Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο κ. Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας


Eπικίνδυνη για τη χώρα αλλά και για τους πολίτες της χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. 
Σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας δεν είχε καμία νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών, θεωρεί ανατριχιαστικές τις δηλώσεις Πολάκη για τη Δικαιοσύνη και επισημαίνει ωμές παρεμβάσεις στο έργο της, ενώ όσον αφορά στην παραίτηση Κοτζιά αποκαλύπτει ένα οργιώδες
παρασκήνιο και μια κυβέρνηση-μαφία που ασκεί εξωτερική πολιτική με τρόπο επικίνδυνο, ασυνάρτητο και εξαιρετικά επιζήμιο για τη χώρα.

Τονίζει ακόμη ότι δεν θα αφήσει να θαφτεί η τραγωδία στο Μάτι και οι ξεκάθαρες ποινικές ευθύνες κυβερνητικών, αυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών προσώπων για το έγκλημα και την απόπειρα συγκάλυψής του.

Σχετικά με την εξώδικη δήλωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας σχετικά με τις γερμανικές οφειλές η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σημειώνει ότι «η αποζημίωση για τα εγκλήματα, για τιε θηριωδίες των ναζί σε βάρος του λαού μας αποτελεί εθνική υπόθεση και εθνική υποχρέωση τιμής στην Ιστορία μας και στα θύματα».


«Εδώ και δυόμιση χρόνια Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κυβέρνηση κοροϊδεύουν» υπογραμμίζει.

Τέλος, αναφέρει ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι δύναμη ανατροπής του καθεστώτος και απευθύνεται σε όλους τους δημοκρατικά δρώντες πολίτες, χωρίς περιχαρακώσεις των παλαιοκομματικών διαχωρισμών. Δεν κοιτάμε, τονίζει, ούτε αριστερά ούτε δεξιά, κοιτάμε μπροστά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου