Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών δίπλα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα


Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης, στέκεται δίπλα σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και  συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια από όλες τις συσκευασίες  (π.χ. από μπουκάλια νερού, απορρυπαντικών, γάλακτος, χυμού, κρασιού, λαδιού κ.λ.π.) με σκοπό να συνδράμει στο έργο του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. 

Με την συνδρομή όλων των μελών του στη δράση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛτΕ Γιαννιτσών με την παρουσία του Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Απόστολου Φάκκα και του εκπροσώπου  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Πέλλας κ. Λάζαρο Σιδερά, κατάφερε να παραδώσει την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έναν ικανοποιητικό αριθμό πλαστικά καπάκια, τα οποία μετά την ανακυκλωσή τους θα αποτελέσουν τμήμα ενός αναπηρικού αμαξιδίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛτΕ Γιαννιτσών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Εγγλέζο Αθανάσιο, μέλος της λυκειακής οικογένειας, για την πολύτιμη συνδρομή του στην όμορφη αυτή προσπάθεια συμπαράστασης των συμπολιτών μας.
Η δράση συνεχίζεται ……και ένα πλαστικό καπάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά για κάποιο συνάνθρωπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου