Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αποχαιρετιστήριας Εκδήλωση Ακαδημίας Μπάσκετ "Ικάρων" Γιαννιτσών 2017-18



Μιά ακόμα πετυχημένη μπασκετική χρονιά φτάνει στο τέλος της για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι" Γιαννιτσών και γιορτάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,όπως άλλωστε συνηθίζεται από τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο,την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.
Το πρόγραμμα της Αποχαιρετιστήριας Εκδήλωσης στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" περιείχε βραβεύσεις, διαγωνισμούς βολών,σουτ, και πλήθος πλούσιων δώρων για τους νικητές-τριες , καθώς επίσης παγωτά, αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια για όλα τα παιδιά των "Ικάρων".
Έντονο ενδιαφέρον και σκληρός ανταγωνισμός έγινε και στις "ειδικές" κατηγορίες αυτές των πιό εύστοχων γονέων, μπαμπάδων και μαμάδων στις βολές.
Χαρούμενοι οι δύο προπονητές των "Ικάρων" από την προσέλευση και το κλίμα της γιορτής δήλωσαν:
Σπόντης Νίκος: "... Είμαστε υποχρεωμένοι στα αγόρια και κορίτσια μας αλλά και τους γονείς και φίλους της Ακαδημίας για την εξαιρετική τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια γιορτή μας!!... Και φέτος η αθλητική σεζόν συνοδεύτηκε από πλήθος δράσεων, επιτυχιών αλλά και αλματώδους μπασκετικής προόδου που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα αγωνιστικά μας τμήματα.Ευχόμαστε σε όλους τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες και στο ανδρικό τμήμα αλλά και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της προσπάθειας μας σ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς 2017-18 καλό καλοκαίρι!
Πρωταρχικός μας στόχος μας η διαρκή βελτίωση . Γι αυτό άλλωστε πρωτοστατούμε σε διαρκείς κινήσεις, δράσεις, εκδηλώσεις, τουρνουά και αθλητικές εκδρομές με σκοπό να φέρνουμε νέα πράγματα στην Ακαδημία .Γι αυτό και δεν επαναπαυόμαστε.Έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε!.Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για τα μικρά τμήματα του Σαββατοκύριακου ,όπως κάθε χρονιά, μέχρι τέλη Ιουνίου!..."
Σερέτης Θεολόγος : "...Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την υποδειγματική δουλειά και υπομονή και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα χρονιά! .Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς που στάθηκαν σταθερά δίπλα μας σ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το πλήθος των δράσεων που σχεδιάσαμε για φέτος .Ο απολογισμός πιστεύουμε θετικός, γεγονός που αντανακλάται στον αριθμό των παιδιών που πλαισίωσαν τα τμήματά μας αλλά και στις επιτυχίες που βιώσαμε στην διάρκεια της χρονιάς..Όλες αυτές οι χαρές σβήνουν την κούραση από τα πρόσωπά μας και γεμίζουν τις μπαταρίες μας για τη χρονιά που έρχεται, που θα περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες συγκινήσεις !.Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!.....".
Η Ακαδημία θα συνεχίσει τη δράση της με τη συμμετοχή της για ακόμα μία χρονιά στο Tzioni Summer Basket Camp που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Τζιώνη στην ακτή Κερδυλλίων του Δήμου Αμφίπολης Νομού Σερρών το χρονικό διάστημα από τις 17-23 Ιουνίου 2018 Ιουνίου .
Οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών μνημονεύουν με μεγάλη ευγνωμοσύνη τους φίλους, που με την πολύτιμη βοήθειά τους υλοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή του 2018 και είναι οι εξής: Β.Παπαναρέτος ( ΑΤΕΝ, Βιομηχανία παγωτών-γλυκισμάτων) Γιάννης Ιωαννίδης - Γιώργος Τόγας ( πρατήριο καυσίμων -Συνεργείο - Βουλκανιζατέρ Shell Point) , Δέρας Κυριάκος ( Δέρας Κοτόπουλα) το ζαχαροπλαστείο "Caramello" ζαχαροπλαστική , Μαντζούκης Γεώργιος( Κρεοτεχνείον Μαντζούκη ) και το κατάστημα υποδημάτων TOMAS Shoes & co.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου