Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τοπικές κοινότητες του Κύρρου και του Μ.Αλεξάνδρου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος



Συνεχίζει τις επισκέψεις του στις τοπικές και δημοτικές ενότητες του Δήμου Πέλλας ο επικεφαλής του συνδυασμού Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς του συμβούλους .Συγκεκριμένα την Τετάρτη επισκέφθηκαν την Αξό τον Παλαιό Μυλότοπο  και την Αραβησσό ενώ την Πέμπτη επισκέφθηκαν τους Γαλατάδες όπου παρέστησαν στην περιφορά της Εικόνας του Αγίου Αθανασίου.
   Ο Δήμαρχος Πέλλας και οι συνεργάτες του συνομίλησαν με  κατοίκους, ανέλυσαν διεξοδικά τη μέχρι τώρα πορεία του Δήμου μας και υπογράμμισαν τις προτεραιότητες της νέας θητείας .Ο Γρηγόρης Στάμκος επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση με τους δημότες  άκουσε με προσοχή τις απόψεις όλων. 
Aποσαφήνισε   με κάθε λεπτομέρεια τόσο τις προσπάθειες που έγιναν για την οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας όσο και για τις πρωτοβουλίες , τις μελέτες ,τις προτάσεις και τις εντάξεις έργων που μέχρι τώρα έχουν επιτευχθεί.
  
 Με ιδιαίτερη προσοχή άκουσε τη γνώμη των νέων ανθρώπων και με σαφήνεια ανέπτυξε  το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Απάντησε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που του έγιναν και υπογράμμισε πως πάγια θέση του ίδιου αλλά και του συνδυασμού "ΠΕΛΛΑ 2020" είναι ο διάλογος, η συνεννόηση και η συνεργασία. Στη διάρκεια των επαφών του διαβεβαίωσε πως θα αναλώσει όλες τις δυνάμεις του για να υπάρξει ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη όλων των ενοτήτων του Δήμου μας χωρίς αποκλεισμούς. Χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας:
   
  «Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο Δημότης. Αυτόν υπηρετήσαμε με σεβασμό και χωρίς λαϊκισμούς. Είμαστε εδώ μαζί με τους δημότες μας έχοντας πετύχει να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε ένα δύσκολο οικονομικά και αυτοδιοικητικά περιβάλλον .Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους όσοι επιθυμούν να περάσουμε σε μια νέα Εποχή που ο καθένας μας θα υπηρετεί τη διαφάνεια, θα σχεδιάζει ,θα διεκδικεί ,θα δημιουργεί και κυρίως θα απολογείται και για το τελευταίο Ευρώ του φορολογούμενου Δημότη .Είμαστε κοντά στους Δημότες μας και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε  αλληλέγγυοι σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται. Με όραμα αλλά και  μέτρο ,με γνώση αλλά και τόλμη, με συνεργασία αλλά και με σιγουριά στις δυνάμεις μας απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών .Πετύχαμε να σταθούμε όρθιοι. Τώρα είμαστε πανέτοιμοι να τρέξουμε στο δρόμο της ανάπτυξης Όλοι μαζί .Χωρίς διακρίσεις και χωρίς αποκλεισμούς».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου