευθυντής Καραμιχάλης Δημήτριος αλλά και ο Γυριχίδης Ιωάννης Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
Για την ιστορία αναφέρεται ότι οι "Ικαροι" επικράτησαν του Άρη με τελικό σκορ 79-74 προηγούμενοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Οι "Ικαροι" Γιαννιτσών ευχαριστούν από καρδιάς τους υπευθύνους του Άρη Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον προπονητή του παιδικού τμήματος Τσάικο Μιχαήλ για την τιμή που τους έκαναν να αγωνιστούν στα Γιαννιτσά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου