Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο



Σοκ στην κοινωνία των Ιωαννίνων προκάλεσε η αποκάλυψη ότι γνωστός παιδίατρος συνελήφθη για κατοχή πλήθους σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας! Τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία σοκάρουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 η Δίωξη παρακολουθούσε επί μήνες τον παιδίατρο ακολουθώντας τη δράση του στο Διαδίκτυο.


Με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αξιωματικών, τον συνέλαβε μέσα στο ιατρείο του. «Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης. «Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης, για να συμπληρώσει ότι γίνεται ψηφιακή έρευνα πάνω σε όλα τα πειστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό παιδιών μέσα από το ιατρείο.

«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. Ο ταξίαρχος της Δίωξης δε θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη δράση του παιδιάτρου καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Είπε όμως είναι σίγουρα η πιο σκληρή υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι χαρακτηριστική μια φράση του Μανώλη Σφακιανάκη που σοκάρει: «Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»!



epirusgate 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου