Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης στο νομό Πέλλας



Συναντήσεις με κομματικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νομό Πέλλας.

Ο κ. Χατζηδάκης επισκέφτηκε τον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας» και  την ομάδα αμπελουργών Κρύας Βρύσης «Αιγές» όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη και να ακούσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου του νομού.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέλυσε τους βασικούς άξονες της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. «Θα είμαστε κοντά στους αγρότες, θα στηρίξουμε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία και ιδιαίτερα τον αγροτικό τομέα» τόνισε.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε συνεδρίαση που συντόνιζε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε παρουσία του βουλευτή, στελεχών και μελών του κόμματος. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας έδειξε συσπειρωμένη και ενεργή ενώ ο αντιπρόεδρος του κόμματος κάλεσε σε εκλογική ετοιμότητα και πρόσθεσε «Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές όποτε και αν αυτές συμβούν και η Νέα Δημοκρατία θα τις κερδίσει για να υλοποιήσει το πρόγραμμα της».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου