Σάββατο 18 Απριλίου 2020

🚑 Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα από το ΕΚΑΒ 🚑


Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό...
Περισσότερο από ποτέ, όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε συναισθήματα, σκέψεις και έννοιες...
Αυτές τις μέρες, οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, ας γίνουν η απαρχή της εσωτερικής μας αναγέννησης...

Ευχαριστήριο Γεύματος Αγάπης


Μετά την προ ολίγων ημερών παράκληση για ενίσχυση του γεύματος αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, «Επιούσιος Άρτος» απευθυνόμαστε σε όλους τους αδελφούς μας γιατί νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.
Τις ημέρες αυτές ζήσαμε και ζούμε τη ζωντανή συμπαράσταση και αλληλεγγύη πολλών συνανθρώπων
 μας που με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας, τρόφιμα, χρήματα, εθελοντισμό, δείχνουν έμπρακτα αγάπη και προσφορά στον άνθρωπο και εμπιστοσύνη στην Εκκλησία.  

Ένταξη των Δασεργατών στην αποζημίωση ειδικού σκοπού Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση


Σύμφωνα με πληροφορίες από του Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων δίνεται οριστική λύση στο ζήτημα της ένταξης στην αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 € μη μισθωτών κατηγοριών εργαζομένων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, λατόμοι, ασβεστοποιοί, καπνεργάτες, χειριστές σκαπτικών, ανυψωτικών, οδοποιητικών και λοιπών μηχανημάτων, οικοδόμοι, ξεναγοί και άλλες ειδικότητες του τουριστικού τομέα.

Ευχές Θ.Θεοδωρίδη για το Πάσχα


Συνεχίζονται οι δράσεις με την παροχή υγειονομικού υλικού από την ΠΕ Πέλλας σε τοπικούς φορείς Παροχή υλικών στον Ιατρικό Σύλλογο Πέλλας


Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, συμμετέχοντας ενεργά στην υλοποίηση του προγράμματος αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοïού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προχώρησε στην παροχή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας προς τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας. Η διάθεση των υλικών έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή στον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Στυλιανό Καλούδη, για τους 200 και πλέον ιατρούς-μέλη του Συλλόγου.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Μ.Σάββατο 18/4


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ευχές Λυκείου Ελληνίδων για το Πάσχα


Ευχές Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών


Ευχές του βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη


Ανακοίνωση Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δήμου Πέλλας


Συνεχίστηκε και σήμερα η απολύμανση κάδων απορριμμάτων και κεντρικών οδών από το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας προκειμένου να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωναϊού.
 Όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς και εντείνουν την προσπάθειά τους, ώστε όλος ο δήμος να παραμείνει καθαρός.

Ευχές Στάθη Καστερίδη για το Πάσχα


Εύχομαι από καρδιάς το Φως της Ανάστασης να χαρίζει υγεία, ελπίδα και δύναμη. Να βρούμε και πάλι την πορεία μας προς την αισιοδοξία και να θυμόμαστε πως όλα τα δύσκολα θα περάσουν.
Όσο ανθίζουν αμυγδαλιές, πάντα, μα πάντα θα έρχεται η Άνοιξη.
Κι όταν υπάρχουν τα δύσκολα, ο ποιητής Οδυσσέας Ελύτης
είναι καθάριος στο λόγο του.
«Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις»

Λύση για τα αγροτικά τιμολόγια της ΔΕΗ Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με τον Υφυπουργό Κώστα Σκρέκα


Σε συνέχεια της Κοινοβουλευτικής Ερώτησής του με αριθμό 4914/13-03-2020 και θέμα «Ρυθμίσεις οφειλών προς την ΔΕΗ από αγροτικά τιμολόγια», ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκρέκα.

Ευχές του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ»


Το Άγιο φως της Ανάστασης, είθε να φέρει στις ψυχές μας ελπίδα, αισιοδοξία και αγάπη.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Με τιμή
το ΔΣ

Εντάσσονται και οι ατομικές επιχειρήσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή


Για την πορεία του αιτήματος, που έχει καταθέσει με κοινοβουλευτική του ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της ένταξης των αυτοαπασχολούμενων που έχουν ατομική επιχείρηση στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής, ενημερώθηκε σήμερα (15.04.2020) από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης.

Ευχές της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου


Ευχές Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών


Απαγόρευση κυκλοφορίας:Νέα περιοριστικά μέτρα για το Πάσχα - Διπλάσια πρόστιμα και σαρωτικοί έλεγχοι


Δύο νέα περιοριστικά μέτρα, ενημέρωσε πως θα τεθούν σε ισχύ για τις ημέρες του Πάσχα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς μιλώντας μετά τον λοιμωξιολόγο κ. Σωτήρη Τσιόδρα, έκανε γνωστό ότι από τις 21:00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα διπλασιάζεται το πρόστιμο (από 150 σε 300 ευρώ) για άσκοπη μετακίνηση σε όλη τη χώρα. Οι παραβάτες οδηγοί θα δουν επίσης να αφαιρούνται και οι πινακίδες του οχήματός τους.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Μ.Πέμπτη 17/4



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας