Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ψηφοδέλτιο ΝΔ στην Πέλλα.Στα «κάγκελα» Έδεσσα και Αλμωπία για τον αποκλεισμό.


Με γιαννιτσώτικο πρόσημο το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα αφού οι 5 από τους 6 υποψήφιους κατάγονται και δραστηριοπιούνται κοινωνικά και πολιτικά στην περιοχή του κάμπου.Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο ,για όσους τουλάχιστον διαθέτουν ελάχιστο πολιτικό αισθητήριο, οι αντιδράσεις  σε Έδεσσα και Αριδαία ήταν σφοδρές και πιθανά να λάβουν μορφή χιονοστιβάδας . Ο άκομψος και ταπεινωτικός για τον ίδιο, αποκλεισμός του
κ.Δημήτρη Ταπαζίδη ,ο οποίος είχε λάβει επίσημες διαβεβαιώσεις για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο έφερε τελικά την υποψηφιότητα του κ.Στάθη Φουντουκίδη.
  Αυτό, καθώς και προγενέστερες ραδιουργίες από συγκεκριμένο πρόσωπο που φημίζεται για τις υπόγειες διαδρομές που τον έφεραν στο πολιτικό προσκήνιο της Πέλλας και  παίζει το «τελευταίο χαρτί» του σε μια ύστατη προσπάθεια εκλογής-διάσωσης ,έκαναν κυριολεκτικά άνω-κάτω στελέχη και εκλογική βάση της ΝΔ.Την όλη –ομολογουμένως θλιβερή –εικόνα έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Σηφάκης  ο οποίος έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποκλεισμό Έδεσσας και Αλμωπίας.
Η αντίδραση Ταπαζίδη.
Κόντρα στον πάγιο κανόνα (λόγω πληθυσμού) που ακολουθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να έχει:
▪️3 υποψηφίους από τα Γιαννιτσά,
▪️1 από την Έδεσσα,
▪️1 από την Σκύδρα
▪️και έναν 1 από Αλμωπία,
έβαλε:
▪️5 υποψηφίους από τα Γιαννιτσά,
▪️1 από την Σκύδρα
και για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
▪️ΚΑΝΕΝΑΝ από την Έδεσσα, πρωτεύουσα του νομού
▪️και ΚΑΝΕΝΑΝ από την Αλμωπία.

Όταν την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 4:04 μμ μου ζήτησε το γραφείο εκλογών της Νέας Δημοκρατίας τα 4 έντυπα υποψηφιότητας βουλευτή, (ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που του ζητήθηκαν από την ΕΔΕΣΣΑ), τα οποία απέστειλλα στις 5:29 μ.μ. Μετά από τον έλεγχο τους, μου έδωσαν το ελεύθερο να προωθήσω την υποψηφιότητα μου, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡAΠΗΚΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ.
Τα έντυπα από και προς το γραφείο εκλογών είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Αφήνοντας ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ την περιοχή της Έδεσσας και της Αλμωπίας στρώνουν το χαλί για τη σίγουρη εκλογή βουλευτή από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα πιθανόν και σε άλλα κόμματα.
Ανταποκρινόμενος στην κατακραυγή των συμπολιτών μου, που νιώθουν επίσης προδομένοι, για το αυτονόητο αίτημα τους για εκπροσώπηση, που τις τελευταίες ώρες πολεμήθηκε και ακυρώθηκε.
Η προσβολή αφορά κάθε πολίτη της Έδεσσας, κάθε πολίτη της Αριδαίας, κάθε δημοκράτη και νεοδημοκράτη που μένει εκτεθειμένος απέναντι στην πρωτόγνωρη αδικία.
Οι εκφράσεις αγανάκτησης της τοπικής κοινωνίας είναι:
◾️Οργή
◾️Ντροπή
◾️Προσβολή
◾️Καταπάτηση του δικαιώματος να έχουν εκπρόσωπο
ΔΕΝ θα βρουν ούτε την ψήφο των μελών της Νέας Δημοκρατίας
Οι υπευθυνοι ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ τους απέναντι στους πολίτες της Έδεσσας και της Αλμωπίας.

2 σχόλια:

  1. Ρε Δημητράκη...μέχρι πριν ένα μήνα εσύ κι η Ζωγράφου αποκαλούσατε "Κουλη" τον Κουλη.Καλα να παθεις αγορι μου.Θεια δικη για τις παπαρες που εκανες οταν εγλειφες σαμαρα-σταμενιτη.Σου αξιζε απολυτα η ξευτίλα που φαγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα Εδεσσαιοι είστε άξιοι τις μοίρας σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή