Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση


Το «Πέλλα Δώθε» εύχεται σε όλους τους αναγνώστες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Το Φως της Ανάστασης του Κυρίου να φωτίσει τις ψυχές των ανθρώπων χαρίζοντας ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ και ΕΥΤΥΧΙΑ σε ολόκληρο τον κόσμο.

100 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού (vids)


Ήταν 14 Απριλίου 1912 όταν ο Τιτανικός συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στον Ατλαντικό Ωκεανό, παρασύροντας στον θάνατο περίπου 1.500 ανθρώπους.
Σήμερα, 100 χρόνια μετά, το βρετανικό υπερωκεάνιο επιβατηγό πλοίο παραμένει ακόμα στην επικαιρότητα και είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο ναυάγιο στην ιστορία.
Ο Τιτανικός αποτελούσε στην εποχή του κυριολεκτικά ένα θαύμα της ναυπηγικής, αποτελώντας ένα πρωτοποριακό τύπο πλοίου.
Ενσωμάτωνε πολλές καινοτομίες για την εποχή του...

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Πέλλα


 Oι κάλπες στις 6 Μάη πρέπει να δείξουν , ότι  ο λαός μετατρέπει την αγανάκτηση σε πολιτική κατεύθυνση και δεν περιορίζεται μόνο να διατρανώνει το δίκιο του , αλλά έχει αποφασίσει και να το διεκδικήσει . Πιστεύουμε ότι μπορεί να εκφραστεί μέσα από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και τη προτεινόμενου ψηφοδελτίου στην Π.Ε.Πέλλας .

    Δε φτάνει μόνο η καταδίκη των κομμάτων ΠΑΣΟΚ & ΝΔ  με τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την εφαρμογή των πολιτικών , που οδήγησαν στη καπιταλιστική οικονομική κρίση . Η  κρί-ση δε μας ήρθε από τον ουρανό...

Ευχές της Πόπης Φουντουκίδου για Καλό Πάσχα


Το Φως της Ανάστασης ας μας φωτίσει δρόμους Ελπίδας και Ευκαιριών. Αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της κρίσης, της μιζέριας, της εξαθλίωσης, των ημετέρων, των ανεπαρκών και βολεμένων. Σηκώνουμε με αξιοπρέπεια το κεφάλι και διεκδικούμε ανυποχώρητα το αύριο. Μαζί μπορούμε να αναστήσουμε την Ελλάδα, να δώσουμε Ελπίδα και Όνειρα στους νέους. Μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Πατρίδα. Τη ζωή την κερδίζουν οι μαχητές." 

Όργιο σπατάλης απο ΠΑΣΟΚ- ΝΔ αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί τους


Δάνεια από τράπεζες που έπαιρναν τα δύο μεγάλα κόμματα για να καλύψουν μεταξύ άλλων παλαιότερα δάνεια, διαφημιστικές δαπάνες και προεκλογικές μετακινήσεις στελεχών και ψηφοφόρων που στοίχιζαν απο 10 εκατ. ευρώ και πάνω προκύπτουν από την ανάλυση των ισολογισμών των δύο κομμάτων που δημοσιεύει η Καθημερινή.

Ειδικά για τις χρονιές διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών οι «μαύρες τρύπες» στα οικονομικά των κομμάτων ήταν τεράστιες.

Χαρακτηριστικά, το 2002 το ΠΑΣΟΚ παίρνει δάνεια 16, 8 εκατ. ευρω για να εξοφλήσει παλαιότερα δάνεια 16 εκατ. Η ΝΔ παίρνει 31 εκατ. για να εξοφλήσει 26,5 εκατ...

Πως είναι σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Παναγία στο «Ιησούς από την Ναζαρέτ» (βίντεο)


Ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει παγκοσμίως.
Σπουδαία ερμηνεία και ρόλος ήταν επίσης εκείνος της Παναγίας την οποία υποδύθηκε η 26χρονη τότε Ολίβια Χάσεϊ.
Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή. Στην ηλικία των 17 ετών έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από την ταινία του Φράνκο Τζεφιρέλι, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα...

Σαν Σήμερα, 14 Απριλίου



Γεγονότα
1205: Η Μάχη της Αδριανούπολης. Ο Τσάρος των Βουλγάρων Καλογιάννης (Ιβάν Α') συντρίβει τους Σταυροφόρους και συλλαμβάνει αιχμάλωτο τον επικεφαλής τους Βαλδουίνο Α'. Παράλληλα, θέτει υπό την κυριαρχία του την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

1528: Ο πρώτος Έλληνας που πατάει το πόδι του στην Αμερική είναι κάποιος Θεόδωρος, που αποβιβάζεται στην περιοχή της Φλώριδας. Προς τιμήν του, έχει ανεγερθεί άγαλμα στην πόλη Κλίαργουοτερ της Φλώριδας...

Γιαούρτια και μουστάρδα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενία Μανωλίδου (βίντεο)


Το περιστατικό έγινε την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Φιλαδέλφεια..
Το ζαχαροπλαστείο "Τίλας" φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Τομπούλογλου με άλλα περίπου δέκα άτομα.

Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα...

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αλλαγές στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα. Μέσα Παντελίδης, έξω Μουμτζιδέλης


φώτο από aridaianews
Αντιδράσεις στη βάση των μελλών του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα κυρίως στην περιοχή του Κάμπου και από τον αποκλεισμό του Φίλιππα Παντελίδη από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ανάγκασαν σε οικιοθελή αποχώρηση του γιατρού από την Έδεσσα Θωμά Μουμτσιδέλη και την είσοδο του πρώην αντιδημάρχου Γιαννιτσών στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με αυτή την τελευταία εξέλιξη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Κυβέρνηση συνεργασίας επιθυμεί η πλειοψηφία των πολιτών


Υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας τάσσεται το 65,7% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News, ενώ το 32,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα από μόνο του δεν θα είναι αποτελεσματικό σε περίπτωση αυτοδυναμίας.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 20,5% έναντι 12,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 8,6%, ΚΚΕ με 7,9&, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,1%, Δημοκρατική Αριστερά με 7%, Χρυσή Αυγή με 3,9%, Οικολόγοι Πράσινοι με 2,9%, ΛΑΟΣ με 2,5% και Δημοκρατική Συμμαχία με 2,4%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 50,6% έναντι 4% του ΠΑΣΟΚ ενώ το 26,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα δεν θα κερδίσει τις εκλογές...

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί των κατηγορουμένων στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου


Εντολή για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εξέδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
Η κ. Ράικου ζητεί να δεσμευτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρούν στην Ελλάδα οι πέντε κατηγορούμενοι για τους οποίους ο ειδικός ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης θεωρώντας τους ύποπτους φυγής.
Εκτός του πρώην υπουργού, που θα απολογηθεί για την υπόθεση την Δευτέρα του Πάσχα, η δέσμευση αφορά τους Νίκο Ζήγρα (ξάδελφο του κ. Τσοχατζόπουλου...

Έλληνας πουλάει την ψήφο του μέσω e-bay!


Η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς σε πολλούς προκάλεσε μεγάλη εντύπωση  η ενέργεια του συμπατριώτη μας , ο οποίος στη γνωστή ιστοσελίδα δημοπρασιών και όχι μόνο, έβαλε ως αγγελία την αγορά της ψήφου του.
Μάλιστα, ως αιτιολόγηση της πράξης του, αναφέρει το γεγονός της πρόσφατης δήλωσης του Θεόδωρου Πάγκαλου για το ότι οι ψήφοι σε λίγο θα πωλούνται…!
Η δημοπρασία έχει πλέον ξεκινήσει, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί, που συμμετέχουν κάνοντας διάφορες προσφορές. Η τιμή εκκίνησης ήταν ένα δολάριο...

Σαν Σήμερα, 13 Απριλίου


Γεγονότα
1314: Ο βασιλιάς Εδουάρδος Β' απαγορεύει τα παιχνίδια στους δρόμους του Λονδίνου, τα οποία εκείνη την εποχή ήταν τόσο δημοφιλή ώστε να δημιουργούνται προβλήματα. Το κυρίαρχο παιχνίδι ήταν ένα είδος ποδοσφαίρου με μπάλα από κύστη γουρουνιού. Στην ουσία πρόκειται για την πρώτη απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου.

1822: Οι πολιορκημένοι από τους Τούρκους στον πύργο του Ζαφειράκη στη Νάουσα πραγματοποιούν ηρωική έξοδο. 13 κορίτσια της Νάουσας, μανάδες και παιδιά, συγκεντρώνονται στη γέφυρα της Αραπίτσας και ρίχνονται στον καταρράκτη, επαναλαμβάνοντας το χορό του Ζαλόγγου...

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Πόρισμα - καταπέλτης για τον Άκη


Τα πλοκάμια μιας "εγκληματικής οργάνωσης" (αδίκημα που δεν απαγγέλλεται πάντως) με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, off shore εταιρείες , παρένθετα πρόσωπα από τον πυρήνα της οικογένειας του και των φίλων του, μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπέγραφε, αγοραπωλησίες ακινήτων που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι μεσίτες του κόσμου, και ένα "καρουζέλ" παραφουσκωμένων λογαριασμών περιγράφει το πόρισμα - καταπέλτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους υπόλοιπους 14 κατηγορούμενους στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. ..

Δημοσκόπηση για τη Β' Αθήνας "καίει" τα δύο μεγάλα κόμματα


Ως τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ στην «καυτή» εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της MRB, ενώ η ΝΔ καταλαμβάνει την πρώτη θέση με χαμηλά όμως ποσοστά, αφού συγκεντρώνει μόλις το 15,5%.

Το ΚΚΕ έρχεται δεύτερο κόμμα με ποσοστό 10,2%, ενώ το ΠΑΣΟΚ τρίτο με 9,9%. Ακολουθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π. Καμμένου με 9,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,4%, η ΔΗΜΑΡ με 6,8%, η Χρυσή Αυγή με 4,9%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 4,2%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,5% και το ΛΑΟΣ με 2,2%...

Έλληνας ο ηθοποιός που ενσάρκωσε των Ιωσήφ στην πασίγνωστη σειρά


«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ και αποτελεί την πιο χαρακτηριστική σειρά που προβάλλεται κάθε χρόνο το Πάσχα.
Στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» πρωταγωνίστησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου όπως ο Άντονι Κουίν, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν και η Ολίβια Χάσεϊ. Όμως στην μεγάλη αυτή παραγωγή πρωταγωνίστησε και ένας σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός...

Στο σκοτάδι πρώην πελάτες των Energa και Hellas Power


Χωρίς ρεύμα κινδυνεύουν να μείνουν όσοι καταναλωτές τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης καθώς και οι μεγάλοι μη οικιακοί καταναλωτές χαμηλής τάσης που ήταν πελάτες της Hellas Power ή της Energa και δεν έχουν ακόμα επιλέξει νέο προμηθευτή.
Αντίθετα, δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής για τους οικιακούς καταναλωτές, οι οποίοι πάντως θα πρέπει επίσης να συνάψουν σύμβαση με προμηθευτή της επιλογής τους, ΔΕΗ ή εναλλακτικό.
Η ΡΑΕ υπενθυμίζει με σημερινή ανακοίνωση ότι η προθεσμία για την επιλογή προμηθευτή λήγει στις 24 Απριλίου, δηλαδή τρεις μήνες μετά τη διακοπή δραστηριοποίησης των δύο εταιριών...

Γκλέτσος: «Όπου τον ξαναβρώ, θα τον ξαναδείρω»! (video)


“Του έσπασα τα μούτρα γιατί μου πρότεινε μίζα”

Με γροθιές απάντησε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μέσα στο γραφείο του σε πρόταση εργολάβου για δουλειά με μίζα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου ο εργολάβος ζήτησε συνάντηση μαζί του και σε συζήτηση που είχαν του πρότεινε δουλειές με το αζημίωτο φυσικά. Όταν ο Δήμαρχος του δήλωσε ότι δεν κάνει τέτοιες δουλειές ο εργολάβος επέμεινε λέγοντάς χαρακτηριστικά «Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ την δουλειά». Σε εκείνο το σημείο ο δήμαρχος Στυλίδας του επιτέθηκε με γροθιές πετάγοντας τον έξω από το γραφείο του...

Μπακογιάννη: «Χρήση της ασυλίας δεν πρόκειται να κάνω»


Για στημένη υπόθεση, με στόχο την ίδια, κάνει λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τα περί άρσης της ασυλίας της, για την υπόθεση του "πόθεν έσχες" του συζύγου της Ισίδωρου Κούβελου.

«Την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου, πληροφορούμαι από δημοσιογράφους και όχι από τη Βουλή, η οποία επισήμως με ενημέρωσε ότι δεν έχει παραλάβει οτιδήποτε, τη συνέχεια της στημένης υπόθεσης που αφορά στη δήλωση του "πόθεν έσχες" του συζύγου μου», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προσθέτοντας πως...

Στα 5 εκατ. ευρώ θα πέσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ


Κοντά στα 5 εκατ. ευρώ θα πέσει το μπάτζετ της ομάδας για την νέα χρονιά, εάν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στο οικονομικό μέχρι το καλοκαίρι, εννοείται, προς μια θετική κατεύθυνση.
Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε συνάντηση που είχαν με τον Λάζλο Μπόλονι το μεσημέρι της Πέμπτης, τον ενημέρωσαν ότι το μπάτζετ για την νέα σεζόν, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, θα πέσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Θα μειωθεί, δηλαδή, γύρω στο 60% σε σχέση με το περσινό ύψος του. Μόνο μια έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα επιτρέψει μια μικρή, πάλι, υπέρβαση στο μπάτζετ...

Στο 21,8% ανήλθε η ανεργία τον Ιανουάριο!


Σε 21,8% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Ιανουάριο του 2012, έναντι 14,8% τον Ιανουάριο του 2011 και 21,2% το Δεκέμβριο του 2011…Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Ιανουάριο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.880.120 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.084.668 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.342.853 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 363.369 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2011 (μείωση 8,6%) και κατά 25.953 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2011 (μείωση 0,7%)...

«To κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει» λέει ο Φ.Κουβέλης


Την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την ταυτόχρονη μεταφορά του ελέγχου των πράξεων των πολιτικών προσώπων στη Δικαιοσύνη, χωρίς την οποιαδήποτε ανάμειξη της Βουλής, ζητεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι «το κέλυφος της ατιμωρησίας των πολιτικών πρέπει να σπάσει».

Ο Φ.Κουβέλης ζητά, επίσης, να γίνει έλεγχος και να φορολογηθούν οι μεγάλες περιουσίες, που αποκτήθηκαν από πολιτικά πρόσωπα, τα τελευταία 20 χρόνια και ακόμη να γίνει αναδρομικός έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων, που απέκτησαν...

Φουντώνει η κόντρα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για τις μονοεδρικές ενόψει των εκλογών


Φούντωσε η αντιπαράθεση μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, με επίκεντρο την πρόταση συνεργασίας για τις μονοεδρικές περιφέρειες, την οποία απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Το ΚΚΕ έκανε λόγο για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και «πολιτικούς απατεώνες» και έβαλε ευθέως κατά της φερεγγυότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, χαρακτηρίζει τη στάση του ΚΚΕ απέναντι στην ενωτική πρόταση «αναντίστοιχη των σημερινών αναγκών και προσδοκιών του ελληνικού λαού»...

Αντώνης Σαμαράς: «Δώστε μου τη δύναμη να τα αλλάξω όλα»


Επαναφέρει τη διαπραγμάτευση με εταίρους και δανειστές και επιτίθεται στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς στη δήλωσή του την Τετάρτη με αφορμή την επίσημη προκήρυξη των εκλογών. 

Ο κ. Σαμαράς επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ γιατί από το 2009 εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, επέστησε την προσοχή στους πολίτες για τις κρίσιμες εκλογές του Μαΐου και ζητά την συγκρότηση ισχυρής κυβέρνησης που να μπορέσει να τα αλλάξει όλα.  

«Με τις εκλογές ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα», είπε ο κ. Σαμαράς...

Σε νέα κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οδηγεί η σύλληψη του Ακη Τσοχατζόπουλου

Νέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης δημιούργησε η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τη ΝΔ να στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής διαφθοράς. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αν και κρατούν χαμηλούς τους τόνους, προειδοποιούν με αντεπίθεση για τις «γαλάζιες αμαρτίες».

Σύμφωνα με Τα Νέα, η ΝΔ θα επιδιώξει να παραμείνουν οι προβολείς στη σύλληψη του πρώην υπουργού, καθώς στη Λεωφόρο Συγγρού θεωρούν ότι δημιουργείται ένα προνομιακό για το κόμμα πεδίο αντιπαράθεσης με το ΠΑΣΟΚ στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου...

Πασχαλινό μήνυμα της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρία Καράμπελα


Σας εύχομαι ολόψυχα
Καλό Πάσχα
Η Ανάσταση του Κυρίου
Ας είναι αφετηρία
Για ένα Καλύτερο Αύριο
Με Υγεία, Αγάπη & Δημιουργία

                                                                

Ευχές από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη για Καλό Πάσχα


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του δήμου σας εύχονται Καλό Πάσχα.
Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους υγεία και ευτυχία και να δώσει δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευχές για Καλό Πάσχα από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Πέλλας Γιάννη Ανδρίτσο


Από καρδιάς ευχές για Καλό Πάσχα, με υγεία, χαρά, αισιοδοξία και δημιουργικότητα.
Με αγάπη, σεβασμό και καλοσύνη για τον συνάνθρωπο. Με την πίστη πως μετά την νύχτα ξημερώνει η μέρα, πως το κάθε σκοτάδι διαλύεται από το επερχόμενο φως, πως ύστερα από την κάθε σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση…


Γιάννης Ανδρίτσος
Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας