Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα ψέματα!


Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στο Καστελόριζο.«Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να διασφαλίσει τα αυτονόητα για το Αιγαίο όσο παραμένει στην εξουσία.Ο πρόεδρος της ΝΔ ζητά από τον πρωθυπουργό να διασφαλίσει ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν
γκρίζες ζώνες και να μην αμφισβητεί κανένας την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.
Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: 
«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο.
Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη.
 Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου