Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ψήφισαν το 4ο Μνημόνιο και με τα δύο χέρια.


Με 154 ψήφους υπέρ και 144 κατά, ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος.
Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές, ενώ δύο ήταν απόντες.
“Ναι σε όλα”, είπαν με μια φωνή στα νέα μέτρα, στην ενεχυρίαση της δημόσιας περιουσία
και οι 154 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση είπε όχι σε ένα ακόμη μνημονιακό νομοσχέδιο, την ώρα που η κυβέρνηση έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην αύξηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των συντάξεων.
Μάλιστα, είναι ενδεικτικό ότι σε κανένα από τα επτά άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση.


1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ:Ο ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ 1/4 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΣΕΜΠΕΡΔΕΩΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΣΚΛΑΒΙΑ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή