Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Γιάννης Σηφάκης : Χρηματοδοτείται νέος κλίβανος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Χρηματοδοτείται μετά από συνεργασία του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον βουλευτή Γιάννη Σηφάκη η προμήθεια  νέου κλιβάνου ατμού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών προϋπολογισμού 100.000,00 €.
Ολοκληρώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης η διαδικασία εγγραφής της πίστωσης για τον αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών στο ΠΔΕ και ακολουθεί η τροποποίηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου και η δημοπράτηση του.

Η έγκριση χρηματοδότησης το τελευταίο δεκαήμερο σημαντικών υποδομών στα Νοσοκομεία της Πέλλας αναβαθμίζει επιπλέον το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Συγκεκριμένα χρηματοδοτείται η η προμήθεια νέου κλιβάνου ατμού για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών με 100.000,00 €, η  διαμόρφωση και επέκταση των επειγόντων ( ΤΕΠ) στο Νοσοκομείο Έδεσσας με 140.000,00 €, η προμήθεια 10 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού για την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας με 150.000,00 €.  
Ο αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών θα δημοπρατηθεί άμεσα.
Ο αξονικός τομογράφος για το Νοσοκομείο Έδεσσας θα εγκατασταθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου 2018 και θα εξυπηρετεί τους πολίτες αμέσως μετά την έγκριση της λειτουργίας του.
Ακόμη έχει εγκριθεί η πρόσληψη ιατρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία και εγκρίνεται η πρόσληψη μόνιμων γιατρών για τα Κ.Υ. Έδεσσας και Γιαννιτσών.
Περαιτέρω ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού των Νοσοκομείων θα εξεταστεί προς το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου