Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο Σπίρτζης βγάζει ψεύτη τον Κοτζιά για τις καταγγελίες περί Σόρος


Τον κύκλο της διάψευσης του Νίκου Κοτζιά για τα όσα κατήγγειλε σχετικά με το υπουργικό συμβούλιο, άνοιξε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο πρώτος επί της ουσίας υπουργός που αποφάσισε να μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα και για το γεγονός ότι ο πρώην ΥΠΕΞ είπε ότι ο Καμμένος ισχυριζόταν πως η κυβέρνηση πήρε λεφτά από τον Τζορτζ Σόρος.
«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, απαντώντας στις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».
Αυτά ισχυρίστηκε ο κ. Σπίρτζης και για πρώτη φορά ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο, επιχειρεί να αποδομήσει τα επιχειρήματα του κ. Κοτζιά. Παρ’ ότι τον αγαπάει και τον σέβεται εντούτοις τον βγάζει ψεύτη. Πρόκειται προφανώς για τη νέα υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί η κυβέρνηση και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του Νίκου Κοτζιά στην προσπάθεια να τον αποδομήσουν και να τον χαρακτηρίσουν ψεύτη ή φαντασιόπληκτο. Κι έχει ενδιαφέρον αν το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» (που κινήθηκε στη γραμμή αυτή) όταν γράφει για «ψεκασμένες θεωρίες» εννοεί τον Πάνο Καμμένο ή τον Νίκο Κοτζιά. Ή και τους δύο…
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου