Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Σεισμός στην Αθήνα: Στα «μαχαίρια» οι σεισμολόγοι για τον ΟΑΣΠ

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας) εξαπέλυσε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Άκης Τσελέντης, αναφορικά με τη διαχείριση του σεισμού που έπληξε την Αττική, με επίκεντρο τη Μαγούλα.

Το απόλυτο viral του σεισμού στην Αττική η γυναίκα με την κατσαρόλα στο κεφάλι

Άσχημες μνήμες ξύπνησε ο σεισμός  των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αθήνα.
Οι περισσότεροι έφεραν στο μυαλό τους τις εικόνες από τον σεισμό του 1999, με αρκετούς να πετάγονται κυριολεκτικά  έξω από τα κτήρια στα οποία βρίσκονταν, θέλοντας να πάρουν προφυλάξεις.

Αυξάνονται έως και 3 ευρώ οι χρεώσεις για αναλήψεις από ΑΤΜ άλλων τραπεζών

Πιο ακριβά γίνονται τα μετρητά για τους καταναλωτές που χρησιμοποιούν την χρεωστική τους κάρτα για να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας, καθώς το υψηλό κόστος λειτουργίας των μηχανημάτων, όπως υποστηρίζουν τραπεζικά στελέχη, τις αναγκάζει να χρεώνουν προμήθεια σε όσους δεν είναι πελάτες τους και κάνουν αναλήψεις από αυτά.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή του σεισμού στην Αθήνα

Με το κινητό στο χέρι βρήκε τους περισσότερους ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που χτύπησε την πρωτεύουσα το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέγραψαν σε βίντεο τη στιγμή που άρχισε η γη να σείεται.
Εικόνες από το εσωτερικό σπιτιών, ένας σκύλος που κοιμάται αμέριμνος και πετάγεται μόλις

H τουρκική εισβολή στην Κύπρο και το εθνικό έγκλημα της Χούντας

Στην ιστορία αναφέρονται αρκετές περιπτώσεις στρουθοκαμηλισμού σε στιγμές επικείμενου κινδύνου, με κορυφαίο ίσως παράδειγμα την επίμονη άρνηση του Στάλιν να λάβει σοβαρά υπόψη του τις πληροφορίες των μυστικών του υπηρεσιών που προανήγγελλαν την εφαρμογή του σχεδίου ‘Barbarossa’ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Παρόμοιο είναι το παράδειγμα της στάσης που τήρησε το ελληνικό

Τραγωδία στο Κιάτο: Γιος έθαψε τη μάνα του στην αυλή του σπιτιού της για να παίρνει τη σύνταξη.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας. Σύμφωνα με το Korinthostv, η ηλικιωμένη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο με την εξαφάνισή της να έχει δηλωθεί από τους οικείους της λίγες μέρες αργότερα. 

Οι Αρχές ερευνώντας ενδελεχώς την υπόθεση της κατόρθωσαν την Παρασκευή να λύσουν

Σεισμός: Τα 25 άγνωστα ενεργά ρήγματα της Ελλάδας που τρομάζουν

Κάθε φορά που σεισμός χτυπά την Ελλάδα, όλοι τρομάζουν. Αλλωστε, όλες οι διεθνείς μελέτες αναφέρουν ότι η χώρα μας βρίσκεται σε ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή.
Ποιος ξεχνά άλλωστε τον φονικό σεισμό του 1999 αλλά και τους σεισμούς που ισοπέδωσαν την Κεφαλλονιά.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 20/7




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 20 Ιουλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Οι οθόνες βλάπτουν την ψυχική υγεία των εφήβων

Eρευνητές του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, ακολούθησαν τους εφήβους καθ’ όλη την σταδιοδρομία τους στο σχολείο και διαπίστωσαν ότι ορισμένες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές τροφοδοτούν ανασφάλειες στους νεαρούς χρήστες.Οι έφηβοι περνούν, κατά μέσο όρο, εννέα ώρες την μέρα online και ταυτόχρονα, τα ποσοστά κατάθλιψης μεταξύ νέων ανθρώπων έχουν φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Η

Φορολογικές δηλώσεις : Με πρόστιμο έως 500 ευρώ κινδυνεύουν 1 εκατ. φορολογούμενοι

Aντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της υποβολής φορολογικών δηλώσεων, με την προθεσμία να λήγει στις 29 του μήνα και να υπολείπονται περίπου 1 εκατ. δηλώσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί περίπου 5 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις από τις συνολικά 6,2 εκατ. δηλώσεις.

Γυρισμένα χιλιόμετρα: Τα ΚΤΕΟ θα κόψουν 1,5 εκατ. ΙΧ τον Σεπτέμβριο!

Πανικό έχει προκαλέσει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου η τελευταία απόφαση Σπίρτζη πριν τις βουλευτικές εκλογές με την οποία ενεργοποίησε από τον Σεπτέμβριο το κόψιμο των αυτοκινήτων με γυρισμένα χιλιόμετρα από τα ΚΤΕΟ όλης της χώρας!
Μάλιστα σύμφωνα με στελέχη από την αγορά των ΚΤΕΟ τουλάχιστον 1,5 εκατ.

Ενισχύεται η ανεξαρτησία των ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ

Το ΣΔΟΕ και το ΣΕΠΕ όχι μόνο δεν καταργούνται αλλά ενισχύονται και αποκομματικοποιούνται τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος αναφερόμενος στο Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο οι αρμοδιότητες του ΣΔΟΕ και του ΣΕΠΕ, οι θέσεις, το προσωπικό και οι εποπτευόμενοι φορείς τους μεταφέρονται στη

ΕΝΦΙΑ 2019: Οι αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση

Στον αέρα βρίσκεται ο ΕΝΦΙΑ του 2019 με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κυβέρνηση εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξηλώσει τη μείωση 10% μεσοσταθμικά που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο την ίδια καταβάλλει αγωνιώδη προσπάθεια να εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα μειώσεων που προβλέπει έκπτωση 30% στον φόρο και συνολικό κόστος 852 εκατ. ευρώ για τη διετία 2020-2021.

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για προσλήψεις άμεσα σε Υγεία και ΕΛΑΣ

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θητείας της νέας κυβέρνησης δρομολογείται η υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διενέργεια, κατά προτεραιότητα, προσλήψεων στην Υγεία και στην ΕΛ.ΑΣ.
Εντολή του πρωθυπουργού κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το

Το σχέδιο για μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών - Ποιοι θα είναι οι κερδισμένοι

Σε ισόποση σταδιακή μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για εργαζομένους και εργοδότες κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες συνολικά τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας με στόχο οι εισφορές για την κύρια ασφάλιση από 20% που είναι σήμερα να φτάσουν το 15% το 2023. Με το μέτρο αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να δώσει

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 19/7




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Διατροφή και ασκήσεις για πρησμένα και βαριά πόδια


της Θάλειας Γούτου, αισθητικός, κοσμετολόγος, medlabnews.gr

Ύστερα από μια δύσκολη και κουραστική ημέρα, τα πόδια μας μπορεί να είναι πρησμένα και βαριά και αυτό συμβαίνει γιατί διαταράσσεται η ισορροπία των υγρών, τα οποία «λιμνάζουν» και προκαλούν το πρήξιμο.


H ακινησία, η ορθοστασία, η ζέστη, αλλά και ορισμένα φάρμακα, όπως λ.χ. η κορτιζόνη ή το πολύ αλάτι στο φαγητό, μπορεί επίσης να ευθύνονται για τα πρησμένα πόδια σας. 

Μπαμ με Κεφαλά τα Γιαννιτσά(Αναγέννηση)


Μια ακόμα αξιόλογη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα των Γιαννιτσών (Αναγέννηση) που πιστή στο δόγμα της ,να ανακοινώνει κάθε μέρα από μια μεταγραφή, ανακοινώνεικαι επίσημα  την απόκτηση του 26 χρόνου μέσου Δημήτρη Κεφαλά.
Ο κεφαλάς αμυντικό χαφ πέρσι αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία με τα χρώματα του Άρη Παλαιοχωρίου.

Το επικίνδυνο Face App: Η εφαρμογή που δεν είναι ένα αθώο αστείο

Δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που οι χρήστες των social media εκστασιάζονται με κάποια εφαρμογή ή διαδικτυακό challenge που μπορεί να εμφανίσει την όψη τους διαφορετική. Αρκεί να θυμηθούμε απλά το #10yearschallenge, για να έρθει και πάλι στο μυαλό μας η μανία εκείνων των ημερών .

Με το «151» η εκλογή του... Προέδρου της Δημοκρατίας

Χωρίς πρόθεση χρονοτριβής αλλά με απόλυτη προσήλωση στις συνταγματικές επιταγές θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποσύνδεση της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας από τη διενέργεια εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα ώστε η εκλογή του πρώτου πολίτη της χώρας

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Οι ισχυρισμοί του 27χρονου που σόκαραν τους αστυνομικούς

Οι αναφορές του βιαστή-δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον σχετικά με τον τρόπο που έδρασε αλλά και ασέλγησε πάνω στην 60χρονη βιολόγο προκάλεσαν ανατριχίλα ακόμα και στους έμπειρους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης αφού ποτέ τους δεν είχαν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιου είδους άνθρωπο.

Συντάξεις: Οσα χρήματα δίνεις, τόση επικουρική θα παίρνεις.Τι αλλάζει.

Νέο καθεστώς για τις επικουρικές συντάξεις που θα αφορά αποκλειστικά όσους εισέρχονται στην αγορά εργασίας από 1/1/2021 σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Πρόκειται για ένα αμιγώς κεφαλαιοποιητικό σύστημα, με βάση το οποίο όσες εισφορές καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι τόση σύνταξη θα παίρνουν. Τα σημερινά επίπεδα των εισφορών δεν

Πήραν και Καραμπά τα Γιαννιτσά (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ)


Ακόμα μια μεταγραφή , για την ομάδα των Γιαννιτσών (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ) που κατάφερε να αποκτήσει ένα αξιόλογο αμυντικό, τον 24 χρόνο Γιάννη Καραμπά , που αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου την προηγούμενη σεζόν.
Ο Ποδοσφαιριστής έχει πολλές συμμετοχές στην Γ’ εθνική κατηγορία γεμάτες ποδοσφαιρικά χρονιές, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Φοροελαφρύνσεις: Έρχονται σε δύο δόσεις

Φορολογικό σε δύο δόσεις προανήγγειλαν χθες κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στη λογική τού να υπάρχει πλήρης συμφωνία με τους θεσμούς σε κάθε κίνηση της νέας κυβέρνησης που θα αφορά την οικονομική πολιτική.
Σε αυτή τη λογική αναμένεται να έχουμε ένα μίνι φορολογικό ως το τέλος του μήνα που θα περιλαμβάνει μόνο την επιβολή του συντελεστή ΦΠΑ 13% σε όλα

HΠΑ: «Μπλόκο» έως τον Μάρτιο στην Τουρκία για τα F-35 - Για «άδικη απόφαση» κάνει λόγο η Αγκυρα


Την κλιμάκωση μιας διπλωματικής αντιπαράθεσης μηνών αποτελεί η χθεσινή απόφαση των ΗΠΑ να αναστείλουν έως τα τέλη Μαρτίου του 2020 τη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35, λόγω της αγοράς, από την πλευρά της Αγκυρας των ρωσικών S-400.
H αναπληρώτρια υφυπουργός  Αμυνας των ΗΠΑ, αρμόδια για θέματα προμηθειών

Συναγερμός στη Θεσσαλία.Κρούσματα Πυρετού του Δυτικού Νείλου σε άλογα

Μέτρα για την επιτήρηση του Πυρετού του Δυτικού Νείλου μετά από την επιβεβαίωση πρόσφατης μόλυνσης σε ίππους στην Λάρισα και την Ξάνθη από την Διεύθυνση Υγείας Ζώων, Τμήμα Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων.
Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά πρόσφατη μόλυνση ίππου από τον ιό που προκαλεί τη νόσο του Πυρετού του Δυτικού Νείλου, χωρίς την

Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Τον μαχαίρωσε θανάσιμα μπροστά στα παιδιά του

Σε τραγωδία κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης ο καυγάς δύο συγγενών στη Νέα Αγχίαλο.
Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, οι δύο άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία, στις 4:30 έτρωγαν και έπιναν όταν η κουβέντα τους «άναψε» με αποτέλεσμα ο ένας να τραβήξει σουγιά και να τραυματίσει θανάσιμα τον 38χρονο συγγενή του.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Πέμπτη 18/7




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Απόλυτο ρεκόρ ζέστης 21 βαθμών Κελσίου καταγράφηκε την Κυριακή στον Βόρειο Πόλο

Θερμοκρασίες που έφτασαν τους 21 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή στο Αλέρτ, το βορειότερο κατοικημένο μέρος στον πλανήτη, λιγότερο από 900 χιλιόμετρα μακριά από τον Βόρειο Πόλο, σημειώνοντας ένα «απόλυτο ρεκόρ» ζέστης σε αυτό το σταθμό, ανακοίνωσε σήμερα η καναδική μετεωρολογική υπηρεσία.

Αυτός είναι ο λόγος που γερνάμε – Τι είναι τα επτά «ωρολόγια του γήρατος»

Φαίνεται ότι γερνάμε γιατί γερνούν τα βλαστοκύτταρά μας, δηλαδή τα κύτταρα του οργανισμού που έχουν ως αποστολή την ανάπτυξη, την επούλωση και την ανανέωση, επισημαίνει ο καθηγητής Bιοχημείας στο ΑΠΘ, Γεώργιος Κολιάκος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με την ιδιότητα του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Αναγεννητικής

Με επιτόκιο-ρεκόρ η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Η εντυπωσιακή αλλαγή κλίματος σε ό,τι αφορά τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μετά την πολιτική αλλαγή δίνει το δικαίωμα στο ελληνικό δημόσιο να δανειστεί με το… απίστευτο επιτόκιο του 1,9% για 7 χρόνια και ανοίγει την όρεξη της κυβέρνησης για νέα έξοδο στις αγορές στο προσεχές διάστημα. Το «παράθυρο» ευκαιρίας για την επόμενη έξοδο είναι το φθινόπωρο, ιδιαίτερα στην περίπτωση που

Τσίπρας: «Αντε μην τα πάρω στο κρανίο» – «Θερμό» επεισόδιο με Τσακαλώτο

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες, εκνευρίστηκε, φωνάζοντας από το βήμα «Άντε μην τα πάρω στο κρανίο”.
Η ένταση ήταν διάχυτη στην αίθουσα, ιδιαίτερα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας, διαφώνησε με τον κ. Τσακαλώτο.

Σοκ στον Βόλο: 58χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε με 81χρονο στην 15χρονη κόρη του με αναπηρία

Η κοπέλα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας
Σοκ προκαλεί η είδηση πως στον Βόλο, ένας 58χρονος μαζί με έναν ηλικιωμένο φίλο του, 81 ετών, φέρονται να ασελγούσαν πάνω στο κορμί της 15χρονης κόρης του πρώτου!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από

Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για δωρεάν διακοπές

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, καθώς το περσινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού λήγει στις 10 Ιουλίου.

Τι είναι το 112, πώς θα λειτουργεί -Πέντε ερωτήσεις και απαντήσεις για τον αριθμό έκτακτης ανάγκης

Συμβατικά SMS θα αποστέλλονται στα κινητά εντός των περιοχών ενδιαφέροντος και θα αναμεταδίδονται αυτόματα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αυτά προβλέπει μεταξύ άλλων η ενδιάμεση λύση για τη λειτουργία του αριθμού 112.
Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξετάζει την περίπτωση της ενδιάμεσης λύσης, μέχρι να

Πρεμιέρα για τη νέα Βουλή – Σήμερα η ορκωμοσία

Στις 11:00 θα ξεκινήσει η τελετή ορκωμοσίας της νέας εθνικής αντιπροσωπείας, με νέα πρόσωπα και με μια ελαφρώς ενισχυμένη γυναικεία παρουσία.
Η νέα Βουλή, υπενθυμίζεται, ότι είναι εξακομματική, με τις ΚΟ του Ποταμιού, της Ένωσης Κεντρώων, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής να «εξαφανίζονται» από το

Δεν θα δοθεί παράσταση για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, πέραν της προθεσμίας που εκπνέει στις 29 Ιουλίου.
«Άλλωστε, το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει ανοίξει από τις 28 Μαρτίου, διάστημα που θεωρείται ικανό και εύλογο για να έχουν τη

ΣτΕ: Οριστικό τέλος στα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων

Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με μια σειρά αποφάσεών της, αποφάνθηκε ότι η κατάργηση των δώρων-επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας (13ος και 14ος μισθός) στους δημοσίους υπαλλήλους, είναι συμβατή με το Σύνταγμα και επιβεβλημένη.

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Τετάρτη 17/7




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Τι σοβαρό μπορεί να κρύβει η κακοσμία του στόματος; Φυσικοί τρόποι πρόληψης


του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr

Η κακοσμία του στόματος αποτελεί ένα μεγάλο παράγοντα αφαίρεσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης για πολλά άτομα, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η χρόνια κακοσμία του στόματος και της δύσοσμης εκπνοής ορισμένων ατόμων αποτέλεσε πυροδοτικό μηχανισμό διάλυσης σχέσεων και γάμων.

Σκιάθος: Προσγειώσεις του τρόμου λόγω των τουριστών που θέλουν selfie με αεροπλάνο

Τρόμο προκαλει το βίντεο που τραβήχτηκε τις περασμένες ημέρες στη Σκιάθο και δείχνει τουρίστες, εραστές της αδρεναλίνης και παθιασμένους με τα αεροπλάνα, να παίρνουν θέση λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να απαθανατίσουν από κοντά ή να βγάλουν selfie με κάποιο από τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί των Σποράδων.

Φρίκη στην Γαλλία: Γονείς βίασαν, βασάνισαν και σκότωσαν το βρέφος τους

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο παιδικό νοσοκομείο της Νανσί βρέφος 1 έτους, σύμφωνα με το «L’Est Républicain», και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Το κοριτσάκι μαρτύρησε στα χέρια των γονιών του, οι οποίοι ικανοποίησαν τις ανώμαλες ορέξεις τους στο ίδιο τους το σπλάχνο.  Οι γονείς του συνελήφθησαν

Γρίφος το πρόσωπο του Επιτρόπου λόγω... φον ντερ Λάιεν


«Απομακρύνεται το ενδεχόμενο» να οριστεί ο Αντώνης Σαμαράς μετά τα εμπόδια που φαίνεται να βάζουν οι σχεδιασμοί της Γερμανίδας Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν
«Θολώνει» το σενάριο της μετάβασης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις Βρυξέλλες για να αναλάβει τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στη νέα Κομισιόν που σχεδιάζει να συγκροτήσει η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εφόσον, όπως όλα δείχνουν πάρει «πράσινο φως» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο οποίο θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης ψηφοφορία για την έγκριση της υποψηφιότητάς της.

Θρίαμβος για τον ΟΦΚΑ Φίλιππο Γιαννιτσών στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ στην Καβάλα!


1 χρυσό, 3 χάλκινα μετάλλια και πολύ καλές κορυφαίες θέσεις από όλους!
 
Οι μικροί μας αθλητές (14-15 ετών) απέδειξαν ότι στον ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ υπάρχει παρελθόν , παρόν, αλλά και πολύ μέλλον! Θρίαμβος!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΖΩΗ - 1η Πανελληνιονίκης στο άλμα εις ύψος!1,58μ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 3ος Πανελληνιονίκης στη σφαιροβολία(ατομικό ρεκόρ 14,95) ΚΑΙ 6ος Πανελληνιονίκης στη δισκοβολία( ατομικό ρεκόρ 37,80μ).

Τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών


Στο πλαίσιο της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος για την πρόληψη και
την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και με στόχο την ενημέρωση και
ευαισθητοποίηση του κοινού, προβήκαμε στη δημιουργία του τηλεοπτικού
κοινωνικού μηνύματος το οποίο και σας κοινοποιούμε προς ενημέρωση του
κοινού. 

Γιώργος Καρασμάνης: «Η αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα της Ν. Δημοκρατίας»


Αυτό που επανειλημμένα και για πολλά θέματα έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά. Δηλαδή ότι δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν ενημερωνόταν σωστά από τους Υπουργούς και τους εν γένει συνεργάτες του. Στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση, η έλλειψη ενημέρωσης αφορά σε ένα τεράστιας σημασίας εθνικό αλλά και παγκόσμιο ζήτημα!