Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Στάθης Καστερίδης: Το Δικαστικό Μέγαρο στα Γιαννιτσά παραμένει όνειρο. Δεν εντάσσεται στην νέα απόφαση του Υπουργείου


Δυστυχώς τα Γιαννιτσά και φυσικά ο δήμος Πέλλας παραμένουν έξω από τα μεγάλα έργα που ο κ. Στάμκος υπόσχεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο κι ότι όλα είναι υπό παρακολούθηση.
Παρά τις δεσμεύσεις του όμως στο νέο ΦΕΚ3254/τΒ/5.8.2020 με την υπογραφή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, είναι ηχηρή η απουσία του Δήμου μας από την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου, το οποίο σύμφωνα με την τροποιητική του υπουργείου θα γίνει σε  Έδεσσα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, που μάλλον οι δήμαρχοί τους «παρακολουθούσαν» στενότερα το θέμα.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Συμμετοχή Λάκη Βασιλειάδη σε συνάντηση στην ΠΚΜ για τον διαδημοτικό δρόμο Καρυδιάς-Κερασιάς-Νησίου-Σαρακηνών-Κορυφής


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Λάκης Βασιλειάδης συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, με θέμα την πορεία του έργου του διαδημοτικού δρόμου Καρυδιάς-Κερασιάς-Νησίου-Σαρακηνών-Κορυφής και τη συνεισφορά της Περιφέρειας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Πέτρος Ζέρζης και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Καρυδιάς-Κερασιάς, Νησίου και Σαρακηνών-Κορυφής.

Ο Μακεδονομάχος οπλαρχηγός Κώστας Γαρέφης στη PELLA TV


Την Τετάρτη 5-8-2019 και ώρα 15.00' την Πέμπτη 6-8-2019 και ώρα 19.00, θα προβληθεί στη Pella tv η εκπομπή "Μια φωτογραφία μια ιστορία" οποία αναφέρεται στον Μακεδονομάχο αγωνιστή Κώστα Γαρέφη μια και φέτος συμπληρώνονται 114 χρόνια από τον θάνατό του (6-8-1906).

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 4/8


Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σαν Σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.