Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ξένο σώμα στο μάτι. Τι πρέπει να κάνετε αν μπει κάτι στο μάτι σας; Πρώτες βοήθειες.


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D., medlabnews.gr

Σχεδόν οι μισοί τραυματισμοί στα μάτια συμβαίνουν στο σπίτι και όχι στην εργασία. 


Τι είναι το ξένο σώμα;
Ο ιατρικός όρος για το «κάτι» που μπήκε στο μάτι σας είναι ξένο σώμα. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από κόκκος σκόνης και άμμου, φυτικό υλικό, ακίδα ξύλου, ρινίσματα μετάλλου, γυαλί έως και μικρά έντομα. Τα ξένα σώματα μπορεί να μετακινηθούν, να κολλήσουν στην επιφάνεια του ματιού ή να μπουν κάτω από το βλέφαρο.

Προσκύνημα σε Ι.Μονές Άνυδρου και Κολινδρού


Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου η ενορία Αγίας Παρασκευής Πλατάνης Εδέσσης θα πραγματοποιήσει ημερήσιο προσκύνημα στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου και Παναγίας Παραμυθίας Ανύδρου (συμμετοχή στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία) και στην ιερά μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού Πιερίας (συμμετοχή τον Εσπερινό).

Στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Πέλλας προς τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές


Προθεσμίες Συμμόρφωσης με τις διατάξεις του Ν. 4583/2018 (ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις).

Έρευνα.Άγνωστη λέξη η "αποταμίευση" για 9 στους 10 Έλληνες.

Ακόμα πιο απαισιόδοξα για τη δυνατότητά τους να αποταμιεύσουν τον επόμενο ένα χρόνο έγιναν τον Δεκέμβριο τα ελληνικά νοικοκυριά, παρά την κυβερνητική παροχολογία και την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων. Παράλληλα, το ποσοστό των καταναλωτών που δηλώνουν ότι «μόλις τα βγάζουν πέρα» αυξήθηκε στο 60%, από 57% τον Νοέμβριο,

Συμμετοχή Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας στην παράταση διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο την Δευτέρα 14/1


Τα Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και της Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών, που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

Βγάζουν ξανά τα τρακτέρ στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι

Στις 28 Ιανουαρίου του 2019 θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στους δρόμους της χώρας οι συντασσόμενοι με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αγρότες και κτηνοτρόφοι, όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της σημερινής τους σύσκεψης στις Σέρρες.Αυτό επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μέλος της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει σειρά

Συνάντηση Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών την Κυριακή 13/1


Η Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών προσκαλεί τους μαθηματικούς και τους φίλους των μαθηματικών σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο εργαστήριο πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, ώστε να συζητηθούν οι παρακάτω στόχοι (ή/και να τεθούν νέοι):

Προς νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων, που έληγε σήμερα, μέχρι τέλος Ιανουαρίου, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 14/1


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έπιασαν τόπο τα εκατομμύρια του Σόρος.Ο Ζάεφ βρήκε τους 81 βουλευτές.

Με 81 ψήφους υπέρ και μηδέν κατά εγκρίθηκε η αλλαγή της ονομασίας των Σκοπίων από «Δημοκρατία της Μακεδονίας» σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», μετά τη σημερινή διαδικασία στη Βουλή, με τη σκυτάλη για την έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών να περνά στην ελληνική πλευρά. 

Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ, μετά και τη συμφωνία του κόμματος του Ζόραν Ζάεφ με το

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 12/1


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Εσπερινά Κηρύγματα Κυριακής 13/1 σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 18.00, αρχίζουν τα καθιερωμένα Εσπερινά Κηρύγματα:

1. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Παντελεήμονα Καραλάζο (δρ.Θ.), Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, και θέμα: «Το θέλημα του Θεού».

Ενημέρωση ΚΕΠ Δήμου Έδεσσας για παράταση ημερομηνίας λήξης για ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ατόμων με αναπηρία


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας ενημερώνει τους πολίτες των Δημοτικών Ενοτήτων Έδεσσας και Βεγορίτιδας ότι παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την ανανέωση και τη χορήγηση νέων Δελτίων Μετακίνησης στα άτομα με αναπηρία, έως την 28η Φεβρουαρίου 2019.
Για την διεκπεραίωση της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι πολίτες οφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

H τροπονίνη και η σημασία της στο έμφραγμα. Ποιες άλλες εξετάσεις πρέπει να γίνονται;


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D, medlabnews.gr

Το έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται σε αιφνίδια απόφραξη ενός κλάδου των στεφανιαίων αρτηριών λόγω ρήξης ή διάβρωσης της αθηρωματικής πλάκας και δημιουργίας θρόμβου ο οποίος αποφράσσει πλήρως την υπεύθυνη στεφανιαία αρτηρία με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη νέκρωση μιας περιοχής του μυοκαρδίου.

Γιάννης Σηφάκης: Χρηματοδοτείται σε λίγες μέρες από το ΥΠΕΣ η στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για ΑμεΑ στον Δήμο Αλμωπίας με 62.200,00 €


Χρηματοδοτείται σε λίγες μέρες από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση η δημιουργία ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ για άτομα με ειδικές ανάγκες στον Δήμο Αλμωπίας με 62.200,00 €
Ο βουλευτής υποστήριξε το αίτημα σε συνάντηση του με τον Υπουργό. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί μετά από αίτημα και τεχνική μελέτη που υπέβαλε ο Δήμος Αλμωπίας.
Η πολιτεία ανταποκρίθηκε στην σημαντική κοινωνική ανάγκη στήριξης των ατόμων με ειδικές ανάγκες όταν πλέον δεν θα έχουν μαζί τους τις οικογένειες τους.

Χορωδιακή συνάντηση με παραδοσιακά τραγούδια στην Έδεσσσα


Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας (απέναντι από τον Ψηλό Βράχο) θα πραγματοποιηθεί χορωδιακή συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχουν: η χορωδία «Μελωδοί της Έδεσσας» και η χορωδία του Ι. Ναού Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρ.Μακεδονίας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Πέλλας


     
  Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψηφίους δημάρχους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Κ. Μακεδονία, που στηρίζει το ΚΚΕ και ανάμεσά τους, τους υποψήφιους Δημάρχους των 4 Δήμων της Π.Ε.Πέλλας.

Ανακοίνωση προέδρου ΔΕΥΑ Πέλλας για το πρόβλημα λειψυδρίας στην Κρύα Βρύση


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, σχετικά με το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η πόλη της Κρύας Βρύσης  τις τελευταίες ημέρες σας ενημερώνουμε ότι, η βλάβη που προκλήθηκε σε μία από τις τρεις (3) γεωτρήσεις που τροφοδοτούν το δίκτυο ύδρευσης, αποκαταστάθηκε εντός δύο ημερών.  Παρόλα αυτά,  το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται σε αρκετές κατοικίες δευτέρου ορόφου.

Θυμίστε στη Μέρκελ την ανατολική Γερμανία!


Θανάσης Κ.
Κανείς δεν βρέθηκε να θυμίσει στην κα. Μέρκελ, ότι η (δυτική) Γερμανία ποτέ δεν αναγνώρισε το καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας! Παρά το γεγονός ότι το είχαν αναγνωρίσει, τελικά, ΟΛΕΣ οι άλλες χώρες στον κόσμο! Γιατί δεν αναγνώρισαν ποτέ το ανατολικογερμανικό καθεστως (της ούτω λεγομένης και υπό σοβιετικό έλεγχο «Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας»);

Γ.Καρασμάνης: «Στο κατώφλι της πλήρους και κατάρρευσης έχετε οδηγήσει τη Βιομηχανία Ζάχαρης και σε αφανισμό τους τευτλοπαραγωγούς»!


Ένα βήμα πριν από την πλήρη και οριστική διάλυση της Βιομηχανίας Ζάχαρης, και σε αφανισμό τευτλοκαλλιέργεια και παραγωγούς, έχουν οδηγήσει οι τραγελαφικοί και ολέθριοι κυβερνητικοί χειρισμοί, αυτόν τον άλλοτε δυναμικό κλάδο της αγροτικής μας παραγωγής.
Οι συνεχείς αλλαγές του ΔΣ της Βιομηχανίας (τουλάχιστον πέντε τους τελευταίους 32 μήνες) που αποκαλύπτουν έναν επιεικώς απαράδεκτο ερασιτεχνισμό, η ανικανότητα ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή για να ολοκληρωθεί μια ουσιαστική διαδικασία εξαγοράς και εξυγίανσης, η προσωρινή ένταξή της στον πτωχευτικό κώδικα,

Αλαλούμ με τα προνοιακά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

Όλες οι αιτήσεις που ήδη έχουν κατατεθεί έως και την 31-12-2018 στους Δήμους θα εξετασθούν από τους ΟΤΑ μέχρι και το στάδιο ολοκλήρωσης τους (πληρωμή) ή ακόμη και αν η εγκριτική απόφαση χορήγησης εκκρεμεί προς διοικητική εξέταση.

Οι Δήμοι, με επιμέλειά τους θα διαβιβάσουν/μεταφέρουν όλα τα στοιχεία των δικαιούχων

Αλλαγές στην πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ

Περισσότερες δόσεις για την πληρωμή των φόρων, όπως του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ, σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός εξόφλησης των φόρων καθώς πρόσφατα δήλωσε ότι εξετάζονται «όλες οι περιπτώσεις ώστε κάποιοι φόροι να πληρώνονται σε περισσότερες δόσεις».

Πώς θα κουρευτούν τα στεγαστικά του νόμου Κατσέλη

Υπέρ της εφαρμογής «κουρέματος» στα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια του νόμου Κατσέλη, ύψους 16 δισ. ευρώ, εμφανίζονται οι τράπεζες, θέτοντας, ωστόσο, ως προϋπόθεση ο δείκτης «loan to value», το υπόλοιπο, δηλαδή, της οφειλής προς την τρέχουσα εμπορική αξία του ακινήτου, να μην πέσει κάτω από το 120-140% μετά το haircut.

Αποκαλυπτική Μέρκελ: "Είμαι ευγνώμων για τη συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία!"

«Είμαι ευγνώμων προς τον Αλέξη Τσίπρα που εργάστηκε μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ για μια λύση στο ονοματολογικό. Με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» δημιουργείται σαφήνεια. Από τη λύση δεν θα ωφεληθεί μόνο η Ελλάδα και η Βόρεια Μακεδονία αλλά όλη η Ευρώπη» τόνισε, μεταξύ άλλων, η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια των

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 11/1




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Παρουσίαση βιβλίου "Το Μονοπάτι της Αλήθειας 33" του Χρήστου Τούβε


ΠΕΡΙΛΗΨΗ
~ Περίληψη ~
Κάθε μέρα νιώθω διαφορετικός.
Νιώθω ένας άλλος μέσα στο ίδιο μου το σώμα.
Αν έψαχνα να βρω ποιοι μου σπαταλούσαν τις στιγμές και ξόδευαν το χρόνο μου, σίγουρα θα έχανα κι άλλο τον εαυτό μου…
Ακόμα και μέσω εκείνων των ανθρώπων, έμαθα καλύτερα εμένα, τις δυνάμεις και τις αντοχές μου.

Για ανικανότητα του Δημάρχου στην αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών κάνει λόγο ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας


Φίλοι/ες, Συνδημότες/ισσές μου,

Αφενός, κατά το μέτρο του εφικτού, δρω τηρώντας διακριτικές από τα τεκταινόμενα στα αυτοδιοικητικά του Δ. Πέλλας αποστάσεις, όμως αδυνατώ να μην εκφράσω τα συναισθήματα που δικαίως –τελικός και αδιαμφισβήτητος κριτής, προφανώς, είναι η τοπική Κοινωνία– με κατακλύζουν αναφορικά με τη στάση και εν τοις πράγμασι συμπεριφορά, για μία ακόμη φορά και σε ένα ακόμη τοπικό ζήτημα. της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Πολύ απλά… Θλίψη και Αγανάκτηση!

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη


Μέσα στον μήνα η πληρωμή του de minimis σε επιτραπέζια, νεκταρίνια και συμπύρηνα ροδάκινα – τελικές αποφάσεις του Υπουργού για το σημαντικό επιπλέον κονδύλι για τα συμπύρηνα την επόμενη βδομάδα
Θα αποζημιωθεί περί το 45% του συμπύρηνου ροδάκινου ( οι 11 πρώιμες ποικιλίες που είχαν ανακοινωθεί) και επιπλέον 3 ποικιλίες επιτραπέζιων μαζί με αυτές που έχουν ήδη ανακοινωθεί.  

Πλένουμε φρούτα και λαχανικά με νερό, ξίδι, λεμόνι, αλλά ποτέ με σαπούνι


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medlabnews.gr

Ακούγοντας για τους κινδύνους από τη χρήση φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων στα φρούτα και στα λαχανικά, αλλά και βλέποντας το χώμα πάνω τους μας δημιουργούνται εύλογα διάφορες ανησυχίες. Oι ανησυχίες είναι δικαιολογημένες και μη γνωρίζοντας τι είναι σωστό προσπαθούμε να τα καθαρίσουμε, με τρόπους που κακό κάνουν παρά καλό.

Κλειστά τα σχολεία αύριο Παρασκευή στους Δήμους Πέλλας,Έδεσσας,Αλμωπίας και Σκύδρας.

Και για αύριο Παρασκευή 11-1-2019 οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πέλλας,Έδεσσας,Αλμωπίας και Σκύδρας δε θα λειτουργήσουν λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού, σύμφωνα με απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η κακή ποιότητα του ύπνου μπορεί να αποτελεί σύμπτωμα Αλτσχάιμερ

Οι άνθρωποι που κάνουν ολοένα λιγότερο βαθύ ύπνο, εμφανίζουν αυξημένα επίπεδα τοξικών πρωτεϊνών στο εγκέφαλό τους, πράγμα που αποτελεί πρώιμη ένδειξη για τη νόσο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Ο κακός ύπνος αποτελεί σύμπτωμα του Αλτσχάιμερ και οι ασθενείς τείνουν να ξυπνούν κουρασμένοι, χωρίς να έχουν ανανεωθεί στη διάρκεια της νύχτας. Η νέα μελέτη δίνει

Γ. Καρασμάνης : Στα χνάρια του Αποστόλου και ο κ. Αραχωβίτης


Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, έκανε σήμερα (χθες) την ακόλουθη δήλωση :
 «Στα χνάρια του προκατόχου του φαίνεται πως βαδίζει ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ακολουθώντας πιστά τα ίδια πολιτικά ατοπήματα και τις ίδιες αστοχίες, που σημάδεψαν την τριετία Αποστόλου.

Στον ανακριτή ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευή, ζήτησε και έλαβε από τον Εισαγγελέα, ο 57χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της παραβίασης της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για εμπλοκή του σε υπόθεση ασέλγειας σε μαθήτριες του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου.

Κλειστά και αύριο όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Θεσσαλονίκης, με απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου. Προηγήθηκε επικοινωνία της κας Πατουλίδου με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής

Φρούριο η Αθήνα για τη Μέρκελ: 2.000 αστυνομικοί, drones και ελεύθεροι σκοπευτές

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα που ξεκινά σήμερα.
Για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω απο 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κυρίας Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.