Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

«Ντροπή σου»: Σοκαρισμένοι με τις ύβρεις Πολάκη οι γονείς των παιδιών που πέθαναν στη Λαμία

Την οργή των γονιών των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από περιτονίτιδα στο νοσοκομείο της Λαμίας προκάλεσε η ανοίκεια συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι σε δημοσιογράφους οι οποίοι τον ρωτούσαν για τις υποθέσεις αυτές.
«Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου
απαντήσω;» ήταν τα λόγια του ήταν του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
«Θα έπρεπε να βγει ο ίδιος μπροστά και να φροντίσει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, για να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου. Αντί για αυτό, βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις. Είναι αχαρακτήριστος, ντροπή του!», λέει, μιλώντας στο Θέμα, για το σκαιό ύφος του Παύλου Πολάκη ο πατέρας της 14χρονης Ιωάννας, η οποία χειρουργήθηκε για σκωληκοειδίτιδα και πέθανε από ρήξη στομάχου.
Μάλιστα, ο τραγικός πατέρας καταγγέλλει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει ούτε ένα τηλεφώνημα από το υπουργείο Υγείας. «Ο υπουργός θα έπρεπε να βγει ο ίδιος μπροστά και να φροντίσει να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, για να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου. Αντί για αυτό, βγαίνει και κάνει αυτές τις δηλώσεις. Είναι αχαρακτήριστος, ντροπή του!»
«Η αντίδραση και ο πρωτοφανής εκνευρισμός του δείχνει ότι κάτι σάπιο υπάρχει» λένε οι γονείς του 9χρονου Δημήτρη. «Αντί να δείξει προσωπική ευαισθησία ο ίδιος και να ζητήσει την επίσπευση των ερευνών για τις συνθήκες που χάθηκαν δύο αγγελούδια μέσα σε φρικτές συνθήκες απαντά με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Είναι ντροπή! 18 μήνες τώρα βιώνουμε ένα Γολγοθά χωρίς τέλος. Μια παρατεταμένη σιωπή από όλους τους υπεύθυνους που εξαντλεί κάθε ψυχικό και σωματικό όριο αντοχής της οικογένειας μας» σημειώνει η οικογένεια του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου