Σάββατο 20 Απριλίου 2019

«Φωτιά» τα πρώτα εκκαθαριστικά της Εφορίας – Έξτρα φόρος 519 ευρώ

Αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητες η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Ήδη πάνω από 316.000 νοικοκυριά υπέβαλλαν τη φορολογική τους δήλωση ενώ για τις δηλώσεις αυτές εκδόθηκαν περισσότερα από 427.000 εκκαθαριστικά καθώς από φέτος οι σύζυγοι ανεξάρτητα εάν θα υποβάλλουν κοινή ή χωριστή φορολογική δήλωση θα έχει ο καθένας το δικό του εκκαθαριστικό σημείωμα.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν τη Μεγάλη Τετάρτη

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώθηκε ότι την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

Βασάνιζαν 84χρονη επί ώρες μέχρι να τη ληστέψουν

Μία ηλικιωμένη γυναίκα έζησε δραματικές ώρες στα χέρια ληστών, οι οποίοι διέρρηξαν το σπίτι της στο Παγκράτι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 16/4.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οικία της 84χρονης εισέβαλαν δύο ληστές και την βασάνιζαν επί ώρες μέχρι να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό και να διαφύγουν.

Γονείς δωρίζουν τα όργανα του 13χρονου γιου τους που παρασύρθηκε από ΙΧ


Να «δώσουν ζωή» σε συνανθρώπους μας με δωρεά οργάνων του παιδιού τους, αποφάσισαν οι γονείς του 13χρονου μαθητή της 1ης Γυμνασίου, που χθες αργά το απόγευμα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πρέβεζα.

Μετά το τροχαίο ατύχημα που συνέβη κοντά στο σπίτι τού 13χρονου, στην οδό Λασκαράτου

Πράσινο φως για αναδρομικά από Ιούλιο του 2015

Νέο τοπίο στις διεκδικήσεις των συνταξιούχων για αναδρομικά παράνομων μειώσεων δημιουργεί απόφαση του Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ με την οποία απορρίφθηκαν μεν οι αξιώσεις συνταξιούχων για επιστροφές από το 2013 και μετά, πλην όμως αυτό δεν δεσμεύει τα δικαστήρια στο να κρίνουν διαφορετικά, δηλαδή να δικαιώσουν συνταξιούχους που ζητούν πίσω τις

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 20/4




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 20 Απριλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Πωλείται αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων στην περιοχή των Γιαννιτσών


φώτο αρχείο

"Πωλείται αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων στην περιοχή Τρίγκα (Γιαννιτσών).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932848423 και 2382028755".

Στο πλευρό του Θ.Θεοδωρίδη Ανδρεάδης, Πατσαβούδης και Φυρφυρίδου



Άλλοι τρεις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συντάχθηκαν στην προσπάθεια του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη για να πάνε την «Πέλλα Μπροστά».
Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώνονται σήμερα είναι οι κ.κ.:

Γ.Σηφάκης: Ο Υπ Υγείας Ανδ Ξανθός στον αξονικό και το τεχνητό νεφρό στο Νοσ Έδεσσας - 2.000.000€ σε νέες υποδομές



Ο Υπουργός Ανδρέας Ξανθός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Έδεσσας και διαπίστωσε την ουσιαστική αναβάθμιση του σε νέες υποδομές προϋπολογισμού 2.000.000,00 € με έμφαση στον αξονικό τομογράφο, την νέα μονάδα τεχνητού νεφρού και την χρηματοδότηση της αναβάθμισης και επέκτασης των επειγόντων (ΤΕΠ).
Θα εξεταστεί και για το Νοσοκομείο Πέλλας η επαναφορά της διοικητικής αυτοτέλειας των δύο Νοσοκομείων καθόσον η συνένωση τους είχε γίνει την μνημονιακή περίοδο από προηγούμενη κυβέρνηση με στόχο την μείωση του συνολικού προϋπολογισμού τους.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση ΚΚΕ για τις ζημιές από χαλαζοπτώσεις στα οπωροφόρα της Π.Ε. Ημαθίας και της Π.Ε. Πέλλας


φώτο αρχείο

Θέμα: Ζημιές από χαλαζοπτώσεις στα οπωροφόρα της Π.Ε. Ημαθίας και της Π.Ε. Πέλλας.

Οι πρόσφατες χαλαζοπτώσεις έπληξαν σχεδόν ολοκληρωτικά και με σφοδρότητα την αναμενόμενη παραγωγή φρούτων (Ροδάκινα, Νεκταρίνια, Βερίκοκα, Δαμάσκηνα) στις πεδινές περιοχές των Δ.Δ. Καλή, Άνυδρο και Μάνδαλου  του Δήμου Σκύδρας και στα Δ.Δ. Λάκκας, Πλαγιαρίου, Αραβησσού του Δήμου Πέλλας στην Π.Ε. Πέλλας καθώς και περισσότερα από 40.000 στρέμματα στα Δ.Δ. Μελίκης, Ροδοχώριου Νάουσας, Παλιού Προδρόμου, Βεργίνας, Μέσης, και Διαβατού της Π.Ε. Ημαθίας.

Γ.Καρασμάνης: «226 εκατομμύρια για την προστασία των δασών μας, αζήτητα τέσσερα χρόνια στα ταμεία των Βρυξελλών»!



Με παρέμβασή του στη Βουλή, στην κοινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Επιτροπών, ο Γιώργος Καρασμάνης κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κυβερνητική ολιγωρία, εξ αιτίας της οποίας 226 εκατομμύρια ευρώ, παραμένουν επί τέσσαρα χρόνια αζήτητα στις Βρυξέλλες. Κοινοτικά χρήματα διασφαλισμένα επί δικής του υπουργίας, με το μέτρο Μ8, που θα μπορούσαν και τον δασικό μας πλούτο να προστατέψουν, αλλά και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, κυρίως δασεργατών.

Εγκαίνια 4ης Ανθοέκθεσης Δήμου Σκύδρας και χαιρετισμός της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου



Μέσα στη λαμπερή, γιορταστική ατμόσφαιρα της πλατείας Σαφραμπόλεως πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, τα εγκαίνια της 4ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας που διαρκεί έξι ημέρες, μέχρι την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.
Κόσμος πολύς συμμετείχε στον αγιασμό που τελέστηκε από τους σεβαστούς μας πατέρες. Η Δημοτική Φιλαρμονική εμπλούτισε με τις μελωδίες της την τελετή αποσπώντας τα εύσημα από τους παρισταμένους.

Συνεχίζει την πορεία νίκης ο Στάθης Καστερίδης στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πέλλας



Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και τους συνεργάτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Καστερίδης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά και κοινότητες του δήμου Πέλλας. Συζητά και απαντάει για τις θέσεις του σε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της υπαίθρου, για προβλήματα καθημερινότητας που παρέμειναν άλυτα εδώ και χρόνια και ενημερώνει για τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.

Με βαρύ αντίτιμο η ένταξη στις 120 δόσεις

Τελευταία ευκαιρία έχουν 1,4 εκατ. οφειλέτες να ρυθμίσουν με 120 δόσεις χρέη 34 δισ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με κούρεμα των βαρών τους που φτάνει στο 56%, αλλά με αντίτιμο τη μείωση των συντάξεων που φτάνει ως και 38%, κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες, και αυτοαπασχολούμενους, που θα επιλέξουν τον επανυπολογισμό των παλιών χρεών τους με την

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες - Αλλάζουν όλα τα έγγραφα ασφαλείας


Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησε τη διαγωνιστική διαδικασία – με την αποστολή προσκλήσεων ενδιαφέροντος σε μεγάλο αριθμό ειδικευμένων φορέων – για τη δημιουργία νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας (Ο.Π.Σ.Ε.Α.) με σκοπό την έκδοση των νέων Δελτίων Ταυτότητας αλλά και όλων των εγγράφων ασφαλείας.

150 χιλιάδες νέοι συνταξιούχοι ετοιμάζουν μαζικές αγωγές


Nέο μέτωπο διεκδικήσεων για αναδρομικά ανοίγει με τις μαζικές αγωγές που καταθέτουν νέοι συνταξιούχοι, οι οποίοι διεκδικούν υψηλότερες συντάξεις από αυτές που πήραν βάσει του νόμου Κατρούγκαλου. Πρόκειται για νέους συνταξιούχους που αποχώρησαν από τις 13 Μαΐου 2016 και έως 31 Δεκεμβρίου 2018 και έχουν δικαίωμα προσωπικής διαφοράς. Εκτιμάται ότι οι συνταξιούχοι αυτοί ξεπερνούν τους 150.000 και η σύνταξή τους είναι 

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 19/4



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο Συλλόγου «Ανατολή» για δωρεά συμπολίτη



Ο Σύλλογος "ΑΝΑΤΟΛΗ" ευχαριστεί ολόθερμα τον συμπολίτη μας, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και προσέφερε το ποσόν των 3000 ευρώ για την ενοικίαση κατοικίας για την φιλοξενία νέων μας. Ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Ο Σύλλογος του εύχεται "Καλή Ανάσταση".

Περιστεφανίτιδα με φλεγμονή στα ούλα, πόνο, πυρετό, κακοσμία, πρησμένους λεμφαδένες



του Γιώργου Κουτσικάκη, Χειρουργού Οδοντιάτρου Μ.Sc., medlabnews.gr

Όταν ένας φρονιμίτης της κάτω γνάθου δεν έχει ανατείλει καλά, είναι ημιέγκλειστος όπως λέμε, καλύπτεται μερικώς από ούλα, την καλύπτρα.
Η καλύπτρα εμποδίζει την καλή στοματική υγιεινή, υπολείμματα τροφών συσσωρεύονται εκεί και μικρόβια αναπτύσσονται. Μερικές φορές ο από πάνω φρονιμίτης μπορεί να προκαλεί τραυματισμό κατά τη μάσηση. Σαν συνέπεια προκαλείται φλεγμονή της περιοχής που ονομάζεται περιστεφανίτιδα.

Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε χωριά της Πέλλας



Επίσκεψη σε χωριά της Πέλλας, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη» στην Πέλλα, επισκέφτηκε αρχικά το Δροσερό, όπου οι κάτοικοι του έθεσαν το μείζον ζήτημα των ημερών για την περιοχή, που δεν είναι άλλο από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στο Final 4 ο Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Νίκη και για τα Προμίνι




Συνεχίζει στο FINAL 4 το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη απέναντι στον Πιερικό την Κυριακή 14/04/2019, στο κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας, κερδίζοντας την ομάδα του Πιερικού με σκορ 63-66 στην παράταση.
Δυνατά μπήκαν στο ματς και οι 2 ομάδες όμως ο Πιερικός ήταν αυτός που πήρε διαφορά 7 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο με σκορ 22-15. Η ομάδα από του «Μέγα» όμως στο 2ο δεκάλεπτο αντέδρασε και κατάφερε να ισορροπήσει το σκορ αλλά και να μειώσει την διαφορά στους 4 πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (30-26).

Υποψήφια στα βραβεία Public Book Awards 2019 "Η μάγισσα Φαφούτα" της Ποπκιώση Μαρίας από τα Γιαννιτσά



"Η μάγισσα Φαφούτα και τα γλυκά της φίλτρα", το παραμύθι που αγαπήσατε, είναι υποψήφιο στα Βραβεία Public Book Awards 2019.
Η ψήφος σας είναι σημαντική για να μπορέσει να προκριθεί.
Αφιερώστε ένα λεπτό και ψηφίστε το αγαπημένο σας παραμύθι. Ακολουθείστε τα εξής βήματα στην παρακάτω σελίδα:
www.publicbookawards.gr

Νέα συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά»



Συζήτηση για όλες τις πτυχές του προεκλογικού αγώνα και κατευθυντήριες γραμμές για τις εκλογές της 26ης Μάϊου έγινε σε νέα συνάντηση που είχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι πρέπει να πάμε την Πέλλα Μπροστά από την πρώτη Κυριακή με σταθερά και μεθοδικά βήματα, τονίζοντας το όραμα και τους στόχους που έχουμε ως συνδυασμός για το Δήμο μας.

Τιμητική πλακέτα στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Με βαθειά συγκίνηση ταπεινοί προσκυνητές ενώπιον της Υμετέρας Παναγιώτητος του οικουμενικού Πατριάρχη κυρίου Βαρθολομαίου στο πάνσεπτο κέντρο της Ορθοδοξίας το Οικουμενικό Πατριαρχείου μας.
Ως ένδειξη σεβασμού επιδώσαμε τιμητική πλακέτα  για την προσφορά του στη εκκλησία και την Οικολογία.

Οι Πολίτες Σκύδρας ζητούν την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δ.Α.Κ Σκύδρας



Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού,

Δέκα νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημοτική Επανίδρυση Πέλλας» του Ηλία Θεοδωρίδη



Ανακοινώνουμε δέκα (10) ακόμη συμπολίτες μας, υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ» με επικεφαλής τον γιατρό Ηλία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ , για την αναγέννηση του Δήμου μας

Το κόλπο με τα πλεονάσματα.Πως η κυβέρνηση στερεί σύνταξη και εφάπαξ από χιλιάδες δικαιούχους.


Το θέμα αποκτά οικονομική αλλά και ηθική διάσταση, καθώς το παρεάκι του Μαξίμου εμφανίζει υψηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ, γιατί πολύ απλά δεν 
πληρώνει τις υποχρεώσεις του προϋπολογισμού έναντι των απομάχων της ζωής που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να λάβουν τη σύνταξη και το εφάπαξ.

Εγκρίθηκε από την Βουλή το αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Ψηφίσθηκε απόψε από την Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, με ευρύτατη πλειοψηφία, η πρόταση του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικολάου Βούτση «για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών», σύμφωνα με το άρθρο 51 παρ. 4 του Κανονισμού της Βουλής, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επί της Εκθέσεως της Διακομματικής

Γιαννιτσά: Αποδοκίμασαν άγρια τον Γιαννούλη -«Προδότες, μην ξαναπατήσετε εδώ» [βίντεο]

Αποδέκτης άγριων αποδοκιμασιών με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία Χρήστος Γιαννούλης, κατά την περιοδεία του στα Γιαννιτσά.Ο κ. Γιαννούλης επισκέφθηκε την μακεδονική πόλη την Κυριακή και πήγε να χαιρετήσει τους κατοίκους που ήταν σε μαγαζιά, στους δρόμους και σε καφετέριες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 18/4




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Είναι πολλά τα λεφτά στην Ευρωβουλή.Δείτε τις αμοιβές ενός Ευρωβουλευτή!


Καθώς έχουν αποµείνει µόλις έξι εβδοµάδες µέχρι τις ευρωεκλογές, η πολιτική ένταση και ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνουν διαρκώς - αλλά όχι µόνο µεταξύ των κοµµάτων. Η µάχη του σταυρού, που οδηγεί σε µία από τις 21 έδρες που έχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι σκληρή - και όχι τυχαία. Πέρα από το κύρος της θέσης του ευρωβουλευτή και την «κλειδωµένη» πενταετή θητεία, τα προνόµια που απολαµβάνουν οι εκπρόσωποι των

Ένα φλιτζάνι χυμός παντζάρια την ημέρα, ρίχνει την πίεση, αυξάνει την αντοχή, βοηθά στους ρευματισμούς, αποτοξινώνει



της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Το παντζάρι (Beta vulgaris)  ανήκει στην ίδια οικογένεια με το σπανάκι. Tο παντζάρι ή αλλιώς κοκκινογούλι είναι βολβοειδές λαχανικό και αναπτύσσεται μέσα στο χώμα. Θεωρείται υπερφάρμακο λόγω των πολλών και θρεπτικών συστατικών, βοηθώντας μας έτσι να αντιμετωπίσουν αρκετές ασθένειες χωρίς να καταφύγουμε σε φάρμακα. 


«Πνευματικές» μπίζνες στο Ίντερνετ - Διαδικτυακό πόλεμο φέρνει η μεταρρύθμιση για τα δικαιώματα των δημιουργών

Μια νέα... «μπίζνα» έκανε την εμφάνισή της από τότε που το Ευρωκοινοβούλιο έκανε αυστηρότερη την ευρωπαϊκή νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα. Πρόκειται για δικηγορικές εταιρείες οι οποίες λειτουργούν για λογαριασμό των δημιουργών έργων τέχνης και ανιχνεύουν μέσω Διαδικτύου όσους χρησιμοποιούν τα έργα τους χωρίς νόμιμη άδεια.

Ημερίδα του Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα "Παραγωγική ανασυγκρότηση στο Δήμο Αλμωπίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής"



Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ την Τετάρτη17.04.2019 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο και ώρα 17:15.
με θέμα " Παραγωγική ανασυγκρότηση στο Δήμο Αλμωπίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής"

«Παράθυρο» για σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη για 80.000 ασφαλισμένους

Ξεμπλοκάρει η έκδοση 80.000 συντάξεων με διαδοχική ασφάλιση που ήταν στον πάγο μέχρι οι ασφαλισμένοι να πιάσουν το 62ο έτος καθώς με εγκύκλιο του ΕΦΚΑ ανοίγει ο δρόμος για να αποχωρήσουν με ευνοϊκότερα όρια ηλικίας από 55 ως 60 ετών.

Απάντηση Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Πέλλας (Γιαννιτσών) στην ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης



Συνεχίστε να τραμπουκίζετε, όπως κάνατε πρόσφατα στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
     Συνεχίστε να βρίζετε το Εργατικό Κέντρο ως "τμήμα της συνδικαλιστικής μαφίας", όπως κάνετε στην ανακοίνωσή σας.
     Συνεχίστε την τυφλή πολιτική του "τι Πλαστήρας, τι Παπάγος", εξομοιώνοντας την Αχτσιόγλου με τον Βρούτση. 

Ενημέρωση του Θ.Θεοδωρίδη για τις χαλαζοπτώσεις στο Δήμο Πέλλας



Ενημέρωση για τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις σε περιοχές του Δήμου Πέλλας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Γαϊτάνη Γιώργο.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε στις περιοχές του Δήμου μου χτυπήθηκαν από χαλάζι και ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής στις δενδρώδεις καλλιέργειες που είναι στο άνθος αυτή τη στιγμή.

Εγκληματική οργάνωση με δράση και στα Γιαννιτσά εξάρθρωσε η Αστυνομία.


Ληστείες καταστημάτων και κλοπές χρηματοκιβωτίων χρησιμοποιώντας κλεμμένα οχήματα τα οποία στη συνέχεια έβαζαν φωτιά ή βύθιζαν σε κανάλια και πολλά ακόμη αδικήματα του ποινικού δικαίου διέπρατταν συστηματικά.
Η συνολική λεία τους εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ

Μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας,

Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας – Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου



φώτο αρχείο

Στο πλαίσιο καινοτόμων δράσεων παιδείας και πολιτισμού, ο Δήμος Σκύδρας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Απριλίου και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και κατά τις ώρες από τις 11:00΄ έως τις 14: 00΄,στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, το 1ο Μαθητικό Συνέδριο Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας με θέμα:

ΣτΕ: Αποζημίωση στην οικογένεια φοιτητή που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα αξιωματικού

Το Δημόσιο, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα καταβάλει το ποσό των 800.000 ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους, στην οικογένεια του 22χρονουφοιτητή των ΤΕΙ.Ο φοιτητής ένα βράδυ του Ιουλίου του 2000, όταν επέστρεφε με τη vespa του από την Ελευσίνα στο σπίτι του στη Νίκαια, έχασε τη ζωή του από μια αδέσποτη σφαίρα πολεμικού όπλου, έξω από το στρατόπεδο Στεφανάκη, στη λεωφόρο Σχιστού στο

ΝΟ.Δ.Ε Πέλλας: Η υγεία βρίσκεται στον πυρήνα του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας



Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλειο Οικονόμου πραγματοποίησε περιοδεία στο Νομό Πέλλας.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας, καθώς επίσης και το Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης.

«Ψαλιδίζουν» τις 120 δόσεις τα τεκμήρια-«φωτιά»


Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη ρύθμιση των 120 δόσεων προκειμένου να πάρουν μία βαθιά ανάσα από τα χρέη. Όμως τα τεκμήρια «ψαλιδίζουν» τις 120 δόσεις.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προωθεί σωρεία φορολογικών διατάξεων με προεκλογικούς σκοπούς.Μεταξύ των οποίων είναι και η ενεργοποίηση και εφέτος των Τελών Κυκλοφορίας με τον μήνα.