Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πίτας Τριτέκνων



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Δήμου Πέλλας την Κυριακή 14/01 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ντιούδης Αντώνιος, τόνισε για μια ακόμη φορά το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα στο οποίο βρίσκεται η χώρα καθώς και τη σπουδαιότητα του τρίτου παιδιού για την ανανέωση του πληθυσμού.Επίσης ενημέρωσε τους τρίτεκνους για τις κινήσεις και τον αγώνα που έδωσε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) κατά το έτος 2017 με στόχο τη βελτίωση της τρίτεκνης οικογένειας. 


Όσον αφορά τα επιδόματα ο Πρόεδρος δήλωσε: <<Η κυβέρνηση εκφράζει με το χειρότερο τρόπο το μίσος της προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.Κι ενώ κάνει αύξηση 40% στον προυπολογισμό των επιδομάτων τιμωρεί τους τρίτεκνους γονείς μειώνοντάς τους τα επιδόματα.Τους τιμωρεί γιατί μεγαλώνουν την Ελλάδα.Γιατί φροντίζουν για το μέλλον της Ελλάδος.Επίσης καταργεί το μοναδικό δημογραφικό κίνητρο το οποίο είχε απομείνει,το ειδικό επίδομα τριτέκνων πολυτέκνων.Η κυβέρνηση αδιαφορεί για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και θα μας έχει απέναντι της>>.
Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πέλλας,κ.Στάμκος,ο οποίος δεσμεύτηκε ότι στα μέσα του 2018 θα ξεκινήσει η μείωση την δημοτικών τελών για τις τρίτεκνες οικογένειες.
Ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο βουλευτής Πέλλας ,κ.Καρασμάνης, ο οποίος δήλωσε την αναγκαιότητα της επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος καθώς και την αγάπη που θρέφει ο ίδιος αλλά και η παράταξη του προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Χαιρετισμό απηύθυνε και η εκπρόσωπος της Περιφέρειας.κ. Τσαντάκη –Ζωγράφου, η οποία δήλωσε πως η περιφέρεια επιθυμεί την καλή συνεργασία με όλους τους συλλόγους σε όλα τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην Περιφέρεια.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και την κλήρωση πολλών δώρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου