Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο ρουσφέτι Τσίπρα στους Νταβατζήδες της Ενημέρωσης


Τροπολογία «δώρο» για τους καναλάρχες κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση στο παρά πέντε της ψήφισης νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης.Η προωθούμενη ρύθμιση δίνει εξάμηνη ανάσα στους ιδιοκτήτες καναλιών για να πληρώσουν την δευτερη δόση για την αποπληρωμή του συνολικού τιμήματος που θα καταβάλλουν για τις άδειες εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως ο νόμος προέβλεπε την καταβολή της πρώτης δόσης εντος 15 ημερών απο τη λήξη του διαγωνισμού και καθε Ιανουάριο τις υπόλοιπες εννιά δόσεις. Με την νεα ρύθμιση αντι Ιανουαρίου οι υπόχρεοι θα καταβάλλουν το ποσό εως τις 15 Μαΐου.
Ομολογία Κρέτσου: Η τροπολογία είναι όντως διευκόλυνση στους καναλάρχες
Στην κυνική ομολογία ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε μια διευκόλυνση στους καναλάρχες ο αρμόδιος Υπουργός, Λευτέρης Κρέτσος με αφορμή την τροπολογία για τη μετάθεση της πληρωμής της δεύτερης δόσης των τηλεοπτικών αδειών. «Για πρώτη πληρώνουν για την παραχώρηση του φάσματος», είπε αρχικά ο κ. Κρέτσος και μάλιστα προσέθεσε ότι την κυβέρνηση την ενδιαφέρει η νομιμότητα.
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς μίλησε για «σκάνδαλο» και τόνισε ότι εντελώς αναιτιολόγητα η κυβέρνηση προχωρά σε μια τέτοια ρύθμιση. «Μήπως τα κανάλια ευελπιστούν να συμψηφίσουν αυτή τη δόση με τις εκλογές του Μαΐου. Γιατί το δημόσιο να στερείται αυτά τα χρήματα από τους καναλάρχες; Να μας πείτε σε ποιους κάνετε χατιράκι», τόνισε.
Από την πλευρά του ο Γ. Κουτσούκος στηλίτευσε το γεγονός ότι η τροπολογία ήρθε λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση και ξεκινήσει η ψηφοφορία. «Τώρα που αναβάλατε την πληρωμή των καναλαρχών ο Χουλιαράρης σαρώνει τα αποθεματικά των φορέων της γενικής κυβέρνησης. Από μια μαζεύουμε και από την άλλη ‘’τράτο’’ σε αυτούς που οφείλουν», είπε χαρακτηριστικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου