Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Κατάθλιψη των Χριστουγέννων: Τι να κάνω;



Το πρόβλημα με τα Χριστούγεννα είναι ότι δημιουργούν πολλές προσδοκίες, τα καταστήματα είναι γεμάτα από κόσμο, στολίδια και δώρα, τα περιοδικά είναι πλημμυρισμένα από λαμπερούς, καλοντυμένους ανθρώπους που διασκεδάζουν σε διάφορα πάρτι ή από οικογένειες σε υπέροχα σπίτια που ανοίγουν δώρα κάτω από μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα ή κάθονται γύρω από ένα τραπέζι τρώγοντας ό,τι πιο εκλεκτό υπάρχει.

Facebook.Θα μας δείχνει αν κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει το λογαριασμό μας.



Μία νέα λειτουργία που θα βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν και να προστατεύονται από κακόβουλες προσπάθειες πρόσβασης στο λογαριασμό τους θα εγκαινιάσει σύντομα το Facebook κλέψετε τα δεδομένα σας και να καταλάβετε τον λογαριασμό σας.
Ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων έχει αρχίσει να καταγράφει κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχει στείλει «πρόσφατα» στο μενού «Ρυθμίσεις» του Facebook, στην καρτέλα «Ασφάλεια και Σύνδεση».

Εορταστικές ευχές δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου


Η κλιματική αλλαγή θα τριπλασιάσει τους μετανάστες στην ΕΕ



Στον τριπλασιασμότων μεταναστών που καταφθάνουν στην Ευρώπη τον επόμενο αιώνα μπορεί να οδηγήσει η ταχεία υπερθέρμανση του πλανήτη σύμφωνα με άρθρο επιστημόνων που δημοσιεύει η ενημερωτική ιστοσελίδα EurΑctiv και το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science, οι αιτήσεις ασύλου στην ΕΕ από 103 χώρες κατέγραψαν αξιοσημείωτη άνοδο την περίοδο 2000-2014. Προβλεπόταν, ακόμη, ότι οι αιτήσεις θα μπορούσαν να ανέλθουν στα 1,01 εκατομμύρια ετησίως έως το

Εορταστικό μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ



Προς τον Ιερόν Κλήρον και τον ευσεβή λαόν της καθ᾽ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

«Χριστός γεννάται δοξάσατε...»

Αδελφοί και Πατέρες, Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

Καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου της εορτής των Χριστουγέννων ακούγεται στις εκκλησίες ο ύμνος, «Χριστός γεννάται δοξάσατε, Χριστός εξ ουρανών απαντήσατε...». 

Κυρ. Μητσοτάκης: Αν δεν συμφωνούν Τσίπρας - Καμμένος για την ονομασία της ΠΓΔΜ να παραιτηθούν



Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν στηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποιεί ότι «δεν νοείται εθνική συνεννόηση χωρίς να υπάρξει προηγουμένως συγκεκριμένη και συμφωνημένη πρόταση από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους» ακυρώνοντας έτσι την ιδέα για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Βόλος: 38χρονη καταδικάστηκε επειδή χτύπησε και... δάγκωσε τον άντρα της



Αντιμέτωποι με μια ασυνήθιστη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι δικαστές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς στο εδώλιο βρέθηκε γυναίκα, πράγμα εξαιρετικά ασυνήθιστο! Ανάλογα ασυνήθιστη ήταν και η κατηγορία που αντιμετώπιζε, ότι χτύπησε με γροθιές τον εν διαστάσει σύζυγό της και τον... δάγκωσε στην κοιλιά! Το περιστατικό συνέβη στις 12 Ιουνίου 2016 και ο άνδρας από την περιοχή του Αλμυρού μήνυσε την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά. Η γυναίκα υποστήριξε ότι

Το έθιμο της φωτιάς, «Κόλιντα Μπάμπω» αναβιώνει σήμερα σε πόλεις και γειτονιές της Πέλλας (βίντεο)



Η λέξη Κάλαντα (Κόλιντα) προέρχεται από την λατινική “calenda”, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ.
Στην Πέλλα κυρίως, αναβιώνει το έθιμο της «Κόλιντα Μπάμπω» που σύμφωνα με τους ντόπιους που το αναβιώνουν, έχει σχέση με τη σφαγή των νηπίων του Ηρώδη. Οι κάτοικοι της περιοχής ανάβουν φωτιές το βράδυ της προπαραμονής των Χριστουγέννων, της 23ης Δεκέμβρη, φωνάζοντας «κόλιντα μπάμπω» δηλαδή «σφάζουν γιαγιά».

Καιρός.Κρύο στη Μακεδονία.Χριστούγεννα με ήλιο!



Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, για το Σάββατο, ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παρουσιάσει βελτίωση. Ωστόσο, πρόσκαιρη επιδείνωση θα έχουμε από το βράδυ από τα βόρεια και προς τα νότια, κυρίως στις ανατολικές περιοχές.

Με το μήνα θα πληρώνουμε τη ΔΕΗ.



Μηνιαίους λογαριασμούς θα στέλνει πλέον η ΔΕΗ σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές και όχι διμήνου, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.
Ο νέος αυτός τρόπος έκδοσης λογαριασμού θα ισχύσει για όσους συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με την επιχείρηση, όπως εξαγγέλθηκε από την διοίκησή της.
Πρόκειται για 800 χιλιάδες καταναλωτές που ήδη πληρώνουν ηλεκτρονικά, αν και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στα 2 εκατομμύρια καταναλωτές το 2018.

Ξάνθη.Έσφαξε τη 18χρονη κόρη του γιατί είχε σχέση.Κρεμασμένος βρέθηκε ο παιδοκτόνος.



Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης.
Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του και ο 49χρονος πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα. Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αυτα είναι τα εισοδηματικά κριτήρια χορήγησης του ΕΚΑΣ για το 2018



Τα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ, από την 1η Ιανουαρίου 2018 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, το ΕΚΑΣ καταβάλλεται αποκλειστικά σε ήδη συνταξιούχους, καθώς και σε δικαιούχους σύνταξης

Στη ρύθμιση με 120 δόσεις χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες με οφειλές σε ταμεία - Δείτε την εγκύκλιο.



Σε ρύθμιση 120 δόσεων των οφειλών τους προς τα ταμεία θα ενταχθούν τις επόμενες ημέρες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που χρωστούν κάτω από 50.000 ευρώ.Με την ένταξη στη ρύθμιση ο οφειλέτης θα μπορεί να λάβει αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας, θα αναστέλλεται κάθε διαδικασία λήψης αναγκαστικών μέτρων και βέβαια θα σταματά ο υπολογισμός περαιτέρω τόκων και προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
Η ρύθμιση καλύπτει οφειλές που γεννήθηκαν έως τις 31.12.2016 και οι αιτήσεις υπαγωγής σε

Λουκέτα, πρόστιμα και ποινικές διώξεις για τις αποδείξεις



Ελεγκτικό σαφάρι στη Χριστουγεννιάτικη αγορά έχουν εξαπολύσει οι ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στο μάτι των ελεγκτών βρίσκονται κυρίως καταστήματα σε εμπορικούς δρόμους και εμπορικά κέντρα με στόχο να εντοπιστούν όσοι δεν εκδίδουν αποδείξεις αλλά και τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς όπως Αράχωβα, Καλάβρυτα, Πήλιο, Καρπενήσι.
Τα πρόστιμα είναι αυστηρά για όσους πιαστούν χωρίς να έχουν κόψει αποδείξεις καθώς με

Πώς μπορείτε να αποφύγετε τα τέλη κυκλοφορίας 2018 για τις μοτοσικλέτες



Οι ιδιοκτήτες μοτοσικλέτας μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2018, αν θέσουν τη μηχανή τους σε καθεστώς ακινησίας. Έτσι, αν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης, ο ιδιοκτήτης μπορεί να εκπέσει τα τέλη.Αυτό προκύπτει από εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με την οποία δίνονται σχετικές διευκρινίσεις ύστερα απο ερωτήματα φορολογούμενων.
Ειδικότερα η ΑΑΔΕ διευκρινίζει ότι με τις διατάξεις του αρ. 22 του ν. 2367/1953, δίνεται η

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 23/12





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου





Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές από το ΔΣ Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


Ευχές από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πέλλας



ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΣ ΕΤΟΣ 2018

ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

  Καλά Χριστούγεννα με υγεία, δύναμη, αγάπη και χαρές

                                                                                          και το  2018

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Πέμπτη  28 Δεκεμβρίου 2017 κι ώρα 13:00΄, με το εξής ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη: «Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής».

Ευχές από τον Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


To κόλπο για να φύγει ο πάγος από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας (βίντεο)



Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε το πρωί καθώς φεύγουμε για τη δουλειά, είναι ο πάγος που σχηματίζεται επάνω στο παρμπρίζ εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας και της υγρασίας ή του χιονιού.
Ο πάγος στο παρμπρίζ ελαχιστοποιεί την ορατότητα του οδηγού κι έτσι αναγκαζόμαστε να χάνουμε πολύ ώρα έως ότου ζεστάνουμε αρκετά το γυαλί εσωτερικά με το καλοριφέρ του

ΠΡΟΣΟΧΗ συμπτώματα που προειδοποιούν για έμφραγμα, καρδιακή προσβολή και πρέπει να πάτε άμεσα σε καρδιολόγο



του Κωνσταντίνου Λούβρου

Τα καρδιακά προβλήματα είναι η μεγαλύτερη αιτία θανάτου των ανθρώπων, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι σε αυτά οφείλεται το 40% των θανάτων παγκοσμίως.
Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό, εκτός των άλλων, είναι και επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν εγκαίρως τα προειδοποιητικά σημάδια καρδιακών παθήσεων.
1 στους 7 ανθρώπους παρουσιάζει κάποιο προειδοποιητικό σύμπτωμα ακόμη και αρκετές ημέρες πριν από το έμφραγμα.

Ευχές από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας



Συγκροτήθηκε σε Σώμα, μετά από ομόφωνη απόφαση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας για το συνδικαλιστικό έτος 2018, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές τις 12ης Δεκεμβρίου 2017. Η νέα σύνθεση περιλαμβάνει νέα πρόσωπα και μετά από δύο αναπληρώσεις (λόγω παραιτήσεων για προσωπικούς λόγους), έχει ως εξής:

Πλειστηριασμοί: Τα "μαζεύει" η κυβέρνηση για τις ποινές



Με υποσχέσεις για αλλαγές στην τροπολογία για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων αποτρέπουν πλειστηριασμούς,  επιχείρησαν οι αρμόδιοι υπουργοί να καθησυχάσουν τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 
Ωστόσο, η κυβέρνηση δεν αποσύρει την επίμαχη διάταξη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, θα διαβουλευθεί- μέσω τηλεδιάσκεψης- με

Γάλατα για το ΚΔΑΠ-μΕΑ από το Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών



Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά και ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων «Ανατολή» του Κ.Δ.ΑΠ. – ΑμεΑ Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας ευχαριστούν θερμά τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών που πρόσφερε κουτιά με γάλα διαρκείας για τις ανάγκες των ΑμεΑ του Κέντρου.
Ευχόμαστε στον πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Ανακαλούνται παρτίδες της Frezylac



Τη συμπληρωματική ανάκληση επιπλέον πέντε παρτίδων των βρεφικών γαλάτων που παράγονται από την εταιρία Lactalis στη Γαλλία αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), μετά την απόφαση της εταιρείας να ανακαλέσει σε διεθνές επίπεδο το σύνολο της παραγωγής της από το εργοστάσιό της στην Καρόν, από τον Φεβρουάριο. 

Ειδικότερα ανακαλούνται, επιπλέον, οι παρτίδες:

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών σε δράσεις και δρώμενα των Χριστουγέννων



Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών παρακολούθησαν στο χώρο του Πολυκέντρου το δρώμενο ¨Τα φετινά Χριστούγεννα του δάσους¨ που αφορούσε στο ζωντάνεμα του ομώνυμου παραμυθιού με ήχους, μουσική και δράση από την παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Έδεσσας -Γιαννιτσών.

Την Κυριακή η μεγάλη λοταρία αποδείξεων -Μοιράζει 10 εκατ.ευρώ



Δέκα εκατομμύρια ευρώ θα διανεμηθούν την παραμονή των Χριστουγέννων από τη λοταρία του υπουργείο Οικονομικών.
Λοταρία με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.
Πρόκειται για τη μεγάλη λοταρία του έτους η οποία θα αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων για τους δέκα μήνες του 2017 (συμπεριλαμβανομένου και του Νοεμβρίου)

Γ.Καρασμάνης: «Όχι στην κατάργηση της αυτονομίας του Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών»



Ως εξαιρετικά επιζήμια για την κτηνοτροφία μας, χαρακτηρίζει ο Γιώργος Καρασμάνης την προωθούμενη συγχώνευση του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών (πρώην Ινστιτούτου Κτηνοτροφίας)  με το νεοσυσταθέν Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών και Επιστήμης των Ζώων στη Θεσσαλονίκη.
Με ερώτησή του στη Βουλή, ο πρώην Υπουργός επισημαίνει ότι μια τέτοια συγχώνευση θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με κατάργηση του μοναδικού στη χώρα Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής,

Αυξήσεις "ηλεκτροσόκ" στα τιμολόγια της ΔΕΗ.



Κρυφές αυξήσεις για κάποιες κατηγορίες καταναλωτών φέρνει η κυβέρνηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ με την τροπολογία των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας. Με τη νέα ρύθμιση, μάλιστα, αυξάνεται η χρέωση για ΥΚΩ (Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας) στο νυχτερινό ρεύμα και εξισώνεται με αυτήν που ισχύει την υπόλοιπη ημέρα.
Λίγες εβδομάδες μετα  από την ανακοίνωση του πρωθυπουργού να καταβάλει στην ΔΕΗ οφειλές ύψους 360 εκατομμυρίων ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα, το υπουργείο Ενέργειας

Aνατίναξαν το Εφετείο Αθηνών.Ισχυρή έκρηξη βόμβας.



Τουλάχιστον τέσσερα άτομα συμμετείχαν στην τοποθέτηση της βόμβας χθες τη νύχτα στο Εφετείο Αθηνών, όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και τις εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε αστυνομικός φρουρός που βρισκόταν μέσα στο χώρο του Εφετείου, σταμάτησε έξω από το κτίριο ένα κλειστό φορτηγάκι από το οποίο κατέβηκαν δύο άτομα τα οποία τοποθέτησαν τη βόμβα στην είσοδο του Εφετείου. Ενα ακόμη άτομο περίμενε στο πίσω μέρος του οχήματος και σίγουρα υπήρχε και κάποιος

Γ. Σηφάκης: Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή δύο γηπέδων τένις της Σκύδρας προϋπολογισμού 58.018,16€



Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την  ανακατασκευή δύο  γηπέδων τένις της Σκύδρας  προϋπολογισμού 58.018,16€ ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου  
Ο τίτλος  του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΙΛΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ» προϋπολογιζόμενου  ποσού  58.018,16 €

Αναδρομική μείωση προστίμων για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις



Ευχάριστη έκπληξη για φορολογούμενους και επιχειρήσεις που έχουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις πριν από το 2014 επεφύλαξε το υπουργείο Οικονομικών. Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, επεκτείνει το σύστημα υπολογισμού των προστίμων (προσαυξήσεων και τόκων) εκπρόθεσμης καταβολής φόρων, που προβλέπει ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών (εφαρμόζεται από την 1.1.2014) και στις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις των ετών προ του 2014, εφόσον από την εφαρμογή του προκύπτει μικρότερη

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 22/12





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου





Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Το Σάββατο 23/12 ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στον Αλμωπό και τον Απόλλων Κ.Βρύσης


Ευχαριστήριο Δ.Σ. Ακαδημίας Μπάσκετ «ΙΚΑΡΟΙ» Γιαννιτσών προς χορηγούς έτους 2017



Η δραστήρια παρουσία της μπασκετικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης " Ίκαροι" Γιαννιτσών εδώ και 7 χρόνια προκαλεί το ενδιαφέρον του μπασκετικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος φαίνεται ν' αγκαλιάζει με θέρμη και αισιοδοξία την προσπάθεια των "Ικάρων", γεγονός που αντανακλάται στη δραστηριοποίηση αρκετών χορηγών αλλά και στην "αφύπνιση " και προσέγγιση αρκετών ανθρώπων του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου προς την μπασκετική Ακαδημία.
Το Δ.Σ. των "Ικάρ

Στην Έδεσσα ο Σεβασμιώτατος για την εορτή των Χριστουγέννων



Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 5.00 μ.μ., στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Την ίδια ημέρα, στις 10:00 μ.μ., στον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εδέσσης (Παλαιά Μητρόπολη) θα τελεσθεί Αγρυπνία επί τη εορτή των Χριστουγέννων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου.