Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Στελέχωση του ΕΛΓΑ Βέροιας για την επιτάχυνση του εκτιμητικού έργου.


Με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ζητάει την επιτάχυνση της διαδικασίας εκτιμήσεων και έκδοσης των πορισμάτων προκειμένου οι αποζημιώσεις των παραγωγών να γίνονται χωρίς καθυστερήσεις.

Στην ερώτηση του ο Βουλευτής Πέλλας σημειώνει την έντονη ανησυχία που επικρατεί στους κόλπους του αγροτικού κόσμου του Νομού Πέλλας εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ.
Μάλιστα, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι τα πορίσματα των χαλαζοπτώσεων και των θεομηνιών του περασμένου καλοκαιριού, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των καταστροφών που συντελέστηκαν στον Νομό Πέλλας, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα και ταυτόχρονα δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα που να ενημερώνει τους παραγωγούς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Για τον λόγο αυτόν ο κ. Σταμενίτης ζητάει να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό του Υπουργείου αναφορικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης του υποκαταστήματος Βέροιας, γεγονός που αποτελεί μια από τις βασικότερες αιτίες του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου