Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Συνάντηση της ΝΟΔΕ Πέλλας με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για συνάντηση με όλους τους Επιστημονικούς και Παραγωγικούς φορείς του Νομού.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον πρόεδρο Ουραηλίδη Θεοδόσιο, τον αντιπρόεδρο Γκλαβάκη Γεώργιο, τον γραμματέα Κοσκερίδη Απόστολο, τον υπεύθυνο τοπικής αυτοδιοίκησης Κοσμίδη Θεοχάρη, τον τέως πρόεδρο και υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Γίδαρη Αθανάσιο ενώ το παρόν έδωσε και ο υπεύθυνος επιστημονικών φορέων της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας Γιαννάκης Γεώργιος.
Στην συνάντηση δόθηκε η ευκαιρία στο κλιμάκιο να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και γενικότερα το νοσοκομείο Γιαννιτσών, καθώς η υγεία είναι ένας από τους βασικούς άξονές του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κοντά στα προβλήματα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας με σκοπό να διαπιστώσει τις όποιες δυσλειτουργίες και να βρει λύσεις για την αντιμετώπιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου