Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ανδρική γονιμότητα: Δείτε ποια τροφή είναι θαυματουργή!

Το λυκοπένιο, η αντιοξειδωτική ουσία που περιέχεται στις ντομάτες, μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος και την ανδρική γονιμότητα, σύμφωνα με μια νέα μικρή βρετανική επιστημονική έρευνα.Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη και έπαιρναν κάθε μέρα ένα συμπλήρωμα με

Μία ανάσα από την Ιαπωνία γιγαντιαίος τυφώνας

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές στην Ιαπωνία, καθώς ο τεράστιος τυφώνας Hagibis αναμένεται να φέρει θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις στο Τόκιο και τις παράκτιες περιοχές της χώρας.Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός έχει καλέσει τους κατοίκους να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες, πριν «χτυπήσει» το επικίνδυνο καιρικό

Γιατί πρέπει να αποτραπεί το σχέδιο Ερντογάν για τη Β. Συρία

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανέβηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και έδωσε μια θεατρική παράσταση για τους “κακούς τρομοκράτες Κούρδους” που απειλούν την Τουρκία και το πως θα πρέπει να δημιουργηθεί μια “ζώνη ασφαλείας” στη βορειοανατολική

Συρία.Οι Τούρκοι βομβάρδισαν αμερικανικό φυλάκιο.

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι Αμερικανοί στρατιωτικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με πυρά του πυροβολικού της Τουρκίας κοντά στην πόλη Κομπάνι, στη βόρεια Συρία.
Από τα πυρά δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί στελεχών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, διευκρίνισε ο πλοίαρχος Μπρουκ ΝτιΓουόλτ, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας. Η έκρηξη έγινε μερικές εκατοντάδες μέτρα από φυλάκιο των ΗΠΑ στη συγκεκριμένη περιοχή της

Αναδρομικά : Δείτε πόσα χρήματα μπορούν να πάρουν χιλιάδες συνταξιούχοι

Αναδρομικά δεκαμήνου από 667 ευρώ έως 7.340 ευρώ – σε δόσεις – για κύριες συντάξεις, καθώς και αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις έως 200 ευρώ σε 250.000 συνταξιούχους, φέρνουν οι πρόσφατες αποφάσεις του ΣτΕ κατά του νόμου Κατρούγκαλου.
Στο υπουργείο Εργασίας συστήνεται ομάδα εργασίας ώστε να καταρτίσει σχέδιο νόμου για

Ψήφος αποδήμων :Πέντε "ναι" και ένα "όχι".

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για την ψήφο των αποδήμων. Η πρόταση της κυβέρνησης φαίνεται πως θα συγκεντρώσει τις απαραίτητες 200 ψήφους. Το βέβαιο είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε θετική απάντηση από το ΚΙΝΑΛ και την Ελληνική Λύση και «ναι υπό όρους» από το ΚΚΕ.

«Κόκκινα» δάνεια: Από τα 107 δισ. ευρώ το 2016 στα 75 δισ. ευρώ σήμερα

Συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς οι τράπεζες την προσπάθεια μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΜΕΔ), που συνεχίζει να παραμένει η μεγαλύτερη πρόκληση τους εγχώριου τραπεζικού συστήματος.
Η προσπάθεια αυτή – όπως χαρακτηριστικά έχει επισημάνει στο παρελθόν ο

Ποιοι και πώς θα πάρουν το επίδομα θέρμανσης – Με προκαταβολές και πληρωμές κάθε μήνα

Την αύξηση της δαπάνης του κρατικού προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης κατά 10 εκατ. ευρώ -από τα 57,5 εκατ. ευρώ στα 67,5 εκατ. ευρώ- και την προκαταβολή ενός μεγάλου μέρους των ποσών του επιδόματος από το τρέχον έτος προανήγγειλε χθες η κυβέρνηση.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 12/10





Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Απίθανος Τσιτσιπάς, απέκλεισε Τζόκοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με απίστευτη εμφάνιση νίκησε με 2-1 σετ το No 1 της κατάταξης, Nόβακ Τζόκοβιτς, και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Shanghai Masters, όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Τι κι αν έπαιζε με το No 1 της κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς; Τι κι αν έχασε το πρώτο σετ; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή, είχε τα ψυχικά και αγωνιστική αποθέματα, νίκησε τον Σέρβο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Βιταμίνες απαραίτητες για τα μάτια. Η κατάλληλη διατροφή για την όρασή μας


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Τα μάτια μας σαν ενεργό τμήμα του σώματός μας επηρεάζονται και αυτά άμεσα από την γενικότερη υγεία μας και γι' αυτό μια καλή διατροφή δεν έχει μόνο ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα μας αλλά και για την όρασή μας. Με τα χρόνια η όραση μας μειώνεται για αυτό καλό είναι να προλάβουμε κάποια συμπτώματα ή παθήσεις λαμβάνοντας τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά για τα μάτια μας. 

Συμμετοχή με την Έδεσσα-Πέλλα στην έκθεση PHILOXENIA-Θεσ/νικη & Συμμετοχή στην Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Αθήνα


Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (8-10 Νοεμβρίου) και στην έκθεση TTGW-Θεματικός Τουρισμός στην Αθήνα (19-21 Οκτωβρίου) προβάλλοντας τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του

Διαταραγμένοι, ψυχοπαθείς, κατα συρροή δολοφόνοι ορμούν να επιδοθούν σε πρωταθλητισμό γενοκτονίας, να κατασπαράξουν το σύμπαν, να εξαφανίσουν παιδιά, γυναίκες και πάσης φύσεως αμάχους, να τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο, να αμολύσουν τους

Άρθρο-σοκ των New York Times: Κατάσκοποι-δολοφόνοι του Πούτιν έτοιμοι να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη!

Μυστική ομάδα κατασκόπων και δολοφόνων έχει στείλει η Ρωσία στην Ευρώπη με στόχο την αποσταθεροποίηση της γηραιάς ηπείρου, όπως αποκαλύπτουν οι «New York Times».

«Η ομάδα θανάτου έχει στόχο να αιματοκυλήσει τη Βρετανία και άλλες χώρες της γηραιάς ηπείρου εξοντώνοντας τους εχθρούς της Μόσχας», αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο έγκυρες πηγές.

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 κι ώρα 14:00΄, με το εξής θέμα στην ημερήσια διάταξη:
Έγκριση ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου στην Τράπεζα Ελλάδας.

Ποιο κανάλι εξασφάλισε την μετάδοση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο




Καθώς ο ιστορικός θεσμός είχε μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη βρέθηκε το κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες του θεσμού
 



Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία μαζί με άλλα ηγετικά στελέχη του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Χέμπερτ Χούμπελ και ο Πετρ Φούσεκ αποφάσισαν για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του θεσμού.

ΟΜΓ για τον 8ο Δρόμο Θυσίας. Ονόματα και επιδόσεις αθλητών της


Με  μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε και φέτος ο 8ος  Δρόμος Θυσίας  Pella half marathon την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019  στα Γιαννιτσά .Ο αγώνας δρόμου τελέσθηκε στην μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσωτών στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 .
Η συμμετοχή των δρομέων ,των παιδιών ,των γονέων και των θεατών ήταν μαζική και ενθουσιώδης αποδίδοντας την μέγιστη τιμή στην επετειακή ημέρα .