Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Το αντικαρκινικό φρούτο που συνιστάται στους καπνιστές

Ένα μήλο περιέχει αρκετά χρήσιμα διατροφικά στοιχεία, καθώς έχει αρκετές φυτικές ίνες (3-5γρ), αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία στο σύνολό τους προσφέρουν αρκετά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Όσον αφορά τις θερμίδες αποδίδει 65 kcal ανά 125 γραμμάρια, ενώ αποτελείται από νερό σε ποσοστό περίπου 84%.

Κρήτη.Μάνα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της από το σύζυγό της.

Μπροστά σε μια υπόθεση σοκ βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο που δέχτηκαν καταγγελία από τη μητέρα δυο ανήλικων.
Μία θλιβερή καταγγελία διερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Ηρακλείου, η οποία έχει να κάνει με κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 7 και 12 ετών.

Έρχονται προσλήψεις ΟΒΑ και ΕΠΟΠ στον στρατό

Σε εξαγγελία για πρόσληψη Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (ΟΒΑ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) επανέλαβε την Παρασκευή από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, δίνοντας παράλληλα και λεπτομέρειες για το σχεδιασμό του υπουργείου.

Αυτές είναι οι αργίες και τα τριήμερα του 2020

Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για να αφήσουμε «πίσω» μας το 2019 και πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε ήδη τις αργίες του νέους έτους.
Το 2020, λοιπόν, αρκετές από τις αργίες πέφτουν Δευτέρα ή Παρασκευή, δημιουργώντας τριήμερα και δίνοντας μας την ευκαιρία να κάνουμε σύντομες αποδράσεις.
Στη χώρα μας υπάρχουν αρκετές θρησκευτικές ή εθνικές εορτές, οι οποίες συχνά

Βράβευση του δήμου Πέλλας για τις κοινωνικές του δράσεις



Τιμητική διάκριση έλαβε ο Δήμος Πέλλας στην ετήσια εκδήλωση BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2019 η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο δήμος Πέλλας συγκαταλέγεται  ανάμεσα στις υποψηφιότητες  των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία και έλαβε βραβείο στην κατηγορία Bravo Society για τις Κοινωνικές Δράσεις που πραγματοποιούνται  στο δήμο Πέλλας.

Συμφωνία Ελλάδας, Κύπρου, Ιταλίας, Ισραήλ για τον EastMed

Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία και Ισραήλ πέτυχαν συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, αναφέρει το κυπριακό κανάλι Σίγμα, σημειώνοντας ότι θα υπογραφεί στις αρχές του 2020.

Η Τουρκία έκανε τα πάντα για να διακόψει τα σχέδια για τον EastMed, ο οποίος καθυστερούσε, ωστόσο, αναφέρει το κανάλι, το μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας φέρεται να οδήγησε στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

«Ημέρα Αγάπης για την Τρίτη Ηλικία» από το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» του Δήμου Πέλλας



Εκδήλωση που είχε στόχο να προσφέρει χαρά, αλληλεγγύη και αγάπη σε 60 μοναχικά ηλικιωμένα άτομα που εξυπηρετούνται από τις δομές του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» (ΒΣΣ), πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ Γιαννιτσών, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών



Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται από καλλιτέχνες, φορείς, συλλόγους, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά.
Μέχρι και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 9ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:

Τραγωδία στα Καλύβια: Τέσσερις Πακιστανοί μετανάστες νεκροί από αυτοσχέδιο μαγκάλι

Τέσσερις μετανάστες από το Πακιστάν έχασαν τη ζωή τους σε ένα δωμάτιο κτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια Αττικής.Η τραγωδία στα Καλύβια αποκαλύφθηκε μετά τη 13:00 το μεσημέρι κι έγινε γνωστή νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.Οι τέσσερις μετανάστες, πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκαν νεκροί σε δώμα κτηνιατρικής μονάδας στα Καλύβια Αττικής.

Βράβευση των αθλητών και αθλητριών του Δήμου Πέλλας που διακρίθηκαν το 2019


Ο Δήμος Πέλλας θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2019, σε παγκόσμιους, διεθνείς  και πανελλήνιους  αγώνες, όλων  των Ολυμπιακών αθλημάτων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου ώρα 18.30 στην   εξέδρα της Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα θα τιμηθούν αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Πέλλας, με τα εξής κριτήρια:

Καβάλα: Βρέθηκαν τα θαμμένα εκατομμύρια - Εγκέφαλος φέρεται το δήθεν θύμα

Τα λάθη των τριών συλληφθέντων που είχαν σκηνοθετήσει ληστεία με πρόσχημα απαγωγή τον περασμένο Ιανουάριο - Τα 4,2 εκατ. ευρώ βρέθηκαν θαμμένα - Αναζητείται συνεργός των δραστών που φέρονται να έχουν ομολογήσει - Οι συχνές συναντήσεις που κίνησαν υποψίες και το εισιτήριο για το εξωτερικό - Αναζητείται συνεργός

Μέχρι τον Μάρτιο η καταβολή των αναδρομικών και των αυξημένων συντάξεων χηρείας

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 αναμένεται να καταβληθούν τα αναδρομικά και οι αυξημένες κατά 40% συντάξεις των επικουρικών συντάξεων χηρείας.
Ειδικότερα, η καθυστέρηση έγκειται στο ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο λογισμικό, όπως μας ανέφερε στέλεχος του υπουργείου Εργασίας, σημειώνοντας ότι πρώτα θα επανυπολογιστούν οι συντάξεις του Δημοσίου και στην συνέχεια οι συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 21/12




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Δείτε  ΕΔΩ  τι έγινε σαν σήμερα στην Ελλάδα και σ'ολόκληρο τον κόσμο

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Πώς θα επιβιώσετε από συγγενείς που αντιπαθείτε τις γιορτινές ημέρες

Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι στις γιορτές με συγγενείς που δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις.Αλλά επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι χαρμόσυνες και κυρίως οικογενειακώς, καλείσαι σε τραπεζώματα και επομένως πρέπει να έρθει σε επαφή με κάποιον που δε συμπαθείς καθόλου.Αν και η εύκολη λύση είναι να αρνηθείς την πρόσκληση και να μην έρθεις σε επαφή με συγγενή που δε συμπαθείς, υπάρχουν τρόποι να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να περάσεις καλά.

Αυτά τα φάρμακα που όλοι έχουμε πάρει προκαλούν πρόωρο θάνατο

Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε πάθει δυσπεψία ή έχουμε αισθανθεί καούρα στο στομάχι. Και φυσικά έχουμε προσπαθεί να βρούμε ανακούφιση αγοράζοντας από το φαρμακείο τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα.Ωστόσο, αυτό μπορεί και να μας εκθέτει σε κίνδυνο πρόωρου θανάτου, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές.

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις -Πότε πιστώνονται τα χρήματα

Μέχρι σήμερα Παρασκευή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήσεις στο Taxisnet για το επίδομα θέρμανσης την περίοδο 2019-2020.
Πότε πιστώνονται τα χρήματα του πετρελαίου θέρμανσης
Τα χρήματα του επιδόματος θέρμανσης θα πιστωθούν έως τέλος του μήνα (31 Δεκεμβρίου) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι αγορές που έγιναν από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2019.

Πόσα λεφτά γλυτώνετε αν καταθέσετε πινακίδες

Αν δεν επιθυμείτε να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας, θα πρέπει να καταθέσετε τις πινακίδες του ΙΧ σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.Διαφορετικά, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να καταβάλλουν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020.

Ποια είναι η διαδικασία για την κατάθεση πινακίδων...

Πώς θα λειτουργεί το «112» - Τι είναι και πώς θα το χρησιμοποιούμε

Από την 1η Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ο Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης «112» όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά και τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για τις ενέργειες που έχουν γίνει.

Θεσσαλονίκη:Φωτιά σε διαμέρισμα προσφύγων από το Ιράκ.Σώθηκαν τρία ανήλικα κορίτσια.

Φωτιά ξέσπασε τη νύχτα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον 5ο όροφο, στην οδό Δωδεκανήσου 13.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, μέσα στο σπίτι βρισκόντουσαν τρία ανήλικα κορίτσια, με καταγωγή από το Ιράκ, τα οποία και απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια και των γειτόνων. Λίγη ώρα μετά το συμβάν στο

Ξεκινούν οι αιτήσεις επανένταξης στη ρύθμιση χρεών των 120 δόσεων

Τη δυνατότητα επανένταξης στην ευνοϊκή ρύθμιση των έως 120 δόσεων αποκτούν και ουσιαστικά από σήμερα χιλιάδες οφειλέτες του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ, οι οποίοι ενώ εντάχθηκαν σε αυτήν, την απώλεσαν μη καταβάλλοντας έως και δύο δόσεις. Την πόρτα της... εισόδου ανοίγει εκ νέου εγκύκλιος του ΚΕΑΟ.

Δημοσκόπηση Pulse: Ψήφος εμπιστοσύνης σε ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη από τους πολίτες

Νέα δημοσκόπηση για το πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου διεξήγαγε η εταιρεία PULSE, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Πρόκειται για την τελευταία δημοσκόπηση της χρονιάς, η οποία έγινε στις 16 – 17 Δεκεμβρίου. Κρίνεται ως μία σημαντική δημοσκόπηση μιας και συνέβη μία κρίσιμη περίοδο, με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις να είναι στο κόκκινο και η πολιτική

Υπουργείο Εσωτερικών: 14 εκατ. ευρώ για θέρμανση στα σχολεία και 1,7 για σίτιση μαθητών

Ποσό ύψους 15,7 εκατ. ευρώ χορηγείται για θέρμανση και σίτιση στα σχολεία, σύμφωνα με απόφαση από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Συμπληρωματική κατανομή ποσού 14 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2019, σε όλους τους δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με

Κύκλωμα λαθρέμπορων τσιγάρων με πλοκάμια στα Γιαννιτσά.Τεράστιος ο τζίρος.

Σε λαϊκές αγορές, πολυσύχναστους δρόμους, αλλά και καταστήματα πώλησης καπνικών προϊόντων, φαίνεται πως κατέληξαν εκατομμύρια πακέτα με λαθραία τσιγάρα που εκτιμάται ότι διακίνησε την τελευταία πενταετία πολυμελές κύκλωμα, την εξάρθρωση του οποίου ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. 
Ως μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, δώδεκα άτομα και μεταξύ αυτών πενηντατετράχρονος ομογενής από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, στον οποίο αποδίδεται «ηγετικός» ρόλος. Οι συλλήψεις έγιναν σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αναβολικών – Εννέα συλλήψεις

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση, με πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού, που διακινούσε κατ’ επάγγελμα, σύμφωνα με την αστυνομία, μεγάλες ποσότητες παράνομων αναβολικών ουσιών, για την βελτίωση της απόδοσης αθλητών, κυρίως σε γυμναστήρια, καθώς και για την στυτική δυσλειτουργία, εξαρθρώθηκε από τη

Πρώτος νεκρός από τη γρίπη φέτος -Ενας 61χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί

Ο ασθενής που έχασε την ζωή του, ήταν ένας άνδρας, 61 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην Εντατική, όπου και κατέληξε. Δεν είχε εμβολιαστεί για την εποχική γρίπη αν και ανήκε σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, κατά την εβδομάδα 09–15 Δεκεμβρίου 2019, οι επισκέψεις σε ιατρό για γριπώδη συνδρομή παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στονε λόγω διάστημα, στα δύο Εθνικά Εργαστήρια Αναφοράς Γρίπης (Τμήμα Ιολογίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ και Β' Εργαστήριο

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 20/12




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου




Δείτε  ΕΔΩ  τι έγινε σαν σήμερα στην Ελλάδα και σ'ολόκληρο τον κόσμο

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Καρδιά: Το πιο απειλητικό σημάδι ότι κινδυνεύει

Αυξημένο κίνδυνο για αρτηριοσκλήρυνση, καρδιαγγειακές παθήσεις και κατ’ επέκταση νοσηρότητα και θνησιμότητα έχουν οι άνθρωποι που κοιμούνται λιγότερες από επτά ώρες ημερησίως.
Σε νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Experimental Physiology επιστήμονες ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν γιατί η έλλειψη ύπνου αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα γίνει η μείωση έως 8% το 2020 -Ολα τα σενάρια

Μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 8%, εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός, εξαγγελία που αναμένεται ναι οριστικοποιηθεί το πώς θα υλοποιηθεί μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Όπως σημειώνουν αρμόδιες πηγές, κατ’ αρχάς δεν είναι ακόμα σαφές το πώς θα γίνει αυτή η μείωση, δηλαδή αν θα είναι κλιμακωτή (έως 8%), εάν θα είναι μεσοσταθμική όπως φέτος (το επικρατέστερο σενάριο) ή αν θα είναι οριζόντια (το λιγότερο πιθανό σενάριο). Στην περίπτωση που μιλάμε για μεσοσταθμική μείωση κατά 8%, τότε είναι προφανές ότι για τα χαμηλότερης αξίας ακίνητα η μείωση

Eυρωβαρόμετρο υπεύθυνης οδήγησης : Η ακτινογραφία του έλληνα οδηγού

Το πόσο επικίνδυνα οδηγούν οι Ευρωπαίοι καταδεικνύει η 6η έκδοση του Ευρωβαρόμετρου υπεύθυνης οδήγησης.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο IPSOS σε 12.418 άτομα από 11 ευρωπαϊκές χώρες και καταλήγει στην κατάρτιση έκθεσης για τη συμπεριφορά των Ευρωπαίων στο τιμόνι.

Σάμος: Επεισόδια στο hotspot στο Βαθύ - Έκλεισαν σχολεία

Ένταση επικρατεί από το πρωί στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου με ομάδες μετανάστών κυρίως από αφρικανικές χώρες να δημιουργούν αρχικά ένταση στην κύρια πύλη και στη συνέχεια στην κάτω είσοδο του ΚΥΤ.

Εκεί τους περίμεναν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με τις πληροφορίες να μιλούν για πετροπόλεμο από τους μετανάστες και χρήση χημικών από τους αστυνομικούς.

Τελευταία ευκαιρία για προστασία από πλειστηριασμούς – Τι πρέπει να κάνετε

Και με τη βούλα… δόθηκε τετράμηνη παράταση στο ισχύον πλαίσιο προστασίας της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς (ν.4605/2019), έως την 30ή Απριλίου του 2020 (από 31 Δεκεμβρίου, 2019 που έληγε). Η πρωτοβουλία του υπουργείου Οικονομικών δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α΄4647/16-12-2019, Κεφάλαιο ΙΒ’, Αρθρο 59).

Καταδρομικές επιθέσεις αναρχικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Μεγάλες υλικές ζημιές

Επιθέσεις σε καταστήματα πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ στα Εξάρχεια έβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δένδρο που τοποθέτησε ο Δήμος στην πλατεία.
Αναλυτικότερα, καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα των

Κοινωνικό μέρισμα: Σε λειτουργία ειδικός τηλεφωνικός αριθμός -Μαθαίνεις αν είσαι δικαιούχος

Ανοιξε εδώ και δύο μέρες η ψηφιακή πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα 2019.
Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε με σχετική του ανακοίνωση το υπουργείο Οικονομικών, λειτουργεί και πλατφόρμα για ενστάσεις, μία συμπληρωματική σελίδα, για όσους αντιμετώπισαν προβλήματα στην υποβολή της αίτησης.

Μητσοτάκης : Μείωση ΕΝΦΙΑ και εισφοράς αλληλεγγύης το 2020

Η περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ και η έναρξη της μείωσης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης ήταν τα δώρα του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2020, τονίζοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και κατ’ επέκταση του προϋπολογισμού για τη μεσσαία τάξη και τους μισθωτούς.

Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το μωρό στον κάδο στην Καλαμάτα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που κάνει η γυναίκα που βρήκε το μωρό μέσα στον υπόγειο κάδο στην Καλαμάτα.
Η κ. Βίκυ Τσώνη μίλησε στο MessiniaLive και περιέγραψε πως εντόπισε το μωρό μέσα στη σακούλα, αλλά και τον αγώνα που έκανε για να το βγάλει, καθώς λόγω του βάθους του κάδου δεν ήταν δυνατό να πιάσει τη χάρτινη σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν το

Πρωταθλητές Ευρώπης στις πληρωμές με κάρτες οι Έλληνες!

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών, με τίτλο «Το ελληνικό τοπίο πληρωμών», το web banking κερδίζει διαρκώς έδαφος στη χώρα μας, αποτελώντας πέρυσι το 3% του ποσοστού των αχρήματων συναλλαγών έναντι 3,6% στην υπόλοιπη Ευρώπη.Οι ιντερνετικές συναλλαγές, βέβαια, δεν είναι ελεύθερες χρεώσεων για τους Ελληνες, αφού – σε αντίθεση με άλλες ευρωπαικές χώρες – οι εγχώριες τράπεζες «κρατούν» ένα ποσό, που συνήθως

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Πέμπτη 19/12




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Πέμτπη 19 Δεκεμβρίου



Δείτε  ΕΔΩ  τι έγινε σαν σήμερα στην Ελλάδα και σ'ολόκληρο τον κόσμο

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Αγώνας Μπάσκετ για τον συνάνθρωπο! | Ίκαροι Γιαννιτσών | 21 Δεκεμβρίου 2019


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική γιορτή-αγώνας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος μπάσκετ για την ενίσχυση του ειδικού δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών και του κοινωνικού παντοπωλείου τροφίμων στο κλειστό γυμναστήριο στα Γιαννιτσά.

Κρυολόγημα: Έτσι θα το σταματήσετε μέσα σε λίγες ώρες

Τη μία μέρα αισθάνεστε καλά και την επόμενη η μύτη αρχίζει να τρέχει, το φτάρνισμα δίνει και παίρνει και νιώθετε το λαιμό σας άγριο, να πονάει κάθε φορά που καταπίνετε.
Το πιθανότερο είναι ότι κάποιος από τους εκατοντάδες ιούς του κοινού κρυολογήματος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο αναπνευστικό σας σύστημα μαζί με τα συνοδά συμπτώματα: καταρροή, δακρύρροια, δέκατα, κόπωση…..