Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Επίσκεψη της Δ. Χαραλαμπίδου στον Δήμο Πέλλας



Οι περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελούν μια κοινή εκλογική μάχη της αυτοδιοίκησης. Οι μνημονιακοί, σήμερα, εμπνευστές του «Καλλικράτη» διατείνονταν πως οι περιφέρειες θα αποτελούσαν μικρές κυβερνήσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Αντιθέτως, αποτέλεσαν τον «δούρειο ίππο» του μνημονίου και των τροϊκανών επιλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σήμερα, έχουμε ακόμη περισσότερο την ανάγκη να αποτελέσουν άλλο ένα επίπεδο αντίστασης στην διάλυση της χώρας και ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης.
Οι περιφερειακές εκλογές οφείλουν να δείξουν την πόρτα εξόδου στην συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου και ανακόψουν οποιοδήποτε σενάριο «κεντροαριστερής» ανασύστασης.
Στα πλαίσια αυτά, την Παρασκευή 2 Μαΐου, κλιμάκιο του περιφερειακού σχήματος Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα – Ανατροπή στην Κεντρική Μακεδονία και του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την υποψήφια περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα επισκεφθεί τον Δήμο Πέλλας.
Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας, Παύλος Κελεσίδης, θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, το Νοσοκομείο Γιαννιτσών ενώ θα συναντηθούν με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών καθώς και με μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυλοτόπου και της Επιτροπής Αγώνα Πηγών Αραβησσού.
Τέλος, το βράδυ, στις 20.00, θα παρουσιάσει τις αρχές και τους στόχους του περιφερειακού σχήματος καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την ΠΕ Πέλλας, σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου