Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Απρόσκλητοι Τζάκρη, Σηφάκης και Παυλόπουλος στις εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών


Το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου λέσχης Γιαννιτσών  θέλοντας να κατάθεση ελάχιστο φόρο τιμής στο αίμα και στους αγώνες των προγονών μας , για την απελευθέρωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
                    θεώρει απρόσκλητους
σε εκδηλώσεις του σωματείου μας  όλους τους πολιτικούς της χώρας μας που φέρουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της ιεράς γης της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!!


Φίλες και φίλοι


Ο άνθρωπος που ΑΝ ΗΘΕΛΕ οι ιστορικοί του μέλλοντος , θα τον μνημόνευαν με ολόχρυσα γράμματα , δυστυχώς όμως δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα .
            
                Ο  άνθρωπος αυτός είναι σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας .  
(ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ)


                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                   
                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                  ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ  

3 σχόλια:

  1. Εσύ όταν έχυναν το αίμα τους οι δικοί μας πρόγονοι δεν υπήρχες. Οι πρόγονοί σου ήταν σε άλλο κράτος. Συνεπώς είσαι πολύ μικρός για να απευθύνεσαι στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας (καθηγητή πανεπιστημίου) με αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο. Αυτό δείχνει το επίπεδό σας και καλό είναι να πάτε και σε κανένα σχολείο έστω δεύτερης ευκαιρίας μήπως ασχοληθείτε και λίγο με τα Ελληνικά γράμματα. Έτσι μήπως γίνετε και λίγο....άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέξανε οι καημένοι αλλά μετά από την ανακοίνωση αυτή τους κόπηκε η όρεξη. Καλό τους κάνετε και τους βγάζετε από αυτήν την δύσκολη θέση να υποφέρουν από καταναγκαστικά έργα να ακούνε κάποιους να τυραννούν τις χορδές και τα αυτιά τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ παιδιά αποφασίστε τελικά τι θέλετε να έρθουν η όχι? ?? Μήπως την άλλη βδομάδα αλλάξετε πάλι γνώμη? ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή