Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο Ιωάννης Σουκιούρογλου νέος πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Γιαννιτσών

Από τη ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Γιαννιτσών ανακοινώνεται ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, νέος πρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Σουκιούρογλου(φώτο).

Σύντομο Βιογραφικό του νέου Προέδρου:

Ο Γιάννης Σουκιούρογλου είναι 37 ετών. Έχει σπουδάσει Γεωπονία στο ΑΠΘ, Νομική στο ΔΠΘ και έχει κάνει Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στο ΑΠΘ στο αντικείμενο της Αγροτικής Οικονομίας και της Αγροτικής Πολιτικής. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Β/θμια Εκπαίδευση και ως δικηγόρος.

25 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΚΛΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Me toyton edo tha nostalgisoyme sto telos ton zorba.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοδημοκράτης από Γιαννιτσά7 Μαρτίου 2012 στις 9:17 μ.μ.

    Μία ερώτηση, αφού ο πρόεδρος εκλέχτηκε άμεσα από τα μέλη του κόμματος και ξεχωριστά από το υπόλοιπο συμβούλιο, πως γίνετε το Δ.Σ. να αποφασίζει από μόνο του ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος; Σε παρόμοια περίπτωση πριν από 5 χρόνια όταν παραιτήθηκε ο τότε πρόεδρος της τοπικής, έγιναν εκ νέου εκλογές με την συμμετοχή όλων των μελλών για εκλογή μόνο του προέδρου. Τι λέει η εγκύκλιος; Πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζετε αυτό το κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΘΥΡΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ????? ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ???????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ???? (ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ)
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ??? ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γατακια νεοδημοκρατες τωρα σωθηκατε.
    Ολοι Καμμενο ψηφιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα κατάλαβα γιατί ο Σουκουρογλου έγλειφε τον καφετζή στη Χατζηδημητρίου......για να τον αφήσουν να γίνει επιτέλους προεδρος.Λάκη βγήκε ξύπνα στη στήνουν την παγίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΣΑ ΡΕ ΛΑΚΗ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο τη μία ζητάμε όλοι μας νέα πρόσωπα, άφθαρτα, με σπουδές και με επαγγέλμα να ασχοληθούν με τα κοινά και από την άλλη μόλις τους βρούμε πέφτουμε να τους φάμε.Προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον νέο πρόεδρο αλλά ας τον αφήσουμε να δούμε τι μπορεί να προσφέρει και ας τον κρίνουμε μετά..Νομίζω πως αυτό είναι το πιο ορθό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νεοδημοκράτης από Γιαννιτσά9 Μαρτίου 2012 στις 9:29 μ.μ.

    Προς τον ανώνυμο 8:55, σε περίπτωση που μεταξύ άλλων αναφέρεσαι και στο δικό μου σχόλιο θα ήθελα να επισημάνω (σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες) ότι η όποια ένστασή μου δεν έχει να κάνει τόσο με το πρόσωπο, όσο με τον τρόπο που έγινε η εκλογή. Είμαι χρόνια στο κόμμα της ΝΔ και συμμετέχω σε όλες τις εκλογικές της διαδικασίες πολύ πριν κάνει την εμφάνισή του ο νέος πρόεδρος τον οποίο δεν τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά. Ωστόσο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και να τον ψηφίσω για πρόεδρο μιας και είμαι και εγώ υπέρμαχος των νέων προσώπων, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουμε τα νέα πρόσωπα να τα αναδεικνύουμε μέσα από την κοινωνία και όχι να τα επιβάλλουμε στην κοινωνία. Και επαναλαμβάνω, υπάρχει και καταστατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή ακριβώς υπάρχει καταστατικό, προβλέπεται η εκλογή προέδρου από τα μέλη του ΔΣ της τοπικής. Οπότε η όλη διαδικασία έγινε σύμφωνα με το καταστατικό και για αυτό ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ο τομεάρχης Πέλλας. Και προφανώς τόσο ο νέος πρόεδρο όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που συμμετείχαν στη διαδικασία αυτή, είναι άτομα που εκλέχτηκαν (στις εκλογές πριν από ενάμιση χρόνο)από την κοινωνία και δεν επιβλήθηκαν από κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εκλέχθηκαν απο την κοινωνία.........ρε είστε τρελοί εσείς τα κομματοσκυλα.Ποια κοινωνία ρε παπάρες;Μια ομάδα 100 ανθρώπων που τρέχετε και γλείφετε για την παρτι σας είστε.Εμείς είμαστε η κοινωνία.οι άνεργοι,οι εξαπατημενοι,οι εμποροι που κλείνουμε τα μαγαζιά μας κτλ.ρε άντε απο δω ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ μου φίλε που τόσο εύκολα βρίζεις και αφορίζεις...Δεν σε απογόρεψε κανεις να συμμετέχεις στις διαδκασίες εκλογής του ΔΣ της ΝΔ Γιαννιτσών. Αν δεν συμμετείχες λοιπόν στις διαδικασίες αυτές προφανώς δεν σε ενδιαφέρει το τι γίνεται στο χώρο της ΝΔ. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος για μία καθαρά κομματική διαδικασία που από τις πράξεις σου δείχνει ότι δεν σε αφορά..Γιατί αν θέλεις όντως να αλλάξεις καποια πράγματα (σε οποινδήποτε τομέα )συμμετέχεις, εκφέρεις άποψη και αποκτάς ενεργητικό ρόλο. δεν αρκείσαι σε παθητικό και εύκολο ρόλο και να να αφορίζεις και να βρίζεις ανώνυμα οποινδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε Γιάννη, σταμάτα να τους απαντάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. re Soukouroglou ti prospatheis na apodeixeis ?
    pote egines ND esy ? epeidi se eixe tsiraki o Karasmanis nomizeis oti kati ekanes ? to perivantologiko me tin anikanotita sou to edioxes stis Edessa ti theleis tora na katastrepseis kai tin topiki ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς το Πέλλα Δώθε.
    Σας έχω αποστείλει μια πολύ συγκεκριμένη επιστολή για τα όσα συνέβησαν στην Τοπική Επιτροπή σχετικά με τα όσα φαιδρά συνέβησαν.Παρ'όλα αυτά με λύπη διαπιστώνω πως δεν δημοσιεύτηκε.Αναμένω απάντησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάβαμε την πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή σας. Σας επισημαίνουμε πως πάγια αρχή του blog μας είναι να δημοσιεύει ενυπόγραφες επιστολές χωρίς αυτό να σημαίνει πως δημοσιεύσουμε και το όνομα του αποστολέα. Έτσι λοιπόν, σας παρακαλούμε να μας στείλετε εκ νέου την επιστολή με το ονοματεπώνυμό σας και εμείς δεσμευόμαστε να την δημοσιοποιήσουμε χωρίς τα στοιχεία σας εάν εσείς αυτό επιθυμείτε.

      Διαγραφή
  16. ωραιος εισαι ρε Admin !!! δημοσιευεις οτι παπ....ρια γραφει ο καθενας ως σχόλιο και δεν δημοσιευεις την επιστολη του ανθρωπου ???
    βαλτην να μαθουμε κι εμεις τι εγινε γιατι ειναι λιγο μουφα η ιστορια και πολλα λεγονται για το ποιοι ανακατευτηκαν στην "ομόφωνη εκλογή" του Προεδρου της τοπικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί φίλοι, διαβάζω εδω και μέρες αυτα που διάφοροι γράφετε εδω. Τον νέο πρόεδρο της τοπικής τον γνωρίζω χρόνια, χωρίς να είμαστε στενοί φίλοι. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει αγωνιστεί πολύ στη ζωή του ως σήμερα. Εργάζεται από φοιτητής, έχει 3 πανεπιστημιακά πτυχία, μεταπτυχιακό και διδακτορικό (με υποτροφία). Και όλα αυτά χωρίς τις "πλάτες" κανενός. Δεν είναι παιδί πλούσιας οικογένειας, δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό τζάκι, δεν στηρίχθηκε απο κανενα παρασκήνιο. Διορίστηκε με ΑΣΕΠ ως εκπαιδευτικός, διδάσκει στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης, ασκεί δικηγορία. Δεν αποφάσισα να γράψω εδώ απλα για να τον στηρίξω αλλα και για να δηλώσω την επιθυμία μου και την ευχή μου μακάρι κι άλλοι τέτοιοι άνθρωποι να αποφασίσουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Ας αφήσουμε λοιπόν τος κακεντρέχειες και ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους που έχουν αποδείξει οτι ξέρουν να αγωνίζονται να βγουν μπροστά...
    Dim. K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. toulaxiston o neos proedros exei styl..bare8ikame olous tous kakogostous me xalia ntisimo..na blepoume kai emeis oi kaimenes enan kalogousto adra..psixi den exoume???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ CLUB ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...
    Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο κύριος Ιωάννης Σουκιουρογλου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει... Έχει μεγαλώσει με τις καλύτερες αρχές. Ένα μεγάλο μπράβο στην μητέρα του την κύρια Ζωή που είναι πάντα στο πλευρό του και στον πατερα του τον κύριο Στέφανο αν και μας άφησε νωρις. Κύριε Γιάννη σας εύχομαι τα καλύτερα... Ε.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: "ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ"
    ΠΕΡΑΣΑΝ 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ
    ΑΑ!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ, Ο ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να το φάτε το παιδί δεν ησυχαζετε... Αφήστε το να ασκεί την δικηγορία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γιάννης Σουκιούρογλου απολαμβάνει της εκτίμησης όλων των συναδέλφων του δικηγόρων, Πέλλας και Ημαθίας. Αυτό ξέρω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή