Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στον αγιασμό των σχολείων



Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2018 – 19 και στο πλαίσιο της τέλεσης του αγιασμού από τους Σεβαστούς Πατέρες της Εκκλησίας μας, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, επισκέφθηκε, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, διαδοχικά: το  Λύκειο, το Γυμνάσιο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, το Γυμνάσιο - Λύκειο Καλής και το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο που στεγάζεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Ανύδρου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας καλωσόρισε τους μαθητές και μάλιστα τους νεοεισερχόμενους στα σχολεία όλων των βαθμίδων, ευχήθηκε καλή συνέχεια κι απευθυνόμενοι ειδικά στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου ευχήθηκε καλή αποφοίτηση και επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις ή σ΄ό,τι επιλέξουν για να σταδιοδρομήσουν.
Η κ. Ιγνατιάδου προέτρεψε τα παιδιά ν΄αξιοποιήσουν τη φοίτηση τους στο σχολείο προκειμένου ν΄αποκτήσουν γνώσεις, μόρφωση και παιδεία, που θα χρησιμεύσουν στην εξέλιξη της πορείας της ζωής τους και θα τα εξοπλίσουν με τα εφόδια εκείνα που θα τους επιτρέψουν να ενταχθούν ως ισότιμα και χρήσιμα μέλη μιας  αλληλέγγυας, δίκαιης, προοδευτικής, δημοκρατικής κοινωνίας.
Ζήτησε από τα παιδιά να προσέχουν το σχολείο τους, να σέβονται και ν΄αγαπούν τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.
Τόνισε ότι με μεγάλη χαρά υποδέχεται τα παιδιά στο Δημαρχείο, ακούει με τους συνεργάτες της με προσοχή τις απόψεις τους, συνδιαλέγεται μαζί τους κι έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του γραφείου της σ΄όλα τα παιδιά και σ΄όλους τους συμπολίτες μας.
Ευχαρίστησε θερμά τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς κι όλο το προσωπικό για την άριστη συνεργασία τους στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων



                                                           

ανακύπτουν και στον αγώνα για την επιτυχία του κοινού στόχου για την εύρυθμη κι αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.
Επιβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Σκύδρας είναι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ευχαρίστησε θερμά τους Ιερείς μας κι ευχήθηκε σ΄όλους υγεία, πρόοδο, δύναμη κι αντοχή.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου