Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Ο πληθυσμός της Κίνας θα είναι 1,442 δισεκατομμύρια το 2029


Ο πληθυσμός της Κίνας αναμένεται να φθάσει στον απώτατο αριθμό του 1,442 δισεκ. το 2029 και να ακολουθήσει στη συνέχεια μία μακρά περίοδος«ακατάσχετης» μείωσής του από το 2030, αναφέρουν Κινέζοι ακαδημαϊκοί, σε έκθεσή τους.
Η πολυπληθέστερη χώρα στον κόσμο θα πρέπει εφεξής να σχεδιάσει πολιτικές για την αντιμετώπιση της μείωσης της εργατικής δύναμής της και της

Αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα επειδή «πνίγεται» στα χρέη η ΔΕΗ


H πνιγμένη στα χρέη ΔΕΗ ψάχνεται να πιαστεί από τα μαλλιά των καταναλωτών… επιδιώκοντας επιβαρύνσεις στα τιμολόγια και στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
Προωθεί μέτρα για την ανάσχεση της κατηφορικής της πορείας, που αν τα αποδεχθεί η κυβέρνηση, θα τα πληρώσει η συντριπτική πλειονότητα των ελλήνων πολιτών. Οπως η μείωση του ποσοστού έκπτωσης συνέπειας 15% και η εφαρμογή ρήτρας δικαιωμάτων

Ποιοι μπορούν να πάρουν ως 12.000 ευρώ για μετατροπή του κινητήρα του οχήματος τους

Πρόγραμμα χρηματοδότησης για την μετατροπή του κινητήρα των επαγγελματικών οχημάτων, σε κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μεγάλη ταλαιπωρία στο «Μακεδονία»: Αντί για Θεσσαλονίκη, προσγειώθηκαν... Ρουμανία


Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Από το βράδυ της Παρασκευής, όχι λόγω του χιονιά και της κακοκαιρίας, αλλά εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης, τουλάχιστον δέκα πτήσεις αντιμετώπισαν προβλήματα, καθώς με απόφαση της Ryanair και των πιλότων των αεροσκαφών δεν επιχειρήθηκε προσγείωση στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη σύγχυση.

Μυστικά και παγίδες στις κατασχέσεις της Εφορίας

Φόβητρο για εκατομμύρια φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τις φορολογικές αρχές έχουν γίνει οι κατασχέσεις στα εισοδήματα και τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) στην προσπάθειά της να αυξήσει τις εισπράξεις ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο έχει εξαπολύσει

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν


Ξεκινούν στις 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τονίζοντας δε ότι είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 20/1, με προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας

Προσοχή στην Πέλλα.Μετά τις χιονοπτώσεις δριμύ ψύχος.

Η κακοκαιρία έφερε έντονες χιονοπτώσεις σ'ολόκληρη την Πέλλα.Δείξτε προσοχή στους δρόμους αλλά και στην κίνηση μέσα σε πόλεις και χωριά.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας τα οχήματα κινούνται μόνο με αντιολισθιτικές αλυσίδες σ'ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού.Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 5/1




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 5 Ιανουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Hλεκτρονικό Περιουσιολόγιο: Ότι δε δηλώνεται, θα κατάσχεται


Στη Βουλή αναμένεται να κατατεθεί το νομοσχέδιο για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού Περιουσιολογίου.
Σε αυτό θα καταγράφεται όλη η κινητή, αλλά και η ακίνητη περιουσία των φορολογουμένων και θα μπορούν να πραγματοποιούνται διασταυρώσεις «on line» και εξπρές. 

O Zάεφ τύπωσε 240.000 διαβατήρια με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»


Η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ αγόρασε συνολικά 240.000 διαβατήρια υπό την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», όπως μεταδίδει το τοπικό κανάλι Alfa TV, επικρίνοντας τα Σκόπια.
«Γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών

Ποια επαγγέλματα μπαίνουν στο «στόχαστρο» για POS

Συνεχώς μεγαλώνει η λίστα των επαγγελματικών κλάδων που θα πρέπει να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά συσκευές POS και να δέχονται πληρωμές με πλαστικό χρήμα.
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών, με την οποία επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση

Τι αλλάζει σε δωρεές και γονικές παροχές χρηματικών ποσών

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω της οποίας θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι δηλώσεις φόρου δωρεών – γονικών παροχών χρηματικών ποσών προαναγγέλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με εγκύκλιο που απέστειλε πρόσφατα σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας.
Επιπλέον, με την ίδια εγκύκλιο της ΑΑΔΕ διευκρινίζεται ότι από δω και στο εξής κάθε δήλωση φόρου

Αυτές είναι οι αλλαγές στα συμβόλαια για κινητά και ίντερνετ που ισχύουν από 1η Ιανουαρίου

Σε ισχύ τέθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2019 το τρίτο και τελευταίο στάδιο ρυθμίσεων που προβλέπεται στον Κανονισμό Γενικών Αδειών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.Οι επικείμενες αλλαγές ορίζουν τις υποχρεώσεις των παρόχων ηλεκτρονικών επικοινωνιών, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των συνδρομητών σε τηλεφωνία και

Ένας στους δύο χρωστάει.Στέγνωσαν τα νοικοκυριά.

Φόρους ύψους 801 εκατ. ευρώ άφησαν απλήρωτους στην Εφορία τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις τον περασμένο Νοέμβριο, με τα 350 εκατ. ευρώ να αφορούν οφειλές από φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ. Οι φόροι που δεν πληρώθηκαν στο 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου ανήλθαν σε 7,938 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ύψος των φρέσκων

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 4/1




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Υποθερμία από έκθεση στο κρύο. Άμεση φροντίδα για να προλάβετε τις βλάβες από το κρύο


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr

Όταν η εσωτερική θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος πέφτει κάτω από 35ο C, το αποτέλεσμα είναι η υποθερμία.

Όταν η θερμοκρασία ελαττωθεί κάτω από τα κανονικά επίπεδα λειτουργίας του θερμοστάτη σε ένα οργανισμό, αυτό αποκαλείται ιατρικώς υποθερμία. Στην υποθερμία ο οργανισμός, χάνει θερμότητα με μεγαλύτερο ρυθμό από ό,τι παράγει.

Περικοπές έως 40% στους νέους συνταξιούχους

Mειωμένες συντάξεις έως και 40% θα λάβουν οι ασφαλισμένοι που αιτούνται σύνταξη από χθες, αφού δεν υπάρχει πλέον καμία “προστασία” της προσωπικής διαφοράς τους. Και τούτο διότι ο νόμος Κατρούγκαλου προβλέπει πως μόνο όσοι αιτηθούν σύνταξη έως και την 31η/12/2018 θα έχουν “προστασία” της αρνητικής προσωπικής διαφοράς τους, εφόσον αυτή

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης τα Θεοφάνεια

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Κυριακή τον εορτασμό των Θεοφανίων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παραλία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, θα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη από τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον κεντρικό δήμο Νίκο Ταχιάο.

Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας για τον Μάρκο Μέσκο


Όταν οι ποιητές σιωπούν, ο κόσμος γίνεται φτωχότερος…
Έτσι νοιώθω για τη φυγή του Μάρκου Μέσκου, ενός από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες ποιητές.
Ένας πνευματικός άνθρωπος, μα πάνω απ’ όλα ένας καλός φίλος με τον οποίο μας συνέδεε φιλία πολλών ετών.

Πώς θα πάρετε φορολογικό διαζύγιο από τον σύντροφό σας


Μπορεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να σχεδιάζει να ανοίξει την ηλεκτρονική αυλαία των φετινών φορολογικών δηλώσεων στα τέλη Μαρτίου αλλά οι σύζυγοι που σκέφτονται να υποβάλλουν χωριστά φορολογική δήλωση θα πρέπει αποφασίσουν γρήγορα.
Θα  πρέπει να το γνωστοποιήσουν με ανέκκλητη δήλωσή τους μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2019. Μάλιστα όπως διευκρινίζεται με εγκύκλιο της ΑΑΔΕ εάν το αίτημα υποβληθεί από τον ένα σύζυγο τότε είναι δεσμευτικό και για τον άλλο σύζυγο.

Οι εκδηλώσεις στην 8η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών μέχρι την Κυριακή 6/1


Συνεχίζονται από φορείς, συλλόγους, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 8η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά.
Μέχρι και την Kυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 8ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:

Αύξηση στις εισφορές για 600.000 αγρότες και επιστήμονες

Αυξήθηκαν από 1/1/2019 οι εισφορές στον ΕΦΚΑ για 600.000 αγρότες, μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, φαρμακοποιούς.
Η μείωση που ψήφισε η κυβέρνηση ισχύει μόνον για τον κλάδο σύνταξης και μόνον για όσους δηλώνουν εισοδήματα πάνω από 4.923 ευρώ αν πρόκειται για αγρότες και πάνω από 7.033 ευρώ για επαγγελματίες και επιστήμονες.

Πανηγυρισμοί Ντιμιτρόφ: Με τη Συμφωνία πήραμε το καλύτερο δυνατό για τη... «Μακεδονία»


Στη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό και την επόμενη μέρα των Σκοπίωναναφέρθηκε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, μίλησε στο σκοπιανό

Γιάννης Σηφάκης: Του ποιητή ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται… Αντίο Μάρκο Μέσκο


Δημοσία δαπάνη η κηδεία με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά

««Σκιά και Φως, σιωπή πολύγλωσση» η ποίηση του Μάρκου Μέσκου μας συντροφεύει από τον ηθικό και αξιακό πυρήνα της Αριστεράς. Αποχαιρετούμε τον σύντροφο, το δάσκαλο, τον ποιητή που έφυγε σήμερα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»  ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον ποιητή.  

Η ώρα που γράφεται “ιστορία”: Τσιτσιπάς vs Φέντερερ!


Η ιστορική μέρα για το ελληνικό τένις έφτασε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη, για πρώτη φορά στην καριέρα του, τον Ρότζερ Φέντερερ!

Και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας (εξαιρούμε τον Κύπριο Μάρκο Παγδατή) που θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών!
Και αν για τον Ελβετό σούπερσταρ, αυτό είναι ένα απλό ματς απέναντι σε έναν εξαιρετικό τενίστα της νέας γενιάς, το να αντιμετωπίζεις Έλληνας τενίστας τον Φέντερερ, έστω και σε ανεπίσημο τουρνουά, δεν συμβαίνει κάθε μέρα.

Επίδομα ενοικίου : Ποιοι δικαιούνται έως 210 ευρώ το μήνα

Mε την έλευση της νέας χρονιάς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα χορηγεί επίδομα ενοικίου για πάνω από 300.000 νοικοκυριά.
Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα ενοικίου των 70 έως 210 ευρώ τον μήνα αναμένεται να λάβουν

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» προτείνει για τον Ιανουάριο 2019


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» παρουσιάζει για τον πρώτο μήνα του 2019,  τις εξής βιβλιοπροτάσεις:
Για τους ενήλικες:
1)«Ποιήματα: Α΄(1896 – 1918)», Κωνσταντίνος Καβάφης, ποίηση.
2)«Δίχως θεό», Άγγελος Τερζάκης, μυθιστόρημα.
3)«Μια συγγνώμη για το τέλος», Λένα Μαντά, μυθιστόρημα.

Οι αλλαγές στη χορήγηση των γυαλιών οράσεως από τον ΕΟΠΥΥ

Νέος γύρος ταλαιπωρίας και προβλημάτων ξεκινά με το νέο έτος για όσους ασφαλισμένους χρειάζεται να αποκτήσουν γυαλιά οράσεως και γενικά είδη οπτικών.

Ο κλάδος των οπτικών (συνεχίζει να) απορρίπτει κατηγορηματικά τη διαδικασία που

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Πέμπτη 3/1




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Παθήσεις σχετικές με την υγεία της φωνής. Τι γίνεται αν ξυπνήσετε με βραχνή φωνή;



του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D., medlabnews.gr

H φωνή παράγεται από τις δύο φωνητικές χορδές που βρίσκονται στο λάρυγγα και είναι η μία απέναντι από την άλλη. Kανονικά έχουν ομαλή επιφάνεια και πάλλονται, καθώς ο αέρας της εκπνοής περνάει ανάμεσά τους (απομακρύνονται και κατόπιν συγκλίνουν). Έτσι δημιουργείται ο ήχος.

Ευχαριστήριο γεύματος αγάπης «Επιούσιος Άρτος» Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών



Η επιτροπή του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» εκφράζει εγκάρδιες ευχαριστίες στον κ. Νικόλαο Φλίκα και την ομάδα του Fame Radio, για την διοργάνωση του 2ου Santa Run Giannitsa, όπου οι συμμετέχοντες προσέφεραν τρόφιμα στο καθημερινό συσσίτιο που πραγματοποιείται στην πόλη των Γιαννιτσών από την ενορία Αγίου Γεωργίου. 

Εορταστικές ευχές από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας


«Ξέφυγαν» οι Τούρκοι: Απειλούν Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο



Τουρκικές προκλήσεις: Τη γνωστή και «αγαπημένη» του ρητορική των απειλών εναντίον της χώρας μας επανέλαβε, για πολλοστή φορά, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε μονάδες του τουρκικού στρατού στα σύνορα με την Συρία ο Τούρκος υπουργός δήλωσε:

Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας για το Νέο Έτος



Συνδημότισσες και συνδημότες,
άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και είναι η ώρα για τον καθένα μας να κάνει τον απολογισμό του, με λίγη νοσταλγία γι’ αυτά που πέρασαν, αλλά κυρίως με αισιοδοξία και ελπίδα γι’ αυτά που θα μας φέρει το 2019…
Με αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα νοιώθω περήφανος που για άλλη μια φορά μπορώ να σταθώ και να σας κοιτάξω στα μάτια, γιατί η χρονιά που τελειώνει ήταν μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για τον Δήμο Έδεσσας! Μία ακόμη χρονιά με σκληρή και οργανωμένη δουλειά από μένα και τους συνεργάτες μου, για να αντισταθμίσουμε την τεράστια μείωση των εσόδων που έχει υποστεί η Αυτοδιοίκηση τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Την Πέμπτη στην Έδεσσα η κηδεία του Μάρκου Μέσκου



Ο σπουδαίος ποιητής έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

Πλήρης αισθήσεων, λέξεων και εννοιών , στίχων και βραβείων πέθανε σήμερα ο Βορειοελλαδίτης ποιητής Μάρκος Μέσκος σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του θα γίνει μεθαύριο (Πέμπτη) το μεσημέρι στην Έδεσσα και ο ποιητής θα ενταφιαστεί στο χωριό του -το Γραμματικό Πέλλας.

Ο Γιάννης Σηφάκης στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας καθώς και σε κοινωνικές δομές και υπηρεσίες των Γιαννιτσών σε επίσκεψη ευχών και εργασίας



Νοσοκομείο Έδεσσας
Ο βουλευτής συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Σμία, τους υπηρεσιακούς διευθυντές, ιατρούς και νοσοκόμους, διοικητικούς και επισκέφθηκε κλινικές.
Συζήτησε με την Διοίκηση την εξέλιξη των εγκεκριμένων από το Υπουργείο Υγείας και την 3η ΥΠΕ επενδύσεων και τον προγραμματισμό από δω και πέρα.

Έθιμο με κομβόι φορτηγών και κόρνες το βράδυ της πρωτοχρονιάς στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Ως είθισται οι αυτοκινητιστές μπήκαν στην πόλη με τα μεγάλα οχήματα πατώντας τις κόρνες και κάνοντας φυσικά απίστευτο θόρυβο.
 Το έθιμο καλά κρατεί για τους αυτοκινητιστές από την Αξό, που λίγο μετά τις 12, με την έλευση του νέου έτους, σε κομβόι εισήλθαν στην πόλη των Γιαννιτσών, με τα φορτηγά τους.

Eτοιμαστείτε για χιόνια και ψύχος στην Πέλλα.Σοβαρή επιδείνωση από αύριο.

Κύμα ψύχους με πολύ χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες, χιόνια στα πεδινά και παγετό θα σαρώσει μέσα στο επόμενο 24ωρο το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Εκτός από την εντυπωσιακή και για ορισμένους μετεωρολόγους πρωτοφανή για κάποιες περιοχές της χώρας βουτιά του υδράργυρου, κύριο χαρακτηριστικό της νέας σοβαρής επιδείνωσης του καιρού θα είναι η διάρκεια που θα έχει (μέχρι τουλάχιστον τις 9 του μήνα). Το θερμόμετρο

WSI: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα στους χαμηλότερους σε όλο τον πλανήτη



Τους χαμηλότερους κατώτατους μισθούς παγκοσμίως παρέχει η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του γερμανικού ινστιτούτου Wirtschafts-und Sozialwissenschaftliches Institut (WSI), που επικαλείται το World Economic Forum (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) σε άρθρο του με τίτλο «These countries have the highest minimum wages».
Όπως αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το ωρομίσθιο στην Αυστραλία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, ισοδυναμεί με 9,47 ευρώ αγοραστικής δύναμης, όντας εξαπλάσιο της Ρωσίας που αξίζει μόλις 1,64 ευρώ.

Εγκρίθηκαν τρεις ιατροί για το Κ.Υ. Έδεσσας



Κατόπιν επανειλημμένων ενεργειών και διεκδικήσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας
( με κατ ιδίαν συνάντηση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου στο Υπουργείο Υγείας και επιστολές με τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και στον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας κ. Γιώργο Κίρκο καθώς και στον Υποδιοικητή κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη)

Ρεκόρ πλειστηριασμών το 2019 – Στο «σφυρί» ακόμη και ακίνητα χαμηλότερης αξίας

«Κολασμένο» αναμένεται να είναι το 2019 καθώς η ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών θα πάρει… φωτιά.
Το 2018 ολοκληρώθηκαν περισσότεροι από 17.000 πλειστηριασμοί, με τα ακίνητα να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Πάνω από 16.300 ακίνητα όλων των ειδών (κατοικίες,

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 2/1



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας