Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Συνέχεια περιοδείας Λάκη Βασιλειάδη στις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συνεχίζει την περιοδεία του στις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές της Πέλλας. Επισκέφτηκε, μαζί με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, χωράφια στην Πετριά και το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και στη συνέχεια, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, την Τοπική Κοινότητα Τσακών.
Ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 19/8


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Τετάρτη 20 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Υλοποίηση με γρήγορους ρυθμούς του έργου συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού σ’ όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας


Με γρήγορους ρυθμούς υλοποιείται το έργο συντήρησης ηλεκτροφωτισμού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Τις προηγούμενες ημέρες, τις εργασίες υλοποίησης επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης, αλλά και επέκτασης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, με σημεία παρέμβασης κατά μήκος του οδικού δικτύου, τους κυκλοφοριακούς κόμβους και τα πάρκινγκ.

Περιοδεία Λάκη Βασιλειάδη στις πληγείσες από ακραία καιρικά φαινόμενα περιοχές


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, επισκέφτηκε σήμερα πληγείσες περιοχές του Δήμου Σκύδρας και της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Δήμου Πέλλας, για να διαπιστώσει προσωπικά το μέγεθος της καταστροφής των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν την Πέλλα.

Στάθης Καστερίδης: Σε απόγνωση οι παραγωγοί συμπύρηνου ροδακίνου


Επίσκεψη σε συνεταιρισμούς χώρους συλλογής στην Πέλλα και στα χωράφια καλλιέργειας ροδάκινου, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας και δημοτικός σύμβουλος Στάθης Καστερίδης. Ενημερώθηκε για την δραματική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ασθενειών (μονίλια) που δεν μπορούν να καταπολεμηθούν με φαρμακευτικά μέσα. Η εικόνα σε χώρους συλλογής και στα χωράφια, επιβεβαίωσαν μια τραγική κατάσταση.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 18 Αυγούστου


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας