Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Έφυγε σε ηλικία 34 ετών ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλης, Σωκράτης


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης στο Κλίβελαντ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους. Ποια ήταν η πορεία του γιου του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη.
Στα 34 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, γιος του ισχυρού άνδρα της Intralot και άλλοτε προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρισκόταν στο Κλίβελαντ για επιχειρηματικούς λόγους που αφορούσαν στην εταιρία. Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/7) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ.

"Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη.

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Ήταν απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών (2001). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005). Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2010.
Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.
Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.


Στον Ολυμπιακό είχε θέση Β' αντιπροέδρου, όπως εμφανίζεται στο site της ΠΑΕ. Ο Σωκράτης Junior στην Intralot είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του. Ο ίδιος ασχολήθηκε από το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.
Το 2010 μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ετεροθαλή αδελφό του, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Μάλιστα, είχε ασχοληθεί και με άλλα projects του Ολυμπιακού, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και την καλή λειτουργία της σχέσης του συλλόγου με τα μέλη.
Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος, που μόλις ξεκινά εκεί. Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι μοιάζει περισσότερο με τον πατέρα του, σε σχέση με τα άλλα αδέλφια του. Ιδιαιτέρως ευφυής, αποτελούσε αδυναμία του Σωκράτη Κόκκαλη, τον πίστευε πάρα πολύ και γι' αυτό τον είχε βάλει από μικρό στις επιχειρήσεις.

Μάλιστα, το όνομά του είχε ακουστεί και για το... μέλλον του Ολυμπιακού. Αρκετοί έλεγαν ότι αν κάποιος Κόκκαλης αποφάσιζε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, αυτός θα ήταν ο Σωκράτης Τζούνιορ. Χαμηλών τόνων, λιγομίλητος και συνεσταλμένος. Δεν του άρεσαν τα πολλά λόγια, αλλά ήθελε να "μιλάει" με τις πράξεις του και το έργο του.
Ήταν αχώριστος με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Παντού μαζί, στο γήπεδο, στις βόλτες, στη δουλειά. Ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι και από μικρή ηλικία έκαναν τα πάντα από κοινού, έστω και αν ήταν ετεροθαλή αδέλφια.
Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου