Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Η ταινία «Μόνο Αίμα» στον Θερινό Κινηματογράφο Έδεσσας


Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» (Κινηματογραφική Λέσχη), με την υποστήριξη της  ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. την Δευτέρα  3 και Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου  2018  και ώρα 21:15, στον χώρο του Θερινού Δημοτικού  Κιν/φου (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών Δήμου Έδεσσας) θα προβάλλουν την ταινία:

Μόνο Αίμα (1984)

Ινομυώματα; Ποια τα συμπτώματά τους και τι μπορεί να προκαλέσουν στην κύηση και τον τοκετό;


του Γιώργου Μονεμβασίτη

Τα ινομυώματα (fibroids)   είναι καλοήθεις όγκοι. Είναι από τους πιο συχνούς καλοήθεις όγκους της μήτρας. Αποτελούνται από ίνες κολλαγόνου (ινο-μύωμα) και μυϊκού ιστού (ινο-μύ-ωμα) και έχουν συνήθως σφαιρικό σχήμα. Πολύ σπάνια μπορούν να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους. 

Σύγχυση με αλλαγή θερινής ώρας. Η ΕΕ την καταργεί αλλά τα κράτη αποφασίζουν


Τα κράτη μέλη θα είναι ελεύθερα να παραμείνουν είτε στη θερινή ώρα είτε στη χειμερινή ώρα, αφού αυτό έγκειται στις αρμοδιότητές τους, συνέχισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

 «Η Επιτροπή δεν θα προτείνει να παραμείνει σε ισχύ η θερινή ώρα, αλλά μόνο να καταργηθούν οι δύο αλλαγές ώρας που γίνονται κάθε χρόνο» διευκρίνισε εκπρόσωπος της Κομισιόν

Τα μεταγραφικά "buzzer beater" σε Ελλάδα και Ευρώπη


Τις τελευταίες τους μεταγραφικές προσθήκες έκαναν την Παρασκευή (31/8) οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το Sport24.gr σάς παρουσιάζει τις κινήσεις στην "deadline day".

Μεταγραφικός πυρετός επικράτησε τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τις ομάδες να ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους, όσον αφορά ποδοσφαιριστές που δεσμεύονταν με συμβόλαιο. Σημειωτέον ότι η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους διαρκεί μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου.

Σήμερα στις 6μμ η φιλική αναμέτρηση του Αλμωπού με τον Κιλκισιακό στην Αριδαία




Άρης Φλώρος: Επιστρέφει στην φυλακή!


Ο Άρης Φλώρος επιστρέφει στην φυλακή, μετά την σχετική απόφαση των δικαστικών Αρχών - Νωρίτερα, είχε συλληφθεί και είχε μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ - Η σύλληψη έγινε με παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, μετά την έφεση που ασκήθηκε στου βούλευμα για την αποφυλάκισή του.
Ο Άρης Φλώρος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, 31.08.2018 και όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» προτείνει για τον Σεπτέμβριο 2018


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας «Λεόντιος Σιδηρόπουλος» παρουσιάζει για το μήνα Σεπτέμβριο του 2018 τις εξής βιβλιοπροτάσεις:
Για τους ενήλικες:
1)«Μια συγγνώμη για την Εύα», Ιωάννα Νοταρά, μυθιστόρημα.
2)«Μισό καράβι από τη Χίο», Αγγελική Συρρή - Στεφανίδου, μυθιστόρημα.
3)«Μια γυναίκα, εφτά ονόματα », Κλειώ Εθνοπούλου - Πουρνάρα, μυθιστόρημα.

Οι 12 όμιλοι του Europa League, οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού


Πραγματοποιήθηκε στο Grimaldi Forum του Μονακό η κλήρωση των ομίλων του Europa League. Στον 6ο όμιλο ο Ολυμπιακός με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ. Στον 12ο ο ΠΑΟΚ με Τσέλσι, ΜΠΑΤΕ και Βίντι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (31/08) πραγματοποιήθηκε στο Grimaldi Forum του Μονακό η κλήρωση των ομίλων του Europa League, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η κληρωτίδα δεν ήταν με το μέρος των ελληνικών ομάδων, καθώς τους έφερε δύσκολους αντιπάλους.

Γιάννης Σηφάκης: υπεγράφη η ανάθεση ανέγερσης Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας


Υπεγράφη από τον Υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη η ανάθεση της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας στην Γενική Γραμματεία υποδομών του Υπουργείου
Ακόμη διαχωρίζεται η κατασκευή του έργου της Έδεσσας (μέσω ΣΔΙΤ) από ενιαίο έργο με το αντίστοιχο του Ηρακλείου Κρήτης προκειμένου να προχωρήσει γρήγορα
Συνημμένα παρατίθεται ολόκληρη η απόφαση του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη 

Εκτός σταθμών 35.000 παιδιά: Σε απόγνωση οι γονείς - Φωτίου: Δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί


«Άλλη μια ψεύτικη υπόσχεση», λέει η αντιπολίτευση - Αγώνας δρόμου για τους γονείς ώστε να εξασφαλίσουν voucher για τους ιδιωτικούς σταθμούς

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης έχει προκαλέσει η παραδοχή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Δημήτρη Καρέλα ότι περίπου 35.000 παιδιά μένουν εκτός προγράμματος παιδικών σταθμών. Σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό, πάντως, την κ. Θεανώ Φωτίου, τα παιδιά θα μείνουν εκτός δομών γιατί... δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμο

Τον 19χρονο Γιάννη Μπιγκάνο έκλεισαν τα Γιαννιτσά


Τον 19χρονο κεντρικό χαφ, Γιάννη Μπιγκάνο, με θητεία σε Νάουσα και Κ20 Λάρισας απέκτησαν τα Γιαννιτσά. 
Η ομάδα του F.C.Γιαννιτσά απόκτησε ακόμα έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με μέλλον στο ποδόσφαιρο.
Ο F.C.Γιαννιτσά τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την νέα του ομάδα.

Για κατάργηση του «υπο-κατώτατου» μισθού δεσμεύθηκε ο Κ. Μητσοτάκης


Για κατάργηση του λεγόμενου «υπο-κατώτατου» μισθού δεσμεύθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα το απόγευμα στο Summer School της ΟΝΝΕΔ στην Κόρινθο ενώ ανέφερε πως θα επανέλθει το κατώτατο όριο εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.
Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε επίσης για μείωση της ανεργίας κατά 7 μονάδες μέσα στην πρώτη τριετία.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 1/9


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας