Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο μικρός από τα Γιαννιτσά που έκλεψε τις εντυπώσεις δίπλα στον Δημήτρη Πέλκα



Ο Δημήτρης Πέλκας φαίνεται πως έχει έναν μικρό αλλά φανατικό υποστηρικτή. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας από το χέρι έναν πιτσιρικά που φορούσε μάσκα όπως κι εκείνος, με τον αριθμό 77 στην άκρη αυτής. 

Μάλιστα, τις εντυπώσεις έκλεψε και το κούρεμα του μικρού, αφού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ήταν σχηματισμένος ο δικέφαλος αετός και φυσικά το νούμερο 77, δηλαδή ο αριθμός που φορά στη φανέλα του ο Πέλκας.


Το παιδί της ιστορίας μας είναι ο 7χρονος Γιώργος, γιος του κομμωτή Φόρη Θεοδοσιάδη από τα Γιαννιτσά, που επιμελήθηκε προσωπικά το κούρεμά του.
Γιαννιτσιώτης στη καταγωγή του ο Δημήτρης Πέλκας, όταν ήταν πιτσιρικάς πήγαινε για κούρεμα στο "Foris the Barber", αφού η οικογένεια Θεοδοσιάδη είναι γείτονες της δικής του.
Ο μικρός Γιώργος μεγαλώνει περνώντας κάθε μέρα έξω από το σπίτι της οικογένειας Πέλκα και ονειρεύεται μία μέρα να ακολουθήσει τα δικά του βήματα. Ήδη έχει αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε Ακαδημία της περιοχής, ενώ πηγαίνει και στο σχολείο που μαθήτευε μικρός και ο Δημήτρης Πέλκας.





Δείτε φωτογραφίες αμέσως μετά το κούρεμα του μικρού Γιώργου, παρέα με τον πατέρα του, Φόρη.





sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου