Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Πάρτι στο Twitter: «Βουλευτές με leasing πήρε ο Τσίπρας»

Τις καλύτερες στιγμές της ζει η ελληνική Twitterόσφαιρα, η οποία ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια κυβέρνηση θα της δίνει τόσο υλικό για τρολάρισμα.
Τελευταίο «επεισόδιο» οι έξι πρόθυμοι βουλευτές που με επιστολή τους εκφράζουν την πρόθεσή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση και να της δώσουν τον απαραίτητο αριθμό των 151 ψήφων.

Στο επίκεντρο των χρηστών του Twitter βρίσκονται οι βουλευτές Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος οι οποίοι θα«ανήκουν» σε… δύο κοινοβουλευτικές ομάδες. Τυπικά παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου, διατηρώντας τον «μαγικό» αριθμό «πέντε», ουσιαστικά όμως με τις επιστολές τους, με τις οποίες ζητούν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους σε αυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας στα νομοσχέδια που θα φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση, μονιμοποιούν την στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι σαν να βλέπεις αγώνα ποδοσφαίρου οπου οι παιχτες παίζουν ταυτοχρονα και για τις δύο ομάδες και ο προπονητης μπαίνει μέσα στο γήπεδο και δίνει εντολες στον διαιτητή, ο οποίος σφυρίζει πέναλτι και το εκτελεί αυτός !

See DimitrisChalkiadakis's other Tweets
Τετοια ξεφτιλα στην πολιτικη ζωη της χωρας με ολα αυτα τα σουργελα που απαρτιζουν την βουλη δεν ξαναζησαμε #

See giannisvlt's other Tweets
Με σεξολογικούς όρους, αυτή η των Τσιπρα, Βουτση, Κουντουρα, Ζουραρι, Δανελλη, Παπαχριστοπουλο, Κόκκαλη, Παπακώστα θα έλεγα ότι είναι η πρώτη αμφισεξουαλική (bisexual) Βουλη παγκοσμίως.

Ή μήπως είναι διεμφυλικη ;
Ή απλώς εκπορνευόμενη ;

See DimitrisChalkiadakis's other Tweets
Η κίνηση των #6 ήρθε να σπάσει το μπούλινγκ,,τήν υποχρεωτική αρχηγοποίηση του βουλευτικού παρόντος,τόν ψηφοθηρικό καταναγκασμό σιγής πάνω σέ εξοφθαλμα λάθη στρατηγικής πού θά είχαν αποφευχθεί άν επιλέγονταν αντί της διάλυσης ή της αυτοδιάλυσης,ή γραμματική της σύνθεσης.

See vagelis's other Tweets
Όταν κάνεις κόμμα με σκουπίδια από χωματερή δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Ο γλεντάει τον @PanosKammenos κανονικά

See Erga Omnes's other Tweets
Ψυχιατρική Επιτροπή υπάρχει στην Βουλή ;

See jk's other Tweets

Η θεσμική κατρακύλα και ο παραλογισμός της Κυβέρνησης-κουρελού δεν έχουν τέλος. Οι πρόθυμοι 6 βουλευτές δηλώνουν προκαταβολικά ότι υπερψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα φέρει η Κυβέρνηση, πριν τα δουν, σε οποιοδήποτε θέμα κι αν αφορούν. Ούτε στα Σοβιέτ!
Η απόλυτη αλλοίωση της βούλησης του λαού όπως εκφράστηκε στις εκλογές του 2015.

See ManthosG's other Tweets
Καλά για τους άλλους το περίμενα αλλά η Παπακώστα; Πότε πρόλαβαν να συνεδριάσουν τα όργανα;

See Αντιτουριστικός's other Tweets
αυτούς τους έξι με leasing τους πήρε ο συριζα ή παρακράτηση κυριότητας

17 people are talking about this
Παπαχριστόπουλος αγανάκτησε να παραιτηθεί,συγνώμη να παραδώσει την έδρα στο Σύριζα.

See kostasxatzakis's other Tweets

Ο Παπαχριστόπουλος και ο Ζουράρης Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θα είναι ΣΥΡΙΖΑ και τις υπόλοιπες μέρες ΑΝΕΛ.

26 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου