Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Σχέδια δολοφονίας του Καρόλου και του Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι



Ένοχος κρίθηκε σήμερα ένας 37χρονος βρετανός, καθώς επειδή αισθανόταν στο περιθώριο λόγω των κόκκινων μαλλιών του σχεδίαζε να δολοφονήσει τους πρίγκιπες Κάρολο και Ουίλιαμ ώστε να γίνει κάποια μέρα βασιλιάς ο επίσης κοκκινομάλλης Χάρι.
Ο Μάικλ Κόλμπορν, υπέρμαχος της ανωτερότητας της λευκής φυλής, κρίθηκε ένοχος για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης με την ποινή του να αναμένεται να ανακοινωθεί στις 3 Νοεμβρίου. Ο ίδιος επιμένει πως είναι αθώος, αν και βρέθηκαν ημερολόγια στα οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ήθελε «να φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι του Καρόλου».
«Τον προστατεύουν, αλλά όχι υπερβολικά. Θα θυσίαζα τη ζωή μου για έναν πυροβολισμό. Σκοτώστε τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ για να γίνει βασιλιάς ο Χάρι. Σκοτώστε τους τυράννους», χωρίς να σκεφτεί βέβαια ότι το μωράκι του Ουίλιαμ βρίσκεται μπροστά από το Χάρι στη σειρά διαδοχής.
«Θέλω μαζικά αντίποινα, μια τρομοκρατική επίθεση που θα προσελκύσει την προσοχή στα βάσανά μας, όχι μόνο τα δικά μου αλλά και των αδελφών μου σε όλον τον κόσμο. Θέλω ο κόσμος να παρακολουθήσει τη μεταμόρφωσή μου, αυτήν ενός εκπροσώπου της φτωχής κοινότητας των κοκκινομάλληδων που συνεχώς την υποτιμούν, σε έναν στρατιωτικό τρομοκράτη», έγραφε ακόμη ο Κόλμπορν, ο οποίος συνελήφθη τον Ιούνιο του 2014 όταν ο ετεροθαλής αδελφός του κατήγγειλε ότι βρήκε στο σπίτι της οικογένειας στο Σαουθάμπτον χημικά προϊόντα και «ύποπτα» έγγραφα. Μάλιστα η έρευνα των αρχών έδειξε ότι ο κατηγορούμενος έψαχνε στο Διαδίκτυο τρόπους για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών ενώ είχε αγοράσει χημικά, μάσκες για την προστασία του, σύριγγες και πλαστικά γάντια.
topnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου