Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Έρευνα: Ο κακός γάμος είναι εξίσου ανθυγιεινός με το κάπνισμα και το αλκοόλ


Σύμφωνα με πολυετή έρευνα, τα ζευγάρια που συνεχώς διαφωνούν έχουν πιο κλονισμένη υγεία.Ο (κακός) γάμος βλάπτει σοβαρά την υγεία είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας επιστημόνων των πανεπιστημίων της Νεβάδα και του Μίτσιγκαν. Μάλιστα, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γάμος είναι εξίσου ανθυγιεινός με το κάπνισμα ή το αλκοόλ.

Έρευνα: Οι σκύλοι παρηγορούν τους ιδιοκτήτες τους όταν είναι θλιμμένοι


Μια νέα έρευνα έρχεται να ρίξει φως στη συμπεριφορά των σκύλων, οι οποίοι φαίνεται πως καταλαβαίνουν τις αλλαγές στη διάθεση του ιδιοκτήτη τους. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μελέτη υποστηρίζει πως τα αξιολάτρευτα τετράποδα δείχνουν περισσότερο την αγάπη τους, όταν αντιληφθούν ότι οι ιδιοκτήτες τους είναι λυπημένου, σε μια προσπάθεια να τους παρηγορήσουν.
Στην έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό

Πρόεδρος Πυροσβεστών: Η Πυροσβεστική εισηγήθηκε εκκένωση, αλλά δεν έγινε


«Ο Νίκος Τόσκας έπρεπε να έχει παραιτηθεί και θα έπρεπε να ζητά συγγνώμη ανά πέντε λεπτά»
«Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έπρεπε να έχει παραιτηθεί και θα έπρεπε να ζητά συγγνώμη ανά πέντε λεπτά στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη και να τον μιμηθεί ο αρχηγός της Πυροσβεστικής», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Πυροσβεστών, Δημήτρης Σταθόπουλος.

«Ξεσκίζει» τον Τσίπρα το Reuters: «Καμία συγγνώμη, καμία παραίτηση και ο Τσίπρας άφαντος»


Η τραγωδία στην Ανατολική Αττική είναι μία από τις χειρότερες στην ιστορία της Ελλάδας.Ήδη οι επιζήσαντες στράφηκαν εναντίον του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, της κυβέρνησης, όταν επισκέφθηκε τον τόπο του μαρτυρίου στην Ανατολική Αττική την Πέμπτη, επισημαίνει σε δημοσίευμά του το «Reuters».«Όμως, σήμερα, τρίτη

Υπόνοιες της πυροσβεστικής πως η φονική πυρκαγιά ξεκίνησε από ιδιώτη που έκαιγε κλαδιά!


Νέα δεδομένα για την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 80 ανθρώπους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 
Η πρώτη εστία της φωτιάς στην Πεντέλη φαίνεται πως προκλήθηκε από αμέλεια ιδιώτη ο οποίος επιχείρησε να κάψει ξύλα.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, αυτό δείχνουν ως τώρα τα ευρήματα της Διεύθυνσης

Δειτε αν κερδίσατε στην φορολοταρία των αποδείξεων του Ιουνίου


Ολοκληρώθηκε η φορολοταρία με βάση και τις δαπάνες των φορολογούμενων του μηνός Ιουνίου μέσω καρτών και άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της νέας δημόσιας κλήρωσης με την είσοδό τους στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) με τους κωδικούς του Taxisnet και στη συνέχεια στο ειδικό πεδίο Δημόσιες Κληρώσεις.


Συγκλονισμένη η Ελλάδα με τις δίδυμες.Βρέθηκαν νεκρές, αγκαλιά με τον παππού και την γιαγιά τους


Οπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης που εδώ και δύο ημέρες έκανε αναζητήσεις στο Μάτι στον ΣΚΑΪ δυστυχώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου.Ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι. Ο επίλογος της τραγωδίας γράφτηκε ακόμη πιο τραγικά καθώς όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά.

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου στον Υπ.Α.Α.Τ. Ευάγγελο Αποστόλου


Επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου με ημερομηνία 25/7/2018 και θέμα «Ανεπίτρεπτη εξαίρεση ποικιλιών ροδακινιάς και νεκταρινιάς που υπέστησαν ζημιά από τις βροχοπτώσεις του 2017» απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,
Μεγάλη έκπληξη και οργή μας προκάλεσε το γεγονός ότι εξαιρούνται ανεπίτρεπτα ποικιλίες ροδακινιάς και νενταρινιάς από την απόφασή σας για την χορήγηση ενίσχυσης ήσσονος σημασίας(de minimis)για την κάλυψη ζημιών που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του Ιουλίου του 2017.

Το ΠΑΜΕ παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί για τους πληγέντες


Το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 25 Ιουλίου παρέδωσε νερά – τρόφιμα – φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία. Ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και ...καθάρισε.Όλα καλά!


Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής, που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 87 ανθρώπους.
«Δεν είμαστε εδώ για να διαιωνίζουμε την όποια εξουσία μας έδωσε ο ελληνικός λαός, διαιωνίζοντας τα λάθη» είπε ο κ. Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του. Κατήγγειλε γενικά και αόριστα «προσπάθειες εκμετάλλευσης της τραγωδίας».

Στους 87 οι νεκροί.Δεκάδες οι αγνοούμενοι.


Στους 87 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική, καθώς κατέληξε -σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- 62χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Εντατική του «Ευαγγελισμού».Λίγο νωρίτερα, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκος Καρακούκης, είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση των νεκροτομών σε 86 σορούς.Λίγο νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Σαββάτο 28/7




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν σήμερα Σαββάτο 28 Ιουλίου




Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Πρόγραμμα φιλικών αναμετρήσεων για τον Αλμωπό Αριδαίας


Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας που έλαβε χώρα στην Αττική τις τελευταίες ημέρες, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αλμωπού. Μπροστά σε τέτοια γεγονότα που συνάνθρωποι μας χάνουν τις ζωές τους άδικα μέσα σε λίγα λεπτά, συνειδητοποιούμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντικό. Ο αθλητισμός όμως δίνει ελπίδα, έχει θετική στάση απέναντι στη ζωή και διδάσκει την αξία της προσπάθειας.

Προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά διοργανώνει η Ενορία Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών


Η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών διοργανώνει την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά στην Βέροια και συμμετοχή στην Ιερά Παράκληση της Θεοτόκου.

Ώρα αναχώρησης: 4:00 μ.μ. 
Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο του Ι. Ναού & 
στο τηλ. 23820 22714. 

Η αφυδάτωση προκαλεί κόπωση, πονοκέφαλο, δίψα, ξηροστομία, ζάλη, ίλιγγο


του Κωνσταντίνου Λούβρου

Το σώμα χάνει καθημερινά υγρά, όχι μόνο με τη διούρηση, αλλά με τον ιδρώτα, την ομιλία, ακόμη και με την αναπνοή. Την ίδια στιγμή, με τα υγρά αποβάλλονται και μικρές ποσότητες συστατικών, κυρίως αλάτων και βιταμινών, τα οποία είναι απαραίτητα να βρίσκονται πάντα και μάλιστα σε σωστό ισοζύγιο στον οργανισμό.

Αλλάζει ημερομηνία η συναυλία με τους Κ. & Μ. Τσαχουρίδη


Από την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. ανακοινώνεται, ότι η προγραμματισμένη συναυλία των Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη, που επρόκειτο να γίνει στις 10 Αυγούστου, αλλάζει ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Πληροφορίες στο τηλ. 2382084381.