Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Δρόμος Θυσίας 2015: Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 4ου Pella Half Marathon



       Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του  Δρόμου Θυσίας 2015, καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 4ου PELLA HALF MARATHON, του δρόμου των 6.000μ και του δρόμου μαθητών 1.000μ. Οι δηλώσεις συμμετοχών και εθελοντών ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και  εάν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι δυσμενείς αναμένονται πάνω από 2.000 άτομα.
     Στην γραμμή της αφετηρίας θα βρεθούν και πολλοί Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από τις κατηγορίες ανδρών, εφήβων, γυναικών και νεανίδων και για πρώτη φορά οι αγωνιστικές ομάδες των ενόπλων δυνάμεων θα δώσουν ιδιαίτερο τόνο και χρώμα στους αγώνες.

     Για την επιτυχία της διοργάνωσης απαιτείται η συνεργασία των συμπολιτών μας. Για αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου  να βρεθεί στον δρόμο και στις διασταυρώσεις για να ενισχύσει τους δρομείς. Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας,  να σεβαστούν τους αγωνιζόμενους και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 27/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.
     Όλοι οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών παρακαλούνται να προσέλθουν στην γραμματεία την παραμονή του αγώνα,  Σάββατο 26/11 ώρες 5.30-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση  το πρωί της Κυριακής.
      Στους υποστηρικτές της διοργάνωσης προστέθηκαν το studio γυμναστικής ΒΑΡΣΑΜΑ, η εταιρεία ΥΙΟΙ Χριστόφορου ΚΑΙΡΙΔΗ, η Ομάδα Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών, η Private Security GSS και το στούντιο φωτογράφισης – my studio Γιαννιτσών και το bistro-bar ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ.
Ιατρός: Σταύρος Φουντουλάκης, Φυσιοθεραπευτής : Μενέλαος Σαρηκάκης, Διασώστες : Καλλιόπη Μπελόγια κ Δημήτρης Βεκίδης.
                                                 ΔΡΟΜΟΣ 1000μ ΜΑΘΗΤΩΝ
       Μεγάλη ανταπόκριση από τα δημοτικά σχολεία με πλήρη συμμετοχή από όλα τα σχολεία των Γιαννιτσών και επιπλέον από τον Πενταπλάτανο ,το Μελίσσι, την Παραλίμνη, τα Άθυρα, τον Π. Μυλότοπο, τον Ν.Μυλότοπο και το Πλαγιάρι. Μικρότερα παιδιά και νήπια επιτρέπεται να συμμετέχουν με συνοδεία κηδεμόνα. Εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι και τελευταία στιγμή την Κυριακή στο πεζόδρομο- πλατεία ΕΠΟΝ. Ώρα εκκίνησης 11.30πμ.
                                                  
                                1 ευρώ για κάθε συμμετοχή
      Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο δικηγορικός σύλλογος Γιαννιτσών, προσφέροντας 1 ευρώ για κάθε συμμετοχή τόσο στον 4ο PELLA HALF MARATHON, όσο και στον Δρόμο των 6.000μ για την αγορά και δωρεά προς το Νοσοκομείο ενός αξονικού τομογράφου.

                            Γεύμα Αγάπης Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Γιαννιτσών
     Με τη συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, μέρος των συνδρομών του αγώνα που για πρώτη φορά ορίστηκε στα 5 ευρώ για κάθε ενήλικα που δηλώνει συμμετοχή, θα διατεθεί στο Γεύμα Αγάπης Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Γιαννιτσών.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου