Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Αφιέρωμα στην επέτειο του ΟΧΙ στην Έδεσσα


Το βράδυ της Τετάρτης, 24 Οκτωβρίου, η αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πλημμύρισε από το Εδεσσαϊκό κοινό, που απόλαυσε μία μοναδική συναυλία, με τίτλο «Αφιέρωμα στην επέτειο του ΟΧΙ».
Ήταν η μεγάλη εναρκτήρια συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας, που ξεκινάει δυναμικά για μία ακόμη χρονιά και είναι βέβαιο ότι θα δώσει και πάλι το στίγμα του στα μουσικά και καλλιτεχνικά πράγματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.


Μία μαγική βραδιά με τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, όπου ακούστηκαν μέρη από τη Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το Πνευματικό Εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού και το Άξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη.
Υπό τη διεύθυνση του Μιλτιάδη Κασσάρα, καταξιωμένου μουσικού και Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας, η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Έδεσσας και η Ορχήστρα καθηγητών και μαθητών του Δημοτικού μας Ωδείου, μαζί με τους υπέροχους τραγουδιστές, μας χάρισαν μαγικές στιγμές. Επίσης, η επιλογή των κειμένων και η απαγγελία του Φώτη Γέσιου καθήλωσαν το κοινό.
Θερμά συγχαρητήρια στη ΔΗΚΕΔΕ και το Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας για τις πολύ μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν στην πόλη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου