Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό η Ελ. Ζουγανέλη στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών!



Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής και το αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της. Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά πράγματα.
Αναμφισβήτητα είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε μας συναίσθημα, με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Είναι η φωνή που μας αντιπροσωπεύει, που μιλάει για εμάς, που λέει αυτά που θέλουμε να πούμε! Η φωνή που ακολουθούμε και αγαπάμε να ακούμε!
Η  Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατενθουσίασε το κοινό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας, χθες το βράδυ, στο κατάμεστο από κόσμο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Η εκπληκτική ερμηνεύτρια, προσκεκλημένη του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Λεπτοκαρυάς «Οι  Τραντέλλενοι», ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό με μια στιβαρή λαϊκή ερμηνεία, αλλά παράλληλα κατάφερε να το συγκινήσει με την ευαισθησία της μπαλάντας.
Επίσης, συνεχώς ήταν κοντά και δίπλα στο κοινό, μιλούσε μαζί του με μια μοναδική αμεσότητα και οικειότητα, σήκωσε όλους τους θεατές  όρθιους για χορό και τους ξεσήκωσε σε ένα... ξέφρενο πάρτι!  
Όλα αυτά συνέβησαν χθες το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, αφού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν εκεί και η συναυλία της ήταν υπέροχη!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου