Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Νεκτάριος Γιαννακόπουλος: Κυκλοφόρησε το Remix του Single “Καταστροφή»



Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος επανέρχεται με την «Καταστροφή» του, αυτή τη φορά σε μια διαφορετική version την οποία  επιμελήθηκε ο γνωστός DJ Vasilis Koutonias.

Το τραγούδι που αγαπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μετράει χιλιάδες προβολές στο youtube, ξανά κυκλοφορεί σε Remix και αναμένεται να γίνει η επιτυχία του χειμώνα.  

Αναγνωρίστε τα Προειδοποιητικά Συμπτώματα Διαβήτη (video)


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medlabnews.gr

Κάθε 10 δευτερόλεπτα 4 άνθρωποι εμφανίζονται με διαβήτη και ταυτόχρονα άλλα 2 μένουν αδιάγνωστα. Ο Σακχαρώδης Διαβήτης μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα ανεξάρτητα από την ηλικία, το χρώμα ή το φύλο.
Είναι μια χρόνια νόσος που όταν δεν είναι σωστά ρυθμισμένη μπορεί να φέρει απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Αγρυπνία Εισοδίων στα Γιαννιτσά την Τετάρτη 20/11 στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής


Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 10:00 μ.μ., θα τελεσθεί Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της ομώνυμης Ιεράς Μονής των Γιαννιτσών (δίπλα στον ενοριακό ναό) για την εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Πέρασε από τη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο -Πώς ψήφισαν τα κόμματα

Με ευρεία πλειοψηφία πέρασε από τη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο, για την κύρωση σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης, αναφορικά με την χειραγώγηση αθλητικών αγώνων, τα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό μεταξύ άλλων.
Υπέρ του αθλητικού νομοσχεδίου επί της αρχής ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση. Το

Νομίζετε ότι έχετε γρίπη; Τι πρέπει να κάνετε

“Κρυολόγημα” και “γρίπη” είναι δύο έννοιες που στην αντίληψη των περισσοτέρων είναι σχεδόν ταυτόσημες, πράγμα λανθασμένο γιατί πρόκειται για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.Το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη προκαλούνται απο ιούς. Τα συμπτώματα που προκαλούν μοιάζουν μεταξύ τους αλλά η βαρύτητα και η επιπλοκές τους διαφέρουν ριζικά.

Αύριο στις 3μμ η αναμέτρηση Μακεδονικός Έδεσσας - Απόλλων Ραχώνας


Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου


Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ χαιρετίζει την 46η επέτειο από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία.

Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανό και επίκαιρο , όσο κι αν πολλοί προσπάθησαν να  καπηλευτούν, να  ιδιοποιηθούν, να αλλοιώσουν ή να  αποδομήσουν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Κατερίνη : Θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης – Νέα ανακοίνωση

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας από την Κατερίνη, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της στις 8 Νοεμβρίου.
Η εξαφάνιση των δύο έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης του «Χαμόγελου του παιδιού».

Προσοχή: Αν σας καλέσουν και σας πούνε αυτή τη φράση κλείστε το αμέσως - Νέα παγκόσμια τηλεφωνική απάτη

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έχουν πέσει ήδη χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη.
Οι Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και προειδοποιούν τους πολίτες!
Τηλεφωνική απάτη: Πως γίνεται
Λαμβάνετε τηλεφώνημα από κάποιον τοπικό αριθμό. Στη συνέχεια, ο συνομιλητής σας, σας ενημερώνει ότι η κλήση καταγράφεται και σας λέει το όνομά του και την εταιρεία που εργάζεται.

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου


«Το Πολυτεχνείο ζει». Μια φράση, μια έκφραση, ένα σύνθημα ζωντανό, διαχρονικό, βαθιά χαραγμένο στην ιστορική συνείδηση του λαού και του έθνους μας.
Μια φράση σύντομη, με πολλά όμως και μεγάλα νοήματα, οράματα, ιδέες και διδάγματα.
Μια φράση σημαδιακή που χαρακτηρίζει την πρόσφατη πολιτικοκοινωνική ιστορία της χώρας μας.

Οδηγός για τη εφορία: Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια αλλά με ακριβότερο επιτόκιο οι φορολογούμενοι θα μπορούν να ρυθμίσουν σε έως 24 αντί 12 δόσεις τις οφειλές που θα τους βεβαιώσει η Εφορία το 2020 για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ. Επίσης όσοι κληρονομήσουν χρήματα ή ακίνητα θα έχουν τη δυνατότητα να «σπάσουν» τον φόρο που θα κληθούν να πληρώσουν σε έως 48 δόσεις (από 24) ακολουθώντας τη νέα πάγια ρύθμιση.

Σήμερα η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ των Ικάρων Γιαννιτσών με τον ΑΟΚ Βέροιας


ΕΣΥ: Προσλήψεις 930 μόνιμων γιατρών και 1.300 ατόμων


Τα στοιχεία, που παρέδωσαν στο υπουργείο Υγείας, οι διοικητές των νοσοκομείων -οι οποίοι διορίστηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση- καταρρίπτουν το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ περί προσλήψεων στην Υγεία, ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ανακοίνωσε την πρόσληψη μόνιμων ιατρών και προσωπικού άλλων ειδικοτήτων στο ΕΣΥ.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25, Κλέωνα Γρηγοριάδη, για την υποστελέχωση του ΕΣΥ,

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 16/11




Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Αντιβιοτικά: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες τα καταναλώνουν χωρίς να τα χρειάζονται

Κάθε χρόνο, το 68% των ελλήνων πολιτών λαμβάνει αντιβιοτικά, όταν στη Φιλανδία το ποσοστό των πολιτών που καταναλώνουν αντιβιοτικά δεν ξεπερνά το 3%. Και, δυστυχώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν φαίνεται να υπάρχει τάση βελτίωσης. Οι Έλληνες, πάντως, δεν «αποθηκεύουν» πλέον αντιβιοτικά, καθώς το ποσοστό έπεσε στο 1%, από 20% που ήταν.

Ασφαλιστικό ελεύθερων επαγγελματιών: Ελεύθερη η επιλογή εισφορών για κάθε ασφαλισμένο

Τις βασικές αρχές του νέου ασφαλιστικού συστήματος για τους περίπου 1,5 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες που θα τεθεί σε ισχύ από το 2020 παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Thessaloniki Summit 2019, το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως εξήγησε το «νέο, καινοτόμο, απλό και αποτελεσμαστικό σύστημα» αποσυνδέει την ασφάλιση από τα χρόνια εργασίας και το εισόδημα και προσφέρει ελεύθερη επιλογή εισφορών, ανάλογα με την επιθυμία και τον σχεδιασμό του κάθε ασφαλισμένου.

Σύγκληση ειδικής και τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συγκαλείται σε ειδική και τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 με την εξής αντίστοιχη θεματολογία:

Ειδική συνεδρίαση, ώρα 19:00΄:
    1. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Σκύδρας.
2.Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) 2020 Δήμου Σκύδρας.

Δεν άρεσε στους λαθρομετανάστες το Μοναστήρι που διέθεσε η εκκλησία και το ...εγκατέλειψαν.

Ελάχιστες ώρες παρέμειναν στη Μονή Πορετσού στα σύνορα Ηλείας και Αχαΐας οι πρόσφυγες που οδηγήθηκαν εκεί από τη Μόρια στο πλαίσιο αποσυμφόρησης του καταυλισμού στη Μυτιλήνη και εξεύρεσης καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τις ευάλωτες ομάδες.