Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ο πιο ατσούμπαλος πελάτης- Κατέστρεψε τηλεοράσεις αξίας 5.500 ευρώ με μία κίνηση (βίντεο)



Την καταστροφή έφερε ένας πελάτης σε κατάστημα με ηλεκτρονικά ήδη στην Κορνουάλλη, ο οποίος διάλεγε τηλεόραση και κατάφερε να τις σπάσει όλες.
Ο ατσαμής πελάτης κοιτούσε μία τηλεόραση που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος, όταν σε μία στιγμή έσπρωξε την τηλεόραση και εκείνη έριξε σαν ντόμινο μία άλλη που βρισκόταν πίσω της.

Ανεύρυσμα στο κεφάλι: Πώς θα αναγνωρίσετε τη ρήξη πριν να είναι πολύ αργά




Ανεύρυσμα ονομάζεται η αποδυνάμωση που παρατηρείται σε κάποιο σημείο του τοιχώματος ενός αιμοφόρου αγγείου, η οποία επιτρέπει να σχηματιστεί στο σημείο αυτό ένα εξόγκωμα, καθώς το αίμα διαπερνά το αγγείο και ασκεί πίεση. Το ανεύρυσμα μοιάζει με ένα μικρό μπαλόνι που μπορεί να «σκάσει» οποιαδήποτε στιγμή.
Η ρήξη του ανευρύσματος αποτελεί επείγουσα κατάσταση. Εάν το ανεύρυσμα έχει σχηματιστεί σε αιμοφόρο αγγείο του εγκεφάλου, η ρήξη συνεπάγεται ότι διαρρέει αίμα στους γύρω ιστούς.

Μερικές σκέψεις για το επερχόμενο εργασιακό νομοσχέδιο


Θεόδωρος Κουτρούκης €


Έχει πράγματι κυλήσει πάρα πολύ νερό στο αυλάκι από τότε που στην εισηγητική έκθεση του νόμου 1264/82 σημειωνόταν ότι «οι συνδικαλιστικές ελευθερίες τόσο περισσότερο συμβάλλουν στην κοινωνική ισορροπία (….) όσο περισσότερο η πολιτεία ισχυροποιεί την άσκηση τους».
Οι δεκαετίες της ευημερίας έδωσαν μετά το 2010 τη θέση τους στην δεκαετία των Μνημονίων και του διεθνούς οικονομικού ελέγχου για τα οικονομικά και κοινωνικά πράγματα στη χώρα μας.

Εκδήλωση για τις Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας στο Στρατιωτικό Μουσείο Γιαννιτσών



Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών πραγματοποιεί εκδήλωση το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 8.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Στρατιωτικού Μουσείου Γιαννιτσών, με θέμα τις «Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας».
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Συνταγματάρχης ΑΣ κ. Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης.

3η θέση η ελληνική αποστολή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής



Με τον αρχηγό ομάδος κο Μπάσδρα Ηρακλή και τους αθλητές με τους βοηθούς τους, η Ελλάδα κατάφερε να πάρει την 3η θέση στο ομαδικό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία.

Αναλυτικότερα, οι τέσσερις αθλητές της Εθνικής μας, αγωνίστηκαν ανάμεσα στους καλύτερους των Βαλκανίων στα 100 χλμ. Κατάφεραν να τερματίσουν επιτυχώς οι τρεις από αυτούς.

«Γονείς σε ‘χρήση’ : πώς επηρεάζουν την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών τους;»



 Άρθρο Αμαλία Μπάρμπα

 Το συμβάν του 2008 στη Ρωσία με την μικρή δίχρονη Anfisa είναι ακόμη χαραγμένο στις μνήμες όλων. Η ζωή της μικρής, όπως αυτή αποτυπώθηκε μέσα από τις φωτογραφίες της γνωστής φωτογράφου Irina Popova, που έφεραν το γεγονός στο φως δείχνουν το πώς και πόσο πολύ μπορεί η ζωή ενός παιδιού και ο συναισθηματικός του κόσμος να επηρεαστούν από την συμβίωση και την όψη ενός ή δύο γονέων που κάνουν χρήση ουσιών.

"Παραδοσιακές Ενδυμασίες της Μακεδονίας" από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών


Έκθεση Βιβλίου του 1ου Γυμν. Γιαννιτσών με θέμα «Μακεδονικός Αγώνας – Μάχη Γιαννιτσών»



Το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών προκειμένου να τιμήσει την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, αλλά και την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Γιαννιτσών, οργανώνει στο χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης, έκθεση βιβλίου με τίτλο «Μακεδονικός Αγώνας 1904 -1908. Μάχη Γιαννιτσών 20-10-1912» . Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 14-10-2016 έως 21-10-2016 και τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Άρθρο του Λ. Αυγενάκη για την «Διεθνής Ημέρα Αγρότισσας»



Γράφει ο Λευτέρης Αυγενάκης*

"Όταν οι γυναίκες ενδυναμώνονται και μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και την πρόσβαση στη γη, στην ηγεσία, στις ευκαιρίες και στις επιλογές, τότε οι οικονομίες αναπτύσσονται, η επισιτιστική ασφάλεια ενισχύεται και οι προοπτικές βελτιώνονται για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές»
M. Bachelet – πρώην Αν. Γεν. Γραμματέας και Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΗΕ για τις Γυναίκες

Μια ξεχωριστή παράσταση χορού «Οι Κοζάκοι της Ρωσίας» στα Γιαννιτσά



- Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 9.00 μ.μ.
- Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Επέζησαν ξεπερνώντας κάθε κρίσιμη καμπή της ιστορίας. Ξεχώρισαν για το φιλοπόλεμο και ατίθασο πνεύμα τους. Αγαπήθηκαν για την αυθεντική τους παράδοση. Δικαίως οι Κοζάκοι θεωρούνται σημαντικό κεφάλαιο της Ρωσίας, μιας και από τον 14ο αιώνα ήταν φρουροί των συνόρων της.

Η Πέλλα ψηλά στο νέο οργανόγραμμα της ΝΔ.



Tην τιμητική της είχε η Πέλλα στο  οργανόγραμμα που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.Ο Ηλίας Πλιόγκας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει Υπεύθυνος της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Μακεδονία.Μια θέση αυξημένης ευθύνης και σημαντικής πολιτικής παρέμβασης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης στελεχών .Σ’αναρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει...

Ανατροπές στη φορολογία



Νέες αλλαγές στο καθεστώς φορολόγησης, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων, θα φέρει η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς για το «κλείσιμο» της δεύτερης αξιολόγησης. Για τον σκοπό αυτόν, άλλωστε, οι εκπρόσωποι των δανειστών φθάνουν στην Αθήνα την επόμενη Δευτέρα, με την επίσκεψή τους να σηματοδοτεί σειρά παρεμβάσεων, με τις βασικότερες να είναι οι παρακάτω:

Ενημερωτικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας για την πρόληψη εξαπάτησης ηλικιωμένων



Πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε περιοχές της Πέλλας
Αναλύθηκε διεξοδικά ο τρόπος δράσης και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές στους ηλικιωμένους
Στο πλαίσιο της πρόληψης και της αποφυγής της εξαπάτησης των ηλικιωμένων ατόμων πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ενημερωτικές διαλέξεις σε Κ.Α.Π.Η. και σε χώρους που συχνάζουν ηλικιωμένα άτομα στην Έδεσσα και την Αριδαία.

Δημοσκόπηση: Η ΝΔ ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς από τον ΣΥΡΙΖΑ – Μπροστά με 7,8%



Στην πρόθεση ψήφου, το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προηγείται με 21,5% έναντι 15,1% του ΣΥΡΙΖΑ, μια διαφορά της τάξης του 6,4%. Στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας η διαφορά ήταν στο 5,8% με την ΝΔ θα συγκεντρώνει 21,3% κι ο ΣΥΡΙΖΑ 15,5%.Με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά των δύο κομμάτων εκτοξεύεται στο 7,8% καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 26% και ο ΣΥΡΙΖΑ 18,2%.

Επιστημονική ημερίδα στου Μουσείο της Πέλλας με θέμα "Πρόσφυγες & Μετανάστες από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας"



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας οργανώνει την επιστημονική ημερίδα με θέμα:
«ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ»
 η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας.
Η ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «ΟΙ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ», που φιλοξενείται στο Μαυσωλείο Γαζή Εβρενός στα Γιαννιτσά.

Αναδρομικά τα νέα πρόστιμα - φωτιά για αποδείξεις



Τα νέα αυξημένα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία για τις παραβάσεις που σχετίζονται με τον ΦΠΑ θα ισχύσουν για ελέγχους που έχουν ημερομηνία ένταξης μετά τις 25 Ιουλίου 2016. Οι διατάξεις του νόμου 4410/2016 (ελάχιστο πρόστιμο 250 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων εφόσον ο υπόχρεος τηρεί απλογραφικό σύστημα και 500 ευρώ για διπλογραφικό) δεν θα εφαρμόζονται σε παραβάσεις που ο χρόνος διάπραξής τους είναι

Tι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 15/10


 


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Πώς να διατηρήσετε τα μάτια σας υγιή



Χρήσιμες συμβουλές για την υγιεινή και φροντίδα των ματιών, την ορθή και ασφαλή χρήση καλλυντικών, φακών επαφής και γυαλιών, την προστασία από αλλεργίες δίνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης, σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών (Ε.Ο.Τ.), και την Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών (Π.Ε.Α.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης.

Συμβουλές για την κατάλληλη υγιεινή και φροντίδα των ματιών

Πρόσκληση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Πέλλας σε ανοιχτή συζήτηση για το επίδομα παραμεθορίου



Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν. Τ. Πέλλας της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους και τα μέλη των Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου τομέα Έδεσσας, Σκύδρας, Αλμωπίας σε ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση, την Τετάρτη 19/10/2016, ώρα 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας, για το φλέγον ζήτημα του επιδόματος παραμεθορίου. Όπως έχουμε ήδη κάνει γνωστό, η 31/10/2016 αποτελεί καταληκτική ημερομηνία  έκδοσης της σχετικής Κ.Υ.Α. που να ρυθμίζει το θέμα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπής του από την επόμενη ημέρα.

Ανοίγουν και θυρίδες πριν τα χρέη χαρακτηριστούν ανεπίδεκτα είσπραξης



Φύλλο και φτερό, αξιοποιώντας κάθε ελεγκτικό μέσο, θα κάνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη πριν η οφειλή του χαρακτηριστεί «ανεπίδεκτη είσπραξης», βάσει απόφασης του γγ Γ.Πιτσιλή, με την οποία επιταχύνεται η διαδικασία χαρακτηρισμού.

Ενδεικτικό είναι ότι η δυνατότητα δέσμευσης μέχρι του ύψους των οφειλών προς το Δημόσιο και των συμβεβαιωμένων οφειλών προς τρίτους, επεκτείνεται και στο περιεχόμενο των θυρίδων σε τράπεζες, αφού όπως ρητά ορίζεται «για το χαρακτηρισμό των οφειλών ως ανεπίδεκτων είσπραξης προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη».

Την Τετάρτη 19/10 η ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη κ. Ιωήλ

Ανακοινώνεται ότι την 19η Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ θα εορτάσει την ονοματική του εορτή.

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, ώρα 18.00, θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 07.30 θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο.

Τραγωδία της Αίγινας: Στη δημοσιότητα απόσπασμα του βιβλίου συμβάντων



Το απόσπασμα του ημερολογίου συμβάντων για την ώρα που καταγράφηκε για πρώτη φορά η ειδοποίηση για τη μοιραία σύγκρουση των δύο σκαφών στην Αίγινα στις 16 Αυγούστου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, έδωσε στη δημοσιότητα, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, μετά τα όσα υποστήριξε ο τομεάρχης ναυτιλίας της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου ότι το Λιμενικό ήταν ενήμερο από τις 12:30 το μεσημέρι για το συμβάν.

Εκδήλωση-αφιέρωμα στην εποποιία του 1940 από την Ιερά Μητρόπολη



Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας διοργανώνει Εκδήλωση - Αφιέρωμα στην εποποιία του 1940 την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ώρα 12.00 μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Έδεσσα (Ψηλός Βράχος).

Wikileaks: Ο Μπιλ Κλίντον ανέλαβε να πιέσει τον Τσίπρα να υπογράψει το Μνημόνιο!



Στο φως το e-mail που έστειλε λίγο μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ο τότε προσωπάρχης του Λευκού Οίκου και σημερινός επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο - Έμμεση επιβεβαίωση από κυβερνητικές πηγές
Αποκαλυπτικά και για την Ελλάδα είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από τις «διαρροές» του Wilkileaks για τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα.

Έλληνες παραολυμπιονίκες κατά Χρυσής Αυγής: «Κατεβάστε τις φωτογραφίες μας από το site σας»!



Πέντε παραολυμπιονίκες αντιτίθενται στην ανάρτηση των φωτογραφιών τους στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και ζητούν την άμεση απόσυρσή τους, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, τονίζοντας ότι «δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν το παιχνίδι της».Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Οι φωτογραφίες μας που αναρτήθηκαν στους επίσημους δικτυακούς τόπους της Χρυσής

Γιάννης Σηφάκης: 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ – ορόσημο για την κοινωνία και την χώρα



Το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει σήμερα, είναι ένα συνέδριο ιστορικής ευθύνης για κάθε μέλος, φίλο και βέβαια σύνεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται από το 2015 στη διακυβέρνηση της χώρας.
Ένα συνέδριο ανοικτό, που αφορά όχι μόνο την Αριστερά, αλλά συνολικά τον ελληνικό λαό, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.
Να συζητήσουμε νηφάλια και να αποφασίσουμε:

Samsung: Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο



Η εταιρεία ενημερώνει του χρήστες ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης, ενώ τους καλεί να μην αποθηκεύουν πλέον δεδομένα και να την απενεργοποιήσουν
Νέα συμβουλή ασφαλείας για όσους καταναλωτές έχουν αγοράσει το Galaxy Note 7 σε Ελλάδα και Κύπρο εξέδωσε η Samsung Electronics, συνιστώντας ότι θα πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις αρχικές συσκευές και τις συσκευές αντικατάστασης. Επισημαίνεται επίσης, ότι θα πρέπει να μην αποθηκεύουν πλέον δεδομένα στη συσκευή και ότι είναι αναγκαίο να την απενεργοποιήσουν.

Γ.Καρασμάνης: "Εξόφθαλμη κυβερνητική αυθαιρεσία και χαριστική βολή στην Πέλλα"



Σε ακόμη μία καθοριστική παρέμβαση για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις αποχαρακτηρισμού της Πέλλας ως Νομού «παραμεθόριου και προβληματικού τύπου Α στο σύνολό του», προχώρησε ο Γιώργος Καρασμάνης, με Ερώτησή του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς. Κατέθεσε παράλληλα και σχετική αναφορά το κοινό υπόμνημα των προέδρων των εργαζομένων των περιφερειακών  ενοτήτων Πέλλας, Σερρών, Κιλκίς και Δράμας.

«Μία μέρα τροχονόμοι» είχαν την ευκαιρία να γίνουν 2 παιδιά στην Πιερία



Εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Συμμαχώντας για την οδική ασφάλεια», μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας
Στόχος είναι να καλλιεργηθεί από μικρή ηλικία ο σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση «Μία μέρα τροχονόμος», που έγινε το Σάββατο (8-10-2016) στην Κατερίνη και έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά μικρής ηλικίας να γνωρίσουν από κοντά το έργο των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης.

Ολάντ: «O Πούτιν μου είπε ότι η Ελλάδα του ζήτησε να τυπώσει δραχμές» - διαψεύδει το Μαξίμου



Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολαντ, σε βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα, σύμφωνα με την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν του εκμυστηρεύτηκε, μία μόλις ημέρα μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, ότι η Ελλάδα διερεύνησε την πιθανότητα να εκτυπώσει στη Ρωσία «νέες δραχμές».
Όπως σημειώνεται στο βιβλίο των δημοσιογράφων Fabrice Lhomme και Gérard Davet, στις 6 Ιουλίου, την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος που διοργάνωσε και κέρδισε ο Τσίπρας, τον γάλλο Πρόεδρο κάλεσε ο ρώσος ομόλογός του. 

Διεξαγωγή του 8ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου



φώτο αρχείου

Στη φάση της προθέρμανσης βρίσκεται ο 8ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.
Διεξάγεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00΄ και  συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και το Δήμο Σκύδρας.
Περιλαμβάνει δε, τα εξής:

Τσίπρας: Φτάσαμε να έχουμε πολλά κόμματα μέσα στο κόμμα



«Κίτρινη κάρτα» στους συνέδρους από τον πρωθυπουργό, με αυτοκριτική για τις τάσεις εντός της παράταξης - Μίλησε για συστηματική υπονόμευση αποφάσεων που λαμβάνονταν κεντρικά - Είπε ότι δεν υλοποιήθηκε το άνοιγμα στην κοινωνία - «Το κόμμα πρέπει να ελέγχει την κυβέρνηση» - «Οι υπουργικές θέσεις δεν είναι μόνιμες» - «Το Grexit ήταν το σχέδιο του Σόιμπλε - Θα ήταν στρατηγική ήττα της Αριστεράς» - «Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τη λιτότητα»

Κριτική -και αυτοκριτική- για την κατάσταση που διαμορφώθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στο εσωτερικό του κόμματος άσκησε κατά την ομιλία του στην έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 14/10



Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Το Σάββατο 15/10 η αναμέτρηση ΓΑΣ Έδεσσας – Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών



Μετά την εκτός έδρα νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του ΓΑΣ Βαφύρα με 34-70, ο ΓΑΣ Έδεσσας υποδέχεται την ομάδα του ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών στο πρώτο τοπικό ντέρμπυ του Νομού για φετινή χρονιά.
Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 15/10/2016 στις 20:30 στο ΔΑΚ της πόλης μας.
Ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών είναι από τις ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της ΑΓΕ Πιερίας με 79-54.

Γιαννιτσά: Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα από συμπολίτη μας. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!



Υπάρχει άμεση ανάγκη από αίμα για το ΣΥΡΩΚΑ ΘΕΟΔΩΡΟ του Διονυσίου από τα Γιαννιτσά που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. 

Παρακαλώ όσοι μπορείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο με τα στοιχεία του ασθενούς. 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!!!