Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Όλα είναι έτοιμα στο στρατόπεδο του Α.Σ. Γιαννιτσά ενόψει του ντέρμπι με την Νίκη Αγκαθιάς


 Η ομάδα της Ημαθίας που είναι η μοναδικη ομάδα αήττητη με 5 νίκες εκτός έδρας και 3 ισοπαλίες και 7-0 συντελεστη τερμάτων, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα μας, που μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Ηδη το ρόστερ ενισχύθηκε σημαντικά, με 10 μεταγραφές στην περιόδο του Ιανουραίου και αυτό δίνει πολλά και καλά όπλα στα ήδη υπάρχοντα , στην διάθεση του τεχνικου Τίμου Καβακά ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ν. Μυλοτόπου.Στο γήπεδο όπου χρησιμοποιει η ομάδα σαν προπονητικο κέντρο,αφου το στάδιο της πόλης λόγο του καιρού είναι σε κακή κατάσταση.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Καραογλανίδης που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για 20 ημέρες. Απών θα είναι και οι Εθυμιάδης και Χουσεήνογλου που δεν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους.Απών και ο Μουρίκι που έχει 4 κίτρινες κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Ζούρκος (που ήταν τιμωρημένος) και Κοτσαρίδης (τραυματιάς).
Η αποστολή για τον αγώνα ειναι η ακόλουθη:
Κύρρου, Γιώτας, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μπαμπαλής, Δοξάκης, Ζούρκος, Κοτσαρίδης, Παντελίδης, Θεοδωρίδης, Παντεκίδης, Αθανασιάδης, Χατζηαθανασίου, Πολιανίδης,Χιντασέλι , Shera, Συμεωνιδης ,Παπαδοπουλος και Μπιγκάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου