Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών , το μεσημέρι της Κυριακής 27  Ιανουαρίου 2019, στο οικογενειακό κέντρο «ΛΕΥΤΕΡΗΣ».
Παρουσία της διοίκησης, μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων που το στηρίζουν, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών κ. Άννα Παπουτσή  απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους.
 
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Καλλίνικος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόριος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρίτσος Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Πέλλας κ. Επιτροπάκης Αθανάσιος, ο  Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Απόστολος Φάκκας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καραφυλλιάς Ανδρέας, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων κ. Κοσμόγλου Σοφία, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ» κ. Τσιαρόγας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος κ. Αυγερινός Σταύρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Γιαννιτσών « ΜΙΝΩΙΤΕΣ» και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ». 
 Μετά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας, το Α΄ Παιδικό Τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε  παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας.

 Η εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε με τις μουσικές του επιλογές ο DJ Μπάμπης Καραβίδας , “έκλεισε” με ανταλλαγές ευχών και πολύ χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου