Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Στον αγιασμό σχολείων ο δήμαρχος Πέλλας



Για την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Πέλλας  κ. Γρηγόρης Στάμκος, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό σχολείο Γαλατάδων με τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Παναγιωτίδη.  Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους  αντιδημάρχους κα. Ζωή Κουτσοκώστα και κ. Στέφανο Τοπάλογλου, μετέβη στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΓΕΛ, 2ου Γυμνασίου και Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, στο οποίο τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ο δήμαρχος, ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς  και τους συλλόγους γονέων βρίσκονται σταθερά δίπλα τους, ώστε να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές.  Αναφέρθηκε στην εγκεκριμένη πρόταση 600.000,00€  που αφορά στην επισκευή και συντήρηση όλων των σχολικών κτιρίων του δήμου Πέλλας καθώς και στην ολοκλήρωση των  απαιτούμενων διαδικασιών προκειμένου να μπει σε τροχιά υλοποίησης η ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την κατασκευή του νέου  μουσικού σχολείου Γιαννιτσών και του νέου δημοτικού σχολείου Γαλατάδων.
Εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι των σχολικών επιτροπών  και μέλη της διοίκησης παραβρέθηκαν στην τελετή αγιασμού και σε άλλα σχολεία του δήμου Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου