Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στα Διαβατά: Η τρελή πορεία του ΙΧ που οδήγησε στον θάνατο την έγκυο

Τρελή κούρσα ακολούθησε ο 50χρονος οδηγός στα Διαβατά πριν συγκρουστεί με το τρένο σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση.
Συγκεκριμένα, ο 50χρονος οδηγός προσπέρασε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα έχοντας ως συνοδηγό την έγκυο σύζυγό του πριν το όχημά τους συγκρουστεί με διερχόμενο τρένο.

Η 41χρονη γυναίκα που βρισκόταν στον 6ο μήνα της κύησής της, έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 19/8, στη σιδηροδρομική διάβαση στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη  Θεσσαλονίκη.

 Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης

Όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ήταν αδιανόητη η ενέργεια που έκανε ο οδηγός, να προσπεράσει τρία αυτοκίνητα ακόμη και την προστατευτική μπάρα στη συνδρομή της διάβασης της Μαγνησίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Προς στιγμήν ο κόσμος υπέθεσε ότι η γυναίκα ήταν στον μήνα της και ίσως ο οδηγός βιαζόταν να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο. Όπως αποδείχθηκε όμως η γυναίκα ήταν μόλις 6 μηνών και το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως η πρόσκρουση έγινε από την πλευρά της.

Αγνωστα τα αίτια της τρελής πορείας του οδηγού

Μήπως η γυναίκα είχε παρουσιάσει επιπλοκές και ο σύζυγος της έτρεχε για να προλάβει; Αυτό το ερώτημα μπορεί να το απαντήσει μόνο ο 50χρονος, ο οποίος διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις στον θώρακα και στα πλευρά.
Πάντως, όλη η περιοχή είναι σοκαρισμένη η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θόρυβος εκκωφαντικός.
Το ζευγάρι ήταν νιόπαντρο ζευγάρι και σε λίγους μήνες θα κρατούσε στα χέρια του το μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου