Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Απόρριψη της αίτησης αναστολής κατασκευής του έργου Αντιπλημμυρικής Προστασίας του ποταμού Εδεσσαίου στο ΣτΕ


Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες υλοποίησης του πολύ σημαντικού έργου υποδομής για την Αντιπλημμυρική προστασία του ποταμού Εδεσσαίου που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά από την έκδοση απορριπτικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για την αίτηση αναστολής εργασιών που κατατέθηκε από ομάδα πολιτών.

Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών ο Τραϊανός Αγγελοστογιάννης !!!


Στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών  θα συνεχίσει την αγωνιστική του σταδιοδρομία ο Τραϊανός Αγγελοστογιάννης ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον «Α.Ο.Κ. Γουμένισσας»
Ο Τραϊανός είναι 15 χρονών και αγωνίζεται σε θέση guard. Η ομάδα των Γιαννιτσών με την προσθήκη του Τραϊανού στις δυνάμεις της, ενισχύεται τόσο στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής όσο και στο ανδρικό τμήμα στο οποίο θα αγωνίζεται ο νεαρός αθλητής από την Γουμένισσα!

Χορηγία εξοπλισμού για τον σύλλογο ¨Αγάπη για τα ζώα» από την Π.Ε. Πέλλας


Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις δράσεις και τις προσπάθειες εθελοντικών ομάδων. Το Φιλοζωικό Σωματείο Πέλλας «Αγάπη για τα ζώα» δεν συμπλήρωσε ούτε ένα χρόνο ζωής, αλλά το αγκάλιασαν πολλοί εθελοντές με αποτέλεσμα να κερδίζει καθημερινά τον στόχο του προστατεύοντας αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, δίνοντας αγώνα για την ευζωία και σωτηρία τους από την εγκατάλειψη ή την κακοποίηση.

Δήλωση Λάκη για τις καταστροφές από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα


Τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν στην Πέλλα προκάλεσαν το φαινόμενο της καρπόπτωσης, σε μεγάλη κλίμακα, κυρίως σε ροδάκινα και ροδάκινα-νεκταρίνια, δαμάσκηνα και ορισμένες ποικιλίες βερίκοκων, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ή στο ξεκίνημα της συγκομιδής ή στο ενδιάμεσο ή στο τέλος.
Με αφορμή το γεγονός, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης προέβη στην εξής δήλωση:

Στάθης καστερίδης: Η Δημοτική Αρχή δυστυχώς απαξιώνει τους κατοίκους του Δήμου Πέλλας


Αν και η χώρα βιώνει μια τραγωδία στην Εύβοια, και μια δραματική εξέλιξη στο θέμα του κορονοϊού, πραγματικά δεν θα μπορούσα να αφήσω αναπάντητη την επιστολή του εδώ και 10 χρόνια δημάρχου Πέλλας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει ότι φταίμε εμείς που πανηγυρίζουμε, που βιαζόμαστε και που δεν στηρίζουμε τις προτάσεις του.
Στην απολογητική σας απάντηση κ. Στάμκο δεν είδα τις πιθανές ημερομηνίες όλων αυτών των μεγάλων έργων που δεν έγιναν γιατί δεν υπήρχε η πολιτική βούληση των άλλων.

Ανακοίνωση Γεν Νοσοκομείου Γιαννιτσών για Covid-19


Ο covid-19 είναι εδώ, μας αφορά όλους, είναι ακόμα απόλυτα ενεργός, μολύνει με την ίδια 
     ένταση, απαιτεί σοβαρότητα, ατομική ευθύνη και για να αντιμετωπιστεί δραστικά θα πρέπει όλοι  
     να συνεργαστούμε.
   Οι επόμενοι μήνες θα είναι το ίδιο δύσκολοι και κρίσιμοι όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας,   

Δ.Σταμενίτης: Άμεση παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την καρπόπτωση στα ροδάκινα


Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη απέστειλε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση του πρώτου ώστε να διερευνηθεί άμεσα το φαινόμενο της καρπόπτωσης που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στα ροδάκινα.

Ανακοίνωση προέδρου ΔΣΓ για μη συμπερίληψη του έργου νέου Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών σε ΣΔΙΤ


Η μη συμπερίληψη του έργου «Ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών Ν. Πέλλας», μεταξύ των έργων των οποίων η υλοποίηση ανατέθηκε μέσω ΣΔΙΤ στη Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, αποτελεί αναντίρρητα αρνητική εξέλιξη για την περιφέρεια του Δήμου Πέλλας.
Η παραπάνω εξέλιξη όμως δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά αντίθετα προέκυψε ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων λαμβάνοντας υπόψη τις παθογένειες, που ταλανίζουν την πόλη μας εδώ και δεκαετίες.

Ο Γιώργος Καρασμάνης κοντά στους πληγέντες παραγωγούς


Από την Πέμπτη (6/8/2020) το πρωί, ο Γιώργος Καρασμάνης έσπευσε στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την 4ήμερη θεομηνία – από Τετάρτη βράδυ (5/8) μέχρι και το Σάββατο (8/8) – με ένα καταστροφικό συνδυασμό ανεμοθύελλας, χαλαζόπτωσης και δυνατής βροχής, και διαπίστωσε τις μεγάλες ζημιές σε ποικιλίες συμπύρηνου αλλά και επιτραπέζιου ροδάκινου στο στάδιο της πλήρους ωρίμανσης και συγκομιδής:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 14/8

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Christie Bell feat. Izabella - "Είμαστε ένα": Ένα τραγούδι με μήνυμα αισιοδοξίας


Η Christie Bell κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο "Είμαστε ένα" στο οποίο συμμετέχει η Izabella.
Christie Bell & Izabella σε ένα άκρως ρυθμικό τραγούδι μας περνάνε μήνυμα αισιοδοξίας πως όλοι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
"Είμαστε ένα" είναι ο γενικός τίτλος του τραγουδιού σε στίχους Izabella & Christie Bell και μουσική της Christie Bell.

Σαν Σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.