Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ποδηλατοδρομία για την Εθελοντική Αιμοδοσία



Με αφορμή  την ποδηλατοδρομία που διοργανώνει το ΕΚΕΑ με το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας που ξεκινά από Αλεξανδρούπολη στις 11/09/2018 και καταλήγει στην Αθήνα στις 16/09/2018, με στόχο την προσέλκυση νέων εθελοντών, η Ν.Υ. Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Γιαννιτσών μαζί με το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου και τον Δήμο Πέλλας  θα υποδεχθούν τους ποδηλάτες στο πεζόδρομο της πόλης μας στις 13/09/2018 και ώρα 10.30 πμ. (μπροστά στο ΚΑΠΗ)

Στο χώρο υποδοχής θα γίνονται αιμοληψίες  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Πέλλας και άλλους τοπικούς συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών, τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της πόλης.
Η υποδοχή των ποδηλατοδρόμων θα γίνει στην είσοδο της πόλης των Γιαννιτσών (πρατήριο shell) από παιδιά του Γ΄ Γυμνασίου Γιαννιτσών με συνοδό καθηγητή και άλλους ποδηλάτες. Θα περάσουν από τον Πλατανότοπο – Αστυνομία- Δημαρχείο, διασχίζοντας το κέντρο της πόλης θα καταλήξουν στον πεζόδρομο. Στους ποδηλάτες και εθελοντές αιμοδότες θα δοθεί αναμνηστικό δώρο.
Αιμοληψίες θα γίνονται από τις 9 πμ-12.30 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου